Kako da najlakše zaradite svoj prvi milion?

Da li znate koliko godina ćete morati da radite da biste sa običnim poslom mogli da zaradite svoj prvi milion? Olakšaćemo vam. Sa prosečnom platom, biće vam potrebno oko 210 godina!

Android DeveloperPostoji mnogo lakši način. Postanite Android developer!

Osvrnite se oko sebe. Videćete ljude koji non-stop gledaju u ekrane svojih mobilnih telefona i tablet računara. Više od 70% njih koristi Android.

To je vaša idealna šansa, koja vam je sve vreme bila pred očima! Uz znanje koje vam nudimo, svi oni će moći da koriste aplikacije koje ste baš vi kreirali. Aplikacije koje će vam donositi ogromnu zaradu.

Zaradite svoj prvi milion - lakše je nego što mislite!

Alati koji se koriste za kreiranje Android aplikacija su potpuno besplatni i dostupni svima. Sa kreiranjem svoje prve aplikacije možete da krenete, bukvalno, bez ikakvog ulaganja. Potrebni su vam samo laptop, dobra ideja i znanje koje možete steći za manje od 12 meseci.

Instagram, Viber, Flappy Bird, Talking Tom, Smart Launcher… Mnoge uspešne aplikacije pokrenuli su pojedinci ili mali timovi Android developera koji su kasnije osnovali uspešne IT kompanije. Zašto i vi ne biste bili među njima?

Pred Android developerima je uzbudljiva budućnost

kako da zaradite prvi milion dolara

Svi svetski i domaći IT trendovi idu u korist programerima koji su se specijalizovali za Android platformu. Zato je sada pravo vreme da naučite sve o Androidu i budete među najtraženijim stručnjacima za kreiranje aplikacija. Postanite Android Developer školovanjem na ITAcademy.

Upisni rok na ITAcademy je u toku! Za više informacija o upisu, kliknite ovde.
 

Kako izgleda Android Development Program na ITAcademy?

Naučite kako da kreirate Android aplikacije za mobilne uređaje, i to od onih najjednostavnijih do kompleksnih, služeći se programskim jezikom Java. Zarada od Android aplikacija neće se dovoditi u pitanje kada naučite napredne koncepte programiranja i bolje se upoznate sa alatima za razvoj, testiranje i distribuciju aplikacija.

Ukoliko imate pravi pristup radu, uz sticanje iskustva u radu, doći ćete do proizvoda koji će vam svojim kvalitetom obezbediti odličan rejting na Google Play prodavnici. Na taj način će vaša aplikacija naći svoj put do miliona Androd uređaja širom sveta. Skrenite pažnju na sebe jedinstvenom kombinacijom kreativnosti i stručnih znanja koje ćete steći obrazovanjem na ITAcademy.

android developeri

Uspešnim školovanjem na Android Development Programu bićete spremni da se bavite izradom Android aplikacija, kao i njihovim testiranjem i razvojem. To znači da ćete biti osposobljeni za brojne pozicije u IT kompanijama u kojima se traže eksperti iz oblasti Android programiranja. Kako je zarada od Android aplikacija izuzetna, može se slobodno reći da stručnjaci iz ove oblasti spadaju među najtraženije profesionalce na svetu.
 

Android Development Program - plan i program 2018/2019.

SEMESTER I

No. Code Class No. of classes
1 CJP Java Core Programming 48
2 HJC Programming HTML5 with JavaScript and CSS3 24
3 AJP Advanced Java Programming 24
4 JWS Java Web Services and XML 18
5 IAD Introduction to Android Application Development 36
6 AAD Advanced Android UI Design and Programming 32
7 EL1 English Language 1 online

SEMESTER II

No. Code Class No. of classes
8 SWE Software Engineering 12
9 ASP Android Hardware and Sensor Programming 12
10 DDA Data Driven Android Application Development 32
11 AGD Android Animation and Game Development 18
12 CCS Cambridge Computer Science* online
13 EL2 English Language 2 online
14 PRJ Project /
15 FCE FCE/BEC Vantage** online

*Izborni predmet

** Pripremne kurseve za polaganje FCE ili BEC Vantage ispita mogu pohađati samo polaznici koji su završili English Upper Intermediate Level.

+ PERSONAL DEVELOPMENT PROGRAM

Besplatan paket školovanja Personal Development ProgramU okviru školovanja na Androd Development programu besplatno dobijate i jedinstveni paket profesionalnih veština - Personal Development Program, koji će vam osigurati napredak u karijeri i izdvojiti vas kao lidera među stručnjacima u vašem poslu. Saznajte više o ovom obrazovnom programu i planu po kome se izvodi.
 

Kako izgledaju predavanja?

Prednost ovog programa je to što nudi maksimalnu fleksibilnost kada je u pitanju učenje. Zahvaljujući modernoj online platformi za učenje, na raspolaganju su vam multimedijalni materijali za učenje, kao i mogućnost praćenja predavanja uživo. Sve što vam je potrebno da biste usvojili znanje jesu laptop i internet.

Učenje putem e-Learning platforme je izuzetno dinamično, jer je akcenat stavljen na praksu i rešavanje konkretnih izazova koji vas očekuju nakon školovanja. Kroz savladavanje realnih izazova s kojima ćete se susretati u karijeri, već nakon godinu dana bićete spremni da započnete rad na ozbiljnim projektima.

Obezbedite sebi međunarodno priznate sertifikate:

Ukoliko želite da budete sertifikovani Android ekspert, nakon školovanja na ITAcademy imate mogućnost da steknete međunarodno priznate sertifikate:

ORACLE SERTIFIKATI

Oracle sertifikat za Java programiranje je izuzetno cenjen u svetu, a njegovo posedovanje otvara vrata mnogih domaćih i svetskih IT kompanija. Iskoristite mogućnost i steknite jedan od stručnih naziva:

  • Oracle Certified Associate,
  • Oracle Certified Professional,
  • Android Certified Application Developer,
  • Android Certified Application Engineer,
  • Master Mobile Application Developer.

CAMBRIDGE SERTIFIKATI

Uspešnim savladavanjem Android Development Programa imate priliku da steknete Cambridge International sertifikat najvišeg, ekspertskog nivoa. Na taj način bićete stručnjak čiju ekspertizu garantuje Cambridge University, jedan od najuglednijih univerziteta na svetu.

  • Cambridge International A&AS Level Computer Science

Pored toga, nakon kompletiranja Android Development Programa na ITAcademy, možete dobiti i jedan od dva sertifikata:

  • Sertifikat ITAcademy o odslušanom Android Development Programu,
  • ITAcademy Certified Android Application Developer sertifikat.  

Da li ima mesta na Android Development programu?
Proverite, upisni rok je u toku

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.