Android ATC sertifikacija

Android ATC sertifikati garantuju da posedujete najbolju kombinaciju teoretskih i praktičnih znanja koja su Vam potrebna za razvoj uspešne karijere u oblasti programiranja za Android operativni sistem.

ITAcademy je prvi i jedini autorizovani Android ATC training center u Srbiji. Zahvaljujući partnerstvu sa organizacijom Advanced Training Consultants, naši polaznici imaju mogućnost da steknu sve traženija sertifikovana znanja usmerena ka savremenom tržištu.

Android Certified Application DeveloperAndroid Certified Application Developer

Ova sertifikacija namenjena je svima koji žele da potvrde svoje znanje i iskustvo, ali i onima koji žele da unaprede svoje kompetencije iz oblasti programiranja za Android. Ovaj sertifikat povećaćete vašu vrednost na rastućem Android tržištu i ubrzati vaš profesionalni razvoj.

Da bi postali Android Certified Application Developer morate da položite AND-X01 ispit, kojim dokazujete da posedujete znanja i veštine koja će vam omogućiti da:

  • dizajnirate i kreirate aplikacije za Android
  • razvijate aplikacije korišćenjem različitih alata
  • razumete životni ciklus Android aplikacije i njenih glavnih komponenti
  • radite i upravljate podacima u Android aplikaciji
  • upravljate pozadinskim servisima i procesima

Android Certified Application EngineerAndroid Certified Application Engineer

Ova sertifikacija namenjena je vrhunskim stručnjacima za Android, koji se, pored programiranja, bave naprednim web konceptima, bezbednošću i efikasnošću Android programa. Posedovanjem ovog sertifikata dokazujete da posedujete ekspertske veštine koje će vam omogućiti da svoje znanje primenite i unovčite na najbolji mogući način.

Da bi postali Android Certified Application Engineer morate da položite AND-X01, AND-X20 i AND-X30 ispite kojim potvrđujete svoja znanja i veštine iz sledećih oblasti:

  • Android Application Development
  • Android Security Essentials
  • Android Applications UI/UX Design and Monetization Techniques

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je otvoren.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se