Dobijate 100 besplatnih sati u coworking HUBovima za razvoj freelance karijere i startup biznisa

Za novu generaciju freelancera, IT preduzetnika, digitalnih nomada, inovatora, kreativnih timova, malih i srednjih kompanija...

Kao polaznik tradicionalne nastave u Beogradu, zahvaljujući našoj saradnji sa Novom Iskrom i drugim IT hubovima, imate jedinstvenu mogućnost da iskoristite podršku i brojne resurse koje ovi coworking prostori pružaju.

Coworking Hubovi

100 radnih sati koje dobijate besplatno, odmah nakon školovanja, omogućiće vam da u društvu rastuće lokalne IT zajednice iskoristite znanje koje ste stekli na ITAcademy, da upoznate ljude sa kojima ćete moći da pokrenete zajedničke projekte i stvorite nove poslovne prilike.

Kako vam coworking može pomoći da započnete uspešnu IT karijeru odmah nakon školovanja?

Poslednjih nekoliko godina coworking postaje sve popularniji širom sveta, pa tako i kod nas, a ovakav koncept pokazao se kao odlično rešenje za pojedince i timove koji su ranije posao radili od kuće ili iz kafića.

Coworking hubovi postali su moderno opremljeni poslovni prostori koji, osim najsavremenijeg okruženja i kvalitetnih sredstava za rad, omogućavaju i povezivanje sa mrežom mentora i IT profesionalaca – sve ono što je potrebno za pokretanje uspešnog IT biznisa ili freelance karijere.

Ikonice coworking hubovi

Ikonice coworking hubovi

Okruženi drugim developerima, dizajnerima i IT preduzetnicima, kao i kreativnim i ambicioznim ljudima, u coworking prostorima imate savršenu priliku da dođete do novih ideja, projekata i još mnogo toga…

Nova Iskra Workspace – mesto koje povezuje kreativne industrije, tehnologiju i ljude

Nova Iskra prvi je kreativni hub na našim prostorima i jedan od vodećih coworking prostora u zemlji i regionu.

Nastao je sa idejom da poveže kreativne industrije, tehnologiju i ljude – kako bi omogućio kreiranje i artikulaciju kvalitetnih ideja, novih modela organizovanja i razvoja inovativnih biznisa koji su spremni za budućnost.

Nova Iskra workspace

Radni prostori Nove Iskre pružaju jedinstveno iskustvo rada. Karakterišu ih prepoznatljiv dizajn enterijera, dok su prostrane radne jedinice, privatne kancelarije, sale za sastanke, prostori za opuštanje i urbane bašte samo neke od specifičnosti ovog coworking prostora.

Pored partnerstva sa Novom Iskrom, ITAcademy sarađuje i sa drugim regionalnim IT hubovima u kojima možete iskoristiti 100 besplatnih sati za rad.

Započnite najkompletnije IT školovanje u Srbiji

Ovakav dodatak školovanju, kakav nema nijedna druga edukativna ustanova u ovom delu Evrope, pružamo zato što verujemo da će to biti idealna prilika da u društvu rastuće IT zajednice iskoristite znanje koje ste stekli na ITAcademy i upoznate se sa ljudima sa kojima ćete moći da pokrenete zajedničke projekte i stvorite nove poslovne prilike.

Pritom, ovo je samo jedan od brojnih dodatnih edukativnih servisa koje školovanjem na ITAcademy dobijate potpuno besplatno.

Ako ste zainteresovani, požurite! Imamo strogo određene kvote za upis, tako da trenutnu uštedu i specijalne pogodnosti neće moći da iskoriste svi. Rezervišite svoje mesto na vreme.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se