Tražite kompetentne, sposobne i proverene IT stručnjake

Centar za razvoj karijere

Centar za razvoj karijere na ITAcademy kao osnovnu svrhu postojanja ima bavljenje razvojem i unapređivanjem karijere polaznika koji su uspešno završili ITAcademy.

Kroz partnerstvo sa agencijama koje se bave zapošljavanjem kadrova, ITAcademy će svojim polaznicima omogućiti lakše zaposlenje ili promenu posla i redovno ih obaveštavati o raspisanim konkursima za poslove iz IT sektora.

Konstantno unapređivanje i uspostavljanje novih partnerskih odnosa polaznicima obezbeđuje praksu u realnom poslovnom okruženju i mogućnost zaposlenja u nekoj od najuspešnijih svetskih kompanija kao što su ComTrade, Orion, Zepter, Nestle, Mozzart, Polimark, i mnoge druge.

Glavni ciljevi Centra za razvoj karijere su:

  • unapređenje i osposobljavanje korisnika za upravljanje ličnom karijerom
  • pomoć u učenju i savlađivanju osnovnih veština koje našim korisnicima pomažu da započnu svoj posao ili da nađu posao koji odgovara njihovim kvalifikacijama
  • osposobljavanje korisnika da sebe prezentiraju u najboljem svetlu kako bi se zaposlili
  • osposobljavanje korisnika da razumeju svoje jake i slabe strane
  • pohađanje edukativnih seminara i radionica renomiranih predavača
  • obezbeđivanje stručnih praksi i volonterski rad

Upisom na ITAcademy ne samo da osiguravate kvalitetno obrazovanje i međunarodnu sertifikaciju, već dolazite u situaciju da se nađete u centru zbivanja tržišta rada za oblast IT-a.


Center for career development

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je otvoren.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se