Online podučavanje jedan na jedan

Instruktori posvećeni samo vama i vašem znanju vas vode do izvanrednih rezultata!

Vođeni činjenicom da je u svakom školovanju najvažniji učesnik upravo onaj koji vas podučava veštinama, na ITAcademy svim polaznicima omogućavamo da imaju konstantnu podršku mentora. Svi mentori ITAcademy su stručni, iskusni i ostvareni u svojoj oblasti, tako da ćete, zahvaljujući njima, biti u prilici da na svakom kursu koji pohađate dostignete veoma ozbiljan nivo znanja.

Misija mentora ITAcademy je da temeljno proceni vaše zadatke i projekte, da vam da povratne informacije u vezi sa svim vašim pitanjima i problemima, da vas usmeri i dodatno motiviše kada je reč o savladavanju novog gradiva. Na taj način ćete zajedno moći da pratite koliko napredujete.

Dakle, tokom čitavog školovanja vam je omogućeno da budete u stalnom kontaktu sa svojim instruktorom za određeni kurs kako biste na najpraktičniji mogući način stekli kvalitetna znanja.

Steći ćete odlično znanje, a ne odlične ocene!

Verujemo da je za svakog profesionalca, kada je reč o unapređivanju IT karijere, važno savladavanje novih veština, a ne samo puko dobijanje dobrih ocena. Zapravo, vi ne dobijate ocene. Umesto toga, instruktori ITAcademy se staraju o tome da imate kvalitetno znanje za svaki koncept i zadatak koji vam je dodeljen pre nego što pređete na sledeću lekciju. To u praksi znači da se ne prelazi na sledeći zadatak ili lekciju sve dok vi ne budete sigurni da ste naučili ili shvatili materiju.

online podučavanje

Svi instruktori ITAcademy poseduju značajno iskustvo u obrazovanju na daljinu i podučavanju putem ove metodologije učenja i sticanja visokog nivoa znanja. Zahvaljujući jedinstvenom onlajn-sistemu, kakav se koristi na ITAcademy, imate mogućnost da komunicirate sa svojim mentorima, a oni da procenjuju kvalitet vašeg rada i vode računa o vašem stilu učenja. Uz to, ova napredna platforma za učenje sprečava da tehnologija, iako je veoma bitna, bude u prvom planu i zaseni ono što je najvažnije – vas i razvoj vaših veština.

Naime, svaki aspekt jedinstvene metodologije učenja pažljivo je ispitan kako bi polaznici mogli maksimalno da koriste njene mogućnosti. Sa druge strane, svi predavači ITAcademy, vaši mentori, visoko su kvalifikovani stručnjaci u svojoj oblasti i spremni su da sa vama podele svoje znanje.

Upravo na ovaj način želimo da ostvarimo ključne ciljeve koji su posvećeni vama i koji će vam omogućiti brojne pogodnosti tokom školovanja:


1. Znanja i veštine preneće vam iskusni stručnjaci, ostvareni u svojoj oblasti

Za koju god IT oblast se odlučite, na ITAcademy ćete u toku školovanja sresti iskusne predavače, spremne da sa vama podele svoju stručnost u programiranju, dizajnu, administraciji, IT menadžmentu. Upravo će ovi ljudi biti vaši mentori i podrška tokom čitavog školovanja. Preko jedinstvene platforme za učenje na daljinu, koja je dostupna 24 sata dnevno, imaćete mogućnost da komunicirate sa svojim mentorom u realnom vremenu, gde god da se nalazite.

Na ovaj način, kroz interakciju sa instruktorima, bez problema i poteškoća ćete prelaziti gradivo i u svakom trenutku ćete imati osobu koja prati vaš rad i od koje dobijate fidbek za svaki urađen zadatak. Uz pomoć svojih mentora, IT stručnjaka, u najkraćem roku ćete usvojiti kvalitetna i primenljiva znanja i veštine, a imaćete i priliku da saznate sve o najaktuelnijim trendovima koji su u vezi sa oblašću koju izučavate.

Uostalom, o tome koliko je onlajn-rad uz pratnju instruktora među polaznicima ITAcademy omiljen govori i činjenica da se u anketama nakon završenog školovanja on navodi kao jedno od najboljih iskustava tokom školovanja.

2. Mnogo lakše ćete savladati planirano gradivo

Kursevi na ITAcademy su kreirani tako da koriste model savladavanja jedinica (unit mastery), koji uključuje formativnu procenu (formative assessment) s ciljem kreiranja dijaloga između vas i vašeg instruktora.

Na ovaj način ćete dobijati korisne povratne informacije kako biste unapredili svoj rad dok potpuno ne savladate koncept koji trenutno obrađujete. To podrazumeva da se od vas traži potpuno objašnjenje vaših rešenja. Ovaj metod vam dozvoljava da radite na projektima na načine koji reflektuju vaše individualne pristupe rešavanju problema. Kad prođete zadatak, bićete sigurni da ste potpuno savladali lekciju i postavili temelj koji ćete dopuniti veštinama iz lekcije koja sledi.

3. Maksimalno ćete uživati u učenju

Ako znamo da deca uče kroz igru i pritom se dobro zabavljaju, zašto ne bismo taj sistem primenili i u nešto zrelijoj dobi?

Svesni toga da zabava jeste vid učenja i da se najbolje uči na greškama, na ITAcademy nastojimo da svakog polaznika učinimo aktivnim igračem u procesu otkrivanja, vežbanja i stvaranja. Ako se provuče pokoja greška, mentor je tu da vam na nju ukaže i predoči najbolji put do rešenja problema. Takođe, uz niz praktičnih primera koji vas očekuju u okviru kurseva, budite sigurni u to da su vaši instruktori pripremili i zanimljive zadatke i projekte na kojima ćete u toku školovanja učiti kroz zabavu.

Upravo ovakav vid učenja podrazumeva bolje razumevanje i duže zadržavanje stečenog znanja, s ciljem njegove neposredne primene.

4. Bićete iznenađeni visokim nivoom rezultata koje postižete

Najbolji pokazatelj svega o čemu smo do sada govorili biće upravo vaši rezultati koji će uslediti.

Pored bogatog materijala za učenje, zahvaljujući posvećenosti mentora, koji prati vaš rad i daje vam jasne smernice pri rešavanju problema, primetićete koliko lakše vladate materijom i koliko je bolje razumete. Kada se osposobite da samostalno radite na zadacima i projektima, znači da ste dostigli određen nivo znanja, a vaš osećaj biće neprocenjiv.

Učenje uz iskusne IT stručnjake, praćenje sopstvenog napretka, stalan kontakt sa mentorima ITAcademy, otvorenost za sva pitanja i rešavanje problema, praktičan način sticanja kvalitetnih znanja itd. – to su samo neke od mnogobrojnih specijalnih pogodnosti i metoda koje će vam olakšati školovanje i koje će od vas stvoriti vrhunskog IT profesionalca!

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. se zatvara.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se