100% siguran put ka uspešnoj IT karijeri

Danas, u uslovima globalne konkurencije, informacione eksplozije, dinamičkog razvoja nauke i tehnologije, znanje je ono što razdvaja uspešne od neuspešnih. Ovo je posebno izraženo kada je u pitanju IT karijera.

Pored tehničkih znanja, na ITAcademy steći ćete i ostale veštine koje su neophodne ukoliko želite da se dobro zaposlite ili pokrenete sopstveni biznis. 

Sertifikati koje dobijate nakon školovanja na ITAcademy za vas će značiti bolju startnu poziciju u odnosu na rivale koji dolaze iz drugih ustanova.

Kako vas ITAcademy priprema za uspešnu IT karijeru?

Školovanje na nekom od programa na ITAcademy doneće vam za manje od godinu dana praktična i najtraženija znanja, koja ćete moći da primenite u svojoj uspešnoj IT karijeri. Kroz rad sa iskusnim pedagozima i dokazanim stručnjacima, uz naprednu nastavu i bogatu praksu sa podrškom Centra za razvoj karijere, postaćete traženi stručnjak koji će moći da izabere karijeru u različitim profitabilnim IT oblastima.

Kvalitetni predavači

Predavači na ITAcademy su dokazani stručnjaci u svojim oblastima sa velikim brojem uspešnih projekata iza sebe, ali su takođe i posvećeni pedagozi, koji će vam pomoći da školovanje bude što efikasnije. Rad naših predavača odlikuje mentorski pristup koji podrazumeva da nastavnik odgovara na svako vaše pitanje u roku od 24 časa, redovno održava konsultacije i pomaže vam da što lakše savladate gradivo. Na ITAcademy imate priliku da direktno učite od dokazanih stručnjaka, koji vas vode kroz različite realne projekte, dele sa vama svoja znanja i praktično iskustvo, i koji će vam omogućiti da steknete veštine koje ćete sa uspehom primeniti u svojoj IT karijeri. 

Napredna nastava

Nastava na ITAcademy koncipirana je tako da vam pruži sva praktična i primenljiva znanja koja će vam stvarno biti neophodna za obavljanje konkretnih IT poslova. Naši polaznici svedoče da su sve što su naučili tokom školovanja na ITAcademy imali prilike da kasnije primene u realnom okruženju. Nastava je podržana modernom tehnologijom i poslednjim verzijama softvera, i omogućava polaznicima da stiču najnovija znanja i tako se prilagode potrebama IT tržišta koje se brzo razvija. Jedinstvena metoda za brzo usvajanje znanja, Arhitektura saznanja, omogućava vam da za manje od godinu dana savladate veštine i znanja za koja su nekad bile potrebne od dve do četiri godine učenja.

Takođe, Distance Learning platforma vam omogućava da sa bilo kog mesta putem internet veze pratite nastavu u realnom vremenu, prolazite kroz online kurseve, rešavate testove i zadatke, prisustvujete konsultacijama sa profesorima i pogledate predavanja naknadno, koliko god puta želite.

it karijera

Rad na realnim projektima i stručna praksa

Ništa ne može da pripremi polaznika za uspešnu IT karijeru kao rad u realnom okruženju. Zato je nastava na ITAcademy bazirana na realnim projektima i bogatoj praksi. Polaznici imaju priliku da se  kroz rad sa uspešnim stručnjacima usavršavaju u poznatim i uspešnim IT kompanijama. Takođe, rad u ITA Dizajn studiju i ITA Programming Factory omogućava vam da svoje znanje primenite na zanimljivim i izazovnim realnim projektima i tako obogatite svoj CV. Na ovaj način, po završetku školovanja, naši polaznici su pripremljeni za rad u pravoj kompaniji i nemaju problem u privikavanju na posao.

Centar za razvoj karijere

Od početka školovanja, pa čak i nakon završetka, ITAcademy brine da njeni polaznici ostvare uspešnu IT karijeru. U Centru za razvoj karijere dobijate vredne karijerne savete, obaveštavate se o konkursima za posao, pripremate za intervjue i stičete priliku da se lično predstavite poslodavcima.

Priznati sertifikati

Zahvaljujući ekskluzivnom partnerstvu sa navjećim međunarodnim IT institucijama i kompanijama, kakve su Cambridge, Apple, Microsoft, Google i druge, ITAcademy omogućava svojim polaznicima sticanje internacionalno priznatih svetskih sertifikata. Adobe, Microsoft, Oracle, Cambridge i drugi sertifikati koje možete steći školovanjem na ITAcademy predstavljaju najvišu potvrdu stečenih znanja i omogućavaju vam da ih primenite u profitabilnoj IT karijeri u zemlji ili inostranstvu.

Znanja i veštine koje će vam omogućiti karijeru u bilo kojoj IT oblasti

Na šest odseka polaznici stiču vredna znanja iz programiranja, razvoja aplikacija, grafičkog i web dizajna, sistemske administracije i IT biznisa. Ova znanja omogućavaju vam da ostvarite karijeru u različitim IT oblastima kao programeri, CAD i web dizajneri, administratori, developeri, IT menadžeri... Takođe, zahvaljujući bogatoj praksi i naprednoj nastavi, naši polaznici stiču vredne transverzalne veštine putem kojih su odmah spremni za rad u kompanijskom okruženju i u prednosti su u odnosu na druge kandidate.

Zašto IT vodi do uspešne karijere?

Danas se gotovo čitavo poslovanje odvija u digitalnoj sferi. Potrebu za IT stručnjacima imaju svi sektori: bankarstvo, marketing, zdravstvo, školstvo. Bez obzira na vrstu i veličinu kompanije, svi su u potrazi za IT stručnjacima kako bi mogli uspešno da posluju u digitalnoj eri.

IT je dinamična oblast, koja se brzo razvija i u kojoj možete obavljati mnoštvo profitabilnih poslova. Brz razvitak garantuje da će uvek biti velike potražnje za IT stručnjacima i dovoljno radnih mesta, a veliki broj IT zanimanja dozvoljava svakome da u odnosu na svoj senzibilitet nađe ono što mu odgovara. Takođe, znanja neophodna da biste radili u IT-ju stiču se relativno brzo i lako, dok su plate koje možete da zaradite i do nekoliko puta veće od prosečnih.

Zbog svega ovoga, IT je najbrži i najlakši put do vaše uspešne karijere!

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se