CompTIA sertifikati

CompTIA (The Computing Technology Industry Association) je vodeći svetski provajder brend-neutralnih (vendor-neutral) IT sertifikata koji su priznati od najvećih hardver i softver proizvođača, distributera i prodavaca kao što su Microsoft, Hewlett-Packard i Cisco, ali i kompanija Dell, Intel, Lenovo, CompuCom, Ricoh, koje su CompTIA sertifikate proglasile obaveznim za svoje tehničke stručnjake.

Ova asocijacija izdaje sertifikate u preko 120 zemalja sveta, dok godišnje objavljuje preko 50 studija koje prate najnovije trendove i promene u ovoj dinamičnoj grani industrije.

CompTIA više od 20 godina razvija programe obuke i ispite za sertifikaciju za računarsku podršku, umrežavanje, sigurnost, open-source (Linux) development, cloud tehnologije… Bez obzira na to da li želite veću platu u IT oblasti, bolje radno mesto koje će vam doneti ravnotežu između privatnog i poslovnog života ili poslovnu poziciju sa većom mogućnošću napredovanja, CompTIA sertifikati mogu da vam pomognu u tome.

CompTIA

Steknite CompTIA sertifikat na Administration Departmentu

Na ITAcademy Administration Departmentu polaznici se pored prestižnih Microsoft sertifikata osposobljavaju i za polaganje najznačajnijih CompTIA sertifikata. Polaganje se vrši u prostorijama ITAcademy u sklopu Pearson VUE test centra.

Posle završetka školovanja možete polagati za dobijanje sledećih CompTIA kompetencija:

  • CompTIA A+ – industrijski standard za uspostavljanje uspešne IT karijere u oblasti administracije;
  • CompTIA Network+ – pomaže vam da razvijete karijeru u oblasti IT infrastrukture i pokriva rešavanje problema, konfiguraciju i upravljanje mrežama;
  • CompTIA Security+ – globalna sertifikacija koja potvrđuje da posedujete veštine neophodne za obavljanje IT Security poslova;
  • CompTIA Linux+ – potvrđuje kompetencije potrebne za administratore Linux sistema.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde