Svetski priznata sertifikacija liderske kompanije za izradu najmodernijih 2D i 3D aplikacija i video-igara

Najpopularniji game engine današnjice jeste Unity, koji je razvila kompanija Unity Technologies i time postala lider u izradi modernih 2D i 3D aplikacija i video-igara. Crossy Road, Temple Run, Angry Birds 2, Fallout Shelter – samo su neki od brojnih produkata koji su dostigli ogromnu popularnost, a koji su kreirani pomoću ove platforme.

Unity sertifikacija

Pored toga što ćete se po završetku obuke na programima Microsoft Web Apps, Microsoft Desktop Apps, Microsoft Mobile Apps i Microsoft Development osposobiti da uz Unity razvijate interaktivne video-igre i aplikacije, imaćete priliku i da potpuno besplatno postanete vlasnik svetski priznatog Unity sertifikata za programere:

  • Unity Certified User Programmer

Unity Certified User Programmer sertifikat fokusiran je na C# programiranje pomoću Unity tehnologije. Sertifikat pokriva osnove za stvaranje interaktivnosti u igrama, aplikacijama, AR/VR i drugim iskustvima. Uz Unity tehnologije osposobićete se da kreirate interaktivne sadržaje, a ovaj sertifikat predstavljaće potvrdu vaših veština.

Kako biste se izdvojili od konkurencije i bili još primećeniji na tržištu rada, svoj Unity sertifikat možete podeliti i na LinkedIn profilu ili ga dodati u portfolio prilikom konkurisanja za posao. Ne samo da će vas poslodavci više ceniti već ćete, zahvaljujući istaknutim tehničkim veštinama i primenjivom znanju, biti bliži visoko plaćenoj poziciji Unity programera.

Opširnije o ovom sertifikatu pročitajte na zvaničnom sajtu unity.com.

Saznajte više o ITAcademy programima na kojima možete proći detaljnu obuku za Unity programera:

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se