Besplatan seminar Kako postati dobar copywriter

Besplatan seminar: Kako postati dobar copywriter

Da li ste se oduvek pronalazili u pisanju, a znanje jezika vam je odlično? Od svega ste u stanju da napravite dobru priču i stalno vam naviru nove ideje za pisanje? Vaše interesovanje je podeljeno na razne grane – od istorije, preko umetnosti i psihologije, do 3D tehnologije? Iskoristite maštu u kreativnom pogledu i naučite kako postati dobar copywriter.

Dok su nekadašnje reklame kupce uveravale u kvalitet proizvoda, moderne nam u stvari opisuju proizvod i nude nam kompletniju sliku za povezivanje. Kako potrošači postaju sve zahtevniji i informisaniji, marketinška komunikacija se stalno prilagođava novim potrebama promocije. Samim tim je kvalitetan sadržaj direktno zadužen da zainteresuje, informiše i bezazleno stvori potrebu za onim što prezentuje. Dakle, nema napadnih i dosadnih reklama koje vas vuku silom za rukav, već neutralno i kroz priču kupac sam treba da shvati šta mu je potrebno.

Predavač: Ivana Živanović

Ivana Živanović je počela da se bavi pisanjem nakon postdiplomskih studija. U karijeri dugoj preko 10 godina oprobala se u različitim oblastima, uspešno primenjujući copywriting tehnike. Ima bogato iskustvo iz različitih oblasti pisanja – od akademskih tema do kreiranja poslovnih rešenja za klijente.

Deo je grupe autora knjige „Zbornik radova”, a trenutno radi i na sopstvenoj knjizi sa temom unapređenja produktivnosti i organizacije vremena. Trenutno je urednik na jednom poljoprivrednom portalu.

Kada i gde?

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINKgroup u Zemunu.

Mesto: ITAcademy, Cara Dušana 34, 11080 Zemun, Beograd

Datum i vreme: 20. 6. 2020, s početkom u 11 časova​.

Više informacija: office@razvoj-karijere.com

Pozivamo vas da pročitate zanimljive tekstove iz sfere poslovanja.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je otvoren.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se