CompTIA A+ sertifikacija

CompTIA A+ sertifikacija potvrđuje posedovanje najnovijih znanja potrebnih za PC tehničare (u hardverskom smislu). To je internacionalni, brend neutralni sertifikat priznat od strane najvećih hardver i softver proizvođača, distributera i prodavaca. CompTIA A+ sertifikat potvrđuje sposobnost sertifikovanog IT tehničara da obavlja operacije kao što su instalacija, konfiguracija, preventivno održavanje i bazično umrežavanje modernih PC računara. Ispit za dobijanje ovog sertifikata takođe pokriva domene kao što su bezbednost, sigurnost, komunikacija i profesionalizam.

CompTIA A+ osigurava da pravi ljudi imaju prave veštine. Dok su mnoge osnovne veštine univerzalne, postoje dodatna znanja i veštine potrebne da se podrže procesi modernog poslovanja i sa CompTIA A+ sertifikacijom dobijate i njih.

CompTIA A+ sertifikacija

Steknite CompTIA A+ sertifikat na Administration Departmentu

Na ITAcademy Administration Departmentu polaznici se pored prestižnih Microsoft sertifikata osposobljavaju i za polaganje najprestižnijeg svetskog sertifikata iz oblasti PC hardware-a i servisiranja. Nakon završetka školovanja polaznici ITAcademy mogu polagati za dobijanje CompTIA A+ kompetencija. Polaganje se vrši u prostorijama ITAcademy u sklopu Pearson VUE test centra.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde