CCDseminar

Besplatan seminar: „Komunikacijom do uspeha

Verbalna ili neverbalna komunikacija kako u poslovnom okruženju i odnosu sa kolegama, tako i u svakodnevnom životu, ima veliki značaj. Upravo zato, seminar na kom ćete dobiti znanje iz oblasti komunikacionih veština može pomoći u napredovanju i poboljšavanju položaja na socijalnoj lestvici, boljem samopredstavljanju, kao i ostvarivanju boljeg odnosa sa ljudima iz vaše okoline. Verovatno znate iz svog iskustva, ili iz iskustva drugih ljudi, da su uspešni ljudi upravo oni koji vešto barataju rečima i tako sebi obezbeđuju napredak u poslovnom, ali i u privatnom životu. Koliko je važno da znate da prezentujete svoje kvalitete okolini, svedoči i činjenica da, bez obzira na to da li ste inženjer, naučnik, filozof ili još uvek učenik, ukoliko istaknete svoje prednosti na pravi način, vaša pozicija u društvu, ali i uspeh, sigurno neće ostati nezapaženi.

Na besplatnom seminaru ste saznali: 

  • koje su to dobre i loše strane neformalnog obrazovanja,
  • zbog čega su komunikacione veštine važne za uspeh,
  • koje komunikacione veštine treba posebno da usavršite
  • pet tajni uspešne komunikacije.

  Predavač: Boris Teodosijević, profesionalni trener poslovnih i komunikacionih veština

  Svoje znanje je stekao kroz formalno fakultetsko obrazovanje, neformalno stručno obrazovanje u edukativnim programima u inostranstvu, ali i praktičnim radom kroz dvadesetogodišnje iskustvo u privredi, vodeći nekoliko preduzeća kao vlasnik ili konsultant, takođe i dve velike organizacije (Mensa Srbije i Klub Uspešnih). Svoje znanje uspešno prenosi već deset godina, a preko 6.000 polaznika iz svih oblasti poslovanja i radnih pozicija rado su viđeni učesnici na njegovim seminarima i obukama.

  Utisci nakon održanog seminara:

  Ključni faktori uspeha nezamislivi su bez komunikacije ne samo na poslovnom planu već i u drugim sferama života. Dobro razvijena veština komunikacije olakšaće vam i da napredujete u firmi u kojoj radite i da naučite kako da uz najbolju taktiku dobijete ono što želite.

  Upravo se o tome pričalo na seminaru „Komunikacijom do uspeha”, koji je održan 28. oktobra. O najdelotvornijem pristupu u razgovoru sa ljudima, ali i važnosti uspostavljanja dobrog odnosa sa okolinom govorio je predavač Boris Teodosijević, profesionalni trener poslovnih i komunikacionih veština, sa zavidnim iskustvom od deset godina u ovoj oblasti.

  Seminar komunikacijom do uspeha

  Prisutni su nakon seminara sumirali utiske:

   • Najviše mi se dopao način prezentacije i praktični primeri tokom seminara.
   • Dopao mi se sam pristup predavača koji na zanimljiv i pristupačan način prenosi znanje i iskustva.
   • Najviše mi se dopalo kada je predavač naveo konkretne primere i savet tipa: „Nađite šta je to što je osobi potrebno, tj. šta joj treba da reši problem i kako joj mi možemo pomoći.” Tako bolje shvatam srž priče i kako da primenim stvari u praksi.
   • Stručnost, neposrednost i komunikativnost predavača su mi se najviše dopale.
   • Originalnost i interakcija sa publikom su pojačali dobar utisak.
   • Pohvalila bih nastojanje predavača da uključi prisutne da aktivno učestvuju u seminaru postavljanjem pitanja i komentarima, u čemu je i uspeo.
   • Celokupno predavanje mi se mnogo dopalo.
   • Predavač je bio izuzetno zanimljiv i uz opširnu prezentaciju je detaljno objasnio značaj komunikacije.
   • Dinamičnost predavanja je uticala na aktivnost slušalaca seminara.

   Ono što je bilo zajedničko učesnicima seminara je to što su naučili kako da iskoriste veštinu komunikacije na pravi način. Uz adekvatne primere iz prakse i dodatna objašnjenja mnogo lakše će primenjivati stečeno znanje. Iskusan predavač je uspeo da podstakne želju za ličnim usavršavanjem i napretkom, koji će prisutni sigurno dalje razvijati.

   Datum održavanja seminara: 28.10.2017

   Lokacija: ITAcademy, Cara Dušana 34, 11080 Zemun, Beograd.

   Za kraj Vam donosimo još nekoliko članaka na sličnu temu koji će Vam sigurno pomoći u Vašem daljem usavršavanju.

   3 načina da dobijete odlično plaćen posao

   Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

   Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je otvoren.

   Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

   Prijavite se