Siguran posao za najbolje

Nova ekonomija ili ekonomija znanja afirmiše nove poslovne resurse kao što su vreme, brzina, kvalitet, dizajn, informacija, kao i princip znati i umeti. Novi resursi postupno postaju dominantni u svim industrijskim i uslužnim granama. To je naročito uočljivo u domenu poslovanja IT stručnjaka, gde ubrzan razvoj i tehnološke inovacije doprinose sve bržem smenjivanju i implementaciji novih trendova u poslovanju.

slika

Čovek se potvrdio kao najvažniji faktor generisanja novih dodatnih vrednosti. Svesni toga, naše polaznike potpuno osposobljavamo da u svoj sistem rada ugrade ove vrednosti i da budu fleksibilni za sve promene. Polaznici ITAcademy po završetku školovanja poseduju savremena znanja koja su konkurentna na tržištu rada i kao takva doprinose razvoju preduzeća i firmi u kojima rade i stvaraju.

Zaposlenje odmah po završetku školovanja

Zahvaljujući činjenici da je ITAcademy izrastao iz potreba privrede i da neprestano osluškuje njene novonastale zahteve – najboljim polaznicima je omogućeno zaposlenje odmah po završetku školovanja. Znanje koje stiču na ITAcademy omogućava našim polaznicima da rade u nekim od najvećih domaćih i stranih firmi. Na osnovu saradnje i partnerstava sa mnogobrojnim domaćim i stranim kompanijama i institucijama, naši polaznici već tokom školovanja mogu da steknu praksu koja će ih učiniti još konkurentnijima na tržištu rada.

Pored toga, školovanjem na ITAcademy polaznici dobijaju šansu da rade na razvoju i implementaciji projekata za privredne subjekte. Mnogi naši polaznici su, zahvaljujući učešću u realnim projektima tokom školovanja na ITAcademy i dragocenom iskustvu koje su tom prilikom stekli, vrlo brzo uspeli da nađu odlično plaćen posao ili pokrenu sopstvene projekte i preduzeća.

Posebna pogodnost: Plaćate pošto se zaposlite

Upravo iz svih navedenih razloga ITAcademy se i opredelila za način plaćanja dela školarine nakon što se polaznik zaposli, ukoliko je nezaposlen. Čvrsto verujemo da će svi svršeni polaznici ITAcademy, nakon savladanog gradiva predviđenih programom školovanja, vrlo efikasno naći zaposlenje na dobro plaćenom mestima u IT industriji. Apsolutno smo sigurni da će vam znanja, veštine i iskustvo koje će vam pružiti školovanje na ITAcademy biti najbolja preporuka za željenu poziciju i uspešnu karijeru. Kako biste se što lakše pripremili za eventualni test za posao koji Vas može očekivati nakon konkurisanja, spremili smo Vam odabrane online testove iz nekoliko aktuelnih oblasti.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se