Članstvo ITAcademy u organizacijama

Visok kvalitet školovanja je garantovan članstvima i partnerstvima sa međunarodnim organizacijama i najuglednijim svetskim IT kompanijama i institucijama.

Microsoft Partner

Dugogodišnje partnerstvo sa kompanijom Microsoft i status Microsoft Partner, potvrđuju najviši nivo stručnosti u radu sa Microsoft tehnologijama. Microsoft Partner Network Gold kompetencija polaznicima obezbeđuje najnovije MS tehnologije, tehničke podatke i druge prednosti.

Cambridge International School

U avgustu 2005. godine postali smo Cambridge International School, što polaznicima ITAcademy omogućava sticanje jednog od najpriznatijih međunarodnih sertifikata. Cambridge International sertifikat otvara vrata za uspešnu karijeru, omogućava lični i profesionalni razvoj.

CompTIA partner

ITAcademy je zvanični CompTIA Authorized Partner, što polaznicima garantuje najmoderniju obuku i priliku da usvoje najaktuelnija znanja i veštine za početak ili unapređenje IT karijere.

Zahvaljujući ovom partnerstvu polaznicima smerova Network Administration, Microsoft Administration i Linux Administration omogućeno je da se na najkvalitetniji i najbrži način pripremite za sticanje svetski priznate CompTIA sertifikacije.

Autodesk Training Center

ITAcademy je autorizovani Autodesk Training Center (Autodesk ATC) za sticanje prestižnih sertifikata iz oblasti dizajna i projektovanja. Naši polaznici se školuju prema programu koji je usklađen sa zvaničnim Autodeskovim principima obuke, koristeći najnovije softverske pakete ove kompanije.

Autodesk Learning Partner

Pored toga što je autorizovani Autodesk Training Center, ITAcademy je i zvanični Autodesk Authorized Academic Partner i pruža obuku i resurse predavačima, studentima i obrazovnim institucijama za korišćenje modernih softverskih alata za 2D i 3D dizajn, i sticanje svetski priznatih Autodesk sertifikata.

ATC Authorized Training Center

ITAcademy LINK group Professional Education je prvi i jedini autorizovani Android ATC training center u Srbiji. Zahvaljujći partnerstvu sa Advanced Training Consultants organizacijom, naši polaznici imaju mogućnost da dobiju neke od sve traženijih sertifikata kada je reč o programiranju za Android.

LPI Approved Academic Partner

ITAcademy je LPI Approved Academic Partner, što polaznicima garantuje ekspertski nivo stručnosti u radu sa Linux i open-source tehnologijama. Ovo partnerstvo svedoči da je ITAcademy ispunila sve zahtevne uslove LPI programa i svojim polaznicima obezbedila najsavremeniju obuku, koju ovaj institut podržava.

SEO Power Suite training partner

Kompanija LINK group Professional Education je licencirani korisnik SEO PowerSuite softvera, vodećeg alata u SEO industriji. SEO PowerSuite ima više od pola miliona korisnika širom sveta, među kojima su i polaznici ITAcademy. PRO licenca našim polaznicima omogućava besplatno korišćenje najnaprednijih funkcija koje doprinose boljem ranigranju web stranica na internet pretraživačima.

Accredited Study Center

Osnivač ITAcademy, kompanija LINK group Professional Education, je akreditovani Study Center čuvenog Chartered Institute of Marketing (CIM) iz Velike Britanije, prestižnog međunarodnog instituta za profesionalnu sertifikaciju i edukaciju stručnjaka iz oblasti marketinga i biznisa. 

CIM je ugledna institucija koja više od 100 godina okuplja profesionalce iz oblasti marketinga i danas ima vodeću ulogu u sertifikaciji stručnjaka. CIM sertifikati su priznati u celom svetu, najbolja su potvrda znanja i stručnosti iz marketinga i onome ko ih poseduje donose značajnu konkurentsku prednost. 

The Institute of Commercial Management (ICM)

ITAcademy LINK group Professional Education je početkom 2013. godine postala prvi i jedini Exam Preparation Partner za International Qualifications Network (IQN) u Srbiji.

The Institute of Commercial Management (ICM)

The Institute of Commercial Management (ICM) vodeća je obrazovna organizacija iz Velike Britanije za stručnu i profesionalnu sertifikaciju iz oblasti biznisa, administracije, finansija, prava i informaciono-komunikacionih tehnologija. ICM programi kvalifikacija su međunarodno priznati, a regulisani su po principima i standardima Kancelarije za regulaciju kvalifikacija i ispita Velike Britanije (Ofqual).

European Council for Business Education (ECBE)

Kompanija LINK group Professional Education je članica European Council for Business Education (ECBE), međunarodne organizacije za akreditaciju i vrednovanje kvaliteta programa poslovnih studija širom Evrope. Misija organizacije ECBE je da prepozna, podstakne i akredituje one obrazovne institucije koje kontinuirano uvode inovacije u nastavni proces i koje su postigle izvrsnost u svome radu.

Kao član ovog uglednog saveta sa sedištem u Belgiji, našim studentima i polaznicima obezbeđujemo najviši nivo kvaliteta nastave, uz dužnost i odgovornost da konstantno usavršavamo program i usaglašavamo ga sa realnim potrebama na globalnom tržištu rada.

ECDL

LINK group Professional Education je 2003. godine postao akreditovani međunarodni centar za obuku i testiranje, ovlašćen od strane ECDL fondacije (European Computer Driving Licence). To garantuje da smo u organizacionom, tehničkom, kadrovskom i svakom drugom smislu ispunili standarde koji važe u Evropskoj uniji.

ECDL predstavlja sistem sertifikacije znanja iz oblasti IT-a priznat u više od 160 zemalja sveta. U program našeg školovanja implementirana je najnovija verzija ECDL Syllabusa 4.0.

ECDL

Pearson Education Ltd. najveća je organizacija u Ujedinjenom Kraljevstvu za verifikaciju kvalifikacija (UK awarding organization), sa tradicijom dugom gotovo dva veka, koja u okviru svog portfolija ima globalno priznate akademske i stručne kvalifikacije, kao što su Edexcel, BTEC, EDI i druge.

Pearson VUE

Pearson VUE je lider među internacionnalnim test centrima i kao takav ekskluzivan provajder zvaničnih ispita za kompanije: Adobe, Oracle, CompTIA, Cisco Systems i mnoge druge, čije su diplome, sertifikati i licence kao dokaz kompetencije najvišeg nivoa postale standard i uslov svih IT kompanija u 165 zemalja širom sveta.

PSI

PSI Services je globalni lider u oblasti ljudskih resursa, sa preko 70 godina iskustva u organizovanju testiranja koje stručnjacima obezbeđuje uspeh na akademskom i ličnom nivou. U više od 160 zemalja, PSI organizuje programe testiranja koji su ključni za svaki sektor, sa izvanrednim rezultatima u oblasti informacionih tehnologija, sertifikacije, avijacije, finansija, zdravstvene zaštite i proizvodnje.

Certiport

Certiport, kao jedan od nekoliko najvećih svetskih test centara, ovlašćen je za testiranje i kompletan proces sertifikacije za veliki broj najuticajnijih institucija, čiji su sertifiati, diplome i licence potvrda stručnosti najvišeg nivoa. Status Testing centra koji ITAcademy poseduje obezbeđuje privilegiju polaganja samo polaznicima.

LINK group Professional Education ispunjava stroge standarde opremljenosti i kvaliteta i akreditovani je međunarodni testing centar čime svojim polaznicima obezbeđuje pripadnost najuticajnoj mreži potvrđenih profesionalaca. Dodatno, mogućnost polaganja ispita u zvaničnim test centrima kao što je ITAcademy je ekskluzivno pravo samo polaznika ITAcademy programa. Ova činjenica obezbeđuje sigurnost da će na ispitu uvek biti samo ljudi, Vaše kolege, koje ste tokom školovanja sretali a ispiti će se obavljati u učionicama i zgradi ITAcademy u kojoj ste prethodno pohađali nastavu.

Na ovaj način, polaznici imaju optimalne uslove za polaganje ispita, i zbog toga je prolaznost ITAcademy polaznika na ovim ispita izuzetno visoko rangirana.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je otvoren.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se