The Institute of Commercial Management – ICM sertifikati

The Institute of Commercial Management – ICM je renomirana međunarodna organizacija za stručnu i profesionalnu sertifikaciju iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija, biznisa, administracije, finansija i prava.

Osnovan je u Velikoj Britaniji pre više od 40 godina, i to kao dobrotvorna organizacija koja deluje globalno. Danas ova organizacija okuplja čak 220 Approved Teaching centara u 132 zemlje širom sveta.

ICM programi kvalifikacija su međunarodno priznati, a regulisani su po principima i standardima Kancelarije za regulaciju kvalifikacija i ispita Velike Britanije (Ofqual). Više informacija o The Institute of Commercial Management možete pronaći ovde.

Koje ICM sertifikate možete da steknete na ITAcademy?

The Institute of Commercial Management (ICM) sertifikacija, kao jedna od vodećih poslovnih sertifikacija, nudi potvrdu kompetencija u širokom spektru poslovnih znanja i veština.

Inače, od svog osnivanja do danas, ova organizacija je obezbedila preko četiri miliona ICM sertifikata i diploma iz različitih oblasti. Između ostalog, programi kvalifikacije ICM organizacije su dizajnirani tako da odgovore na potrebe ličnog razvoja i profesionalne sertifikacije osoba koje žele da započnu menadžersku karijeru kako u oblasti biznisa, tako i u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija.

ITAcademy je, kao deo kompanije LINKgroup, od strane The Institute of Commercial Management dobila status „Approved ICM Teaching Centre”, čime je ovlašćena za obuku i testiranje radi sticanja ICM kvalifikacija.

Kao polaznici ITAcademy dobijate mogućnost da polažete za neki od sledećih sertifikata:

ICM sertifikati

 • ICM Diploma (single subject) in Business Management and Administration;
 • ICM Diploma (single subject) in Entrepreneurship Development and Enterprise;
 • ICM Diploma (single subject) in Project Management;
 • ICM Diploma (single subject) in Public Relations;
 • ICM Diploma (single subject) in Sales and Sales Management;
 • ICM Diploma (single subject) in Freelance and Feature Writing.

ICM sertifikati − prečica do dobro plaćenih i sigurnih radnih pozicija

Plan i program rada na ITAcademy, koji je prilagođen kako početnicima tako i onima sa iskustvom, usklađen je sa ICM programima koji su osmišljeni tako da odgovore na sve potrebe obuke za određenu poslovnu oblast, ali i na lični razvoj polaznika.

ICM sertifikat biće vaša potvrda da ste na kvalitetan način nadogradili svoje znanje i veštine za napredovanje na poslu. A o tome koliko je ova sertifikacija cenjena u poslovnom svetu, govori činjenica da ju je priznao i potvrdio i ogroman broj klijenata na globalnom nivou − iz privatnog i javnog sektora.

Ukoliko se odlučite za ICM program međunarodnih kvalifikacija, pružaju vam se mogućnosti:

 • dobro plaćenog i sigurnog radnog mesta;
 • sertifikovanja znanja potrebnih za menadžerske karijere u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija, bizinisa, administracije, finansija i prava;
 • napredovanja do viših nivoa menadžmenta i profesionalnih programa u kasnijoj fazi svoje poslovne ili akademske karijere;
 • konkurentnost na domaćem i inostranom tržištu rada;
 • dobijanja međunarodnog priznatog zvanja.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se