Kome su namenjeni Cambridge sertifikati?

Kvalifikacije Cambridge International A&AS level priznaje 450 univerziteta u Sjedinjenim Državama, kao i svi univerziteti čuvene Ivy League, zbog visokog kvaliteta programa koji kod studenata razvija, pre svega, sposobnost za nezavisno i inovativno mišljenje. Da je Cambridge International A&AS level prepoznat širom sveta kao ulaznica za uspešnu karijeru i nastavak edukacije govori, takođe, činjenica da je svake godine više od 175.000 kandidata uključeno u pomenuti program.

Kompanija LINK group je od 2005. godine, na osnovu saradnje sa Cambridge odeljenjem za međunarodne ispite, dobila status ovlašćene Cambridge International School. LINK group ITAcademy, nakon završenog jednogodišnjeg školovanja i ispunjenja uslova za dobijanje ITAcademy sertifikata, omogućava svojim polaznicima polaganje u cilju sticanja Cambridge International A&AS Level Computer Science i Cambridge International A&AS Level Business sertifikata.

Cambridge International A&AS level Computer Science sertifikati

Cambridge International A&AS level Computer Science vas kvalifikuje da samostalno obavljate kompleksne zadatke iz širokog spektra IT poslova. Omogućava vam usvajanje osnovnih principa sistemske analize, metoda formulisanja problema i planiranja rešenja korišćenjem računarske tehnologije. Ovaj sertifikat vas, takođe, osposobljava za razumevanje osnovnih karakteristika kompjuterskih sistema (hardvera, softvera i komunikacije), različitih formi organizovanja i obrade podataka, kao i odgovarajućih tehnika za implementaciju takvih rešenja.

Ukoliko želite da saznate više o Cambridge International A&AS Level Computer Science sertifikatu, pogledajte prezentaciju koja govori o samom sertifikatu, njegovoj vrednosti, kome je namenjen, koje opcije su na raspolaganju kao i koje koristi možete da steknete dobijanjem navedenog sertifikata.

Preuzmite prezentaciju (pdf)

Cambridge International A&AS level Business sertifikati

Cambridge International A&AS level Business sertifikacija je namenjena svima koji žele da dokažu i unaprede svoje kompetencije iz oblasti menadžmenta i biznisa, bez obzira da li teže ka shvatanju poslovnih procesa uopšte ili ka unapređenju poslovnih veština. Business Studies pruža mogućnost upoznavanja menadžmenta u različitim organizacijama i tipovima preduzeća, mogućnost proučavanja liderstva i motivacije, organizovanja, motivisanja, kao i procesa donošenja odluka.

Preuzmite prezentaciju (pdf)

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se