Seminar ITAcademy Kako da se brendirate na društvenim mrežama

Besplatan seminar: Kako se brendirati na društvenim mrežama

U vreme kada se poslovanje sve više prebacuje u online sferu, a moderna tehnologija uzima primat, veoma je bitno na pravi način iskoristiti prednosti koje ona pruža. Ukoliko želite da proširite svoj biznis i učinite ga prepoznatljivim široj javnosti, potrebno je da izgradite dobar imidž, a jedan od načina je otvaranje naloga na društvenim mrežama. Na ovom seminaru ćete se upoznati sa različitim načinima upoznavanja sa svojom publikom i sticanja šire prepoznatljivosti. Za uspešno brendiranje bitno je da naučite osnovna pravila koja će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve.

Da biste došli do željenih rezultata, potrebno je da znate kako da formulišete strategiju nastupa na društvenim mrežama i efekte koji će doprineti realizaciji vaših ciljeva.

Na seminaru ćete saznati: 

  • kako da se brendirate na društvenim mrežama,
  • uopšteno o najposećenijim socijalnim mrežama – Facebooku i Instagramu,
  • content marketingu.

Predavač: Nikola Vuković, mladi preduzetnik i osnivač marketinške agencije Evoke

Nikola je osnivač agencije za digitalni marketing. Svoja profesionalna znanja objedinio je i iskoristio za pokretanje sopstvenog biznisa. O njegovoj stručnosti, ali i reputaciji koju ima, svedoči i činjenica da je na jednom događaju na kom je gostovao jedna osoba iz publike izjavila da je on „marketing”, što je Nikola kasnije iskoristio za svoj nick na Instagramu, koji glasi @marketinglik. Znanje koje prenosi drugima stekao je iskustvom, ali i vođenjem projekata brendiranja različitih kompanija na društvenim mrežama. Osim toga, na ovom seminaru podeliće sa prisutnima i nesvakidašnje situacije koje su mu se desile tokom godina rada i načine njihovog rešavanja, naravno, u korist klijenta. Saznaćete i kako da brendirate sebe, svoju agenciju i svoje privatne projekte. Njegova priča o uspehu počela je prostom idejom o stvaranju online prodavnice „Iznenadi me”, pomoću koje je bilo ko mogao svoje bližnje da obraduje poklonom, nakon čega se ta ideja veoma brzo razvila u unosan biznis.

Ko može da se prijavi: 

Ukoliko želite da obezbedite mesto na ovom seminaru i sebi stvorite priliku da čujete korisna znanja i savete koje ćete moći da primenite u daljem radu, požurite i prijavite se, jer je broj mesta ograničen. Za lično prisustvovanje seminaru možete da se prijavite do petka, 23. marta, do 11 časova.

Seminar možete pratiti i online, putem Live Streama.

Gde i kada:

Seminar se održava u prostorijama kompanije LINK group u Zemunu.
Mesto: ITAcademy, Cara Dušana 34, 11080 Zemun, Beograd
Datum i vreme: 24. 3. 2018, u 11 časova

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem mejla: office@razvoj-karijere.com.

Pozivamo vas da pročitate zanimljive tekstove iz sfere korišćenja društvenih mreža u svrhu brendiranja.