Resursi za građenje profesionalne karijere

ITAcademy redovno razvija resurse koji služe za dolazak i zadržavanje na odlično plaćene poslove. Za napredovanje ili stvaranje sopstvenog IT ili dizajn biznisa, takođe.

Naš cilj je da zaradite dosta novca, ali da istovremeno budete zadovoljni poslom kojim se bavite, doprinosom koji dajete ljudima oko sebe. Zato, proučite resurse koji su Vam dostupni i iskoristite ih.

Neki resursi su besplatni, dostupni svima. Neki resursi su dostupni samo polaznicima ITAcademy.

Akcione ideje za sadašnje i buduće IT i dizajn stručnjake

Za početak, da krenemo od najbolje vrste ideja – onih koje su kratke, a menjaju stvari iz korena.

Ponekad jedna ideja može da Vam promeni karijeru. Uspesi koji Vas čekaju u svakom slučaju počinju od kratke misli, informacije, trenutka.

U tom duhu smo otvorili blog IT cookies. Dobijate podsticajne, praktične i profitabilne ideje koje će pomnožiti rezultate koje postižete. Pristupite blogu ovde.

Bilten Tehnologijom do visoke zarade

Da li znate koja su 3 programska jezika koja bi bilo dobro da naučite? Ili kojih su 8 novih trendova u dizajniranju logoa? Ili, kako izgleda čeklista profesionalnih  administratora mreža?

Plus: kako da napišete bilo koji software, koji je lak način da rasteretite dan i duplirate produktivnost, koja je začuđujuća istina o IT poslovima. I još mnogo toga. Besplatan bilten “Tehnologijom do visoke zarade”, sa odgovorima na ova i mnoga druga pitanja vezana za razvoj karijere šaljemo na Vašu e-mail adresu. Osim članaka i uputstava šaljemo i vesti sa ITAcademy.

Za prijavu na besplatan bilten, unesite Vaš e-mail ovde:

Izveštaji i seminari

Istražujemo trendove koji utiču na rad u IT ili dizajn industriji. Šta je dobro znati, šta ne. U kom pravcu je najbolje da se razvijate ako želite uspešnu karijeru i dobru zaradu. U koje mikro niše u okviru IT i dizajn tržišta poslova vredi ući zato što obezbeđuju najbolje uslove za napredovanje i odlične zarade.

Rezultate naših istraživanja objavljujemo preko besplatnih seminara i izveštaja.

Da biste bili obavešteni o ovim seminarima i izveštajima prijavite se na bilten Tehnologijom do visoke zarade. Ili, redovno posećujte ovaj sajt.

Centar za razvoj karijere

Centar za razvoj karijere je organizovan da bi polaznicima pružio pomoć u započinjanju i unapređenju karijere, predao informacije o aktuelnim oglasima za posao iz sektora informacionih tehnologija, ali i da bi potencijalnim poslodavcima predstavio kompetencije naših polaznika.

Deo Centra za razvoj karijere je i Centar za razvoj programera koji kandidatima omogućava usavršavanje u radu na najnovijim programerskim alatima, obuku za rad u timu, uključivanje u realne softverske projekte, sticanje neophodnog iskustva, direktno zapošljavanje kandidata koji pokažu zadovoljavajuće rezultate.

Centar za razvoj karijere je namenjen polaznicima ITAcademy. Saznajte sve o upisu na ITAcademy ovde.

Jednogodišnja nastava za kreiranje IT i dizajn stručnjaka

Srž ponude ITAcademy je jednogodišnje profesionalno školovanje za sve ključne IT i dizajn oblasti.

Nastava se održava u učionicama i salama ITAcademy, za tradicionalno pohađanje nastave, ili korišćenjem Distance Learning platforme za učenje na daljinu.

Plan i program se izučava kroz dva semestra, sa fondom od 321 do 386 časova po odseku, u zavisnosti od odseka. Za savladavanje novih veština koristimo proces „arhitekturu saznanja“. Ova nova metodologija omogućava tri do četiri puta veće angažovanje tokom predavanja i učenja tako da je moguće da u roku od 12 meseci preuzmete veštine za koje je ranije bilo potrebno dve do četiri godine.

Nastavu prate dopunski materijali, dokumentacija, video i audio lekcije i power point prezentacije.

Saznajte sve o upisu na ITAcademy ovde.

Testiranje i praksa

Proveru Vašeg znanja vršimo nakon svakog nastavnog modula. Testiranjem osiguravamo kontinuitet rada cele grupe, a Vi dobijate predznanje za prelazak na sledeće celine predmeta.

Kada Vam se obračunaju procenti uspešnosti, poeni i ukaže na greške koje ste napravili, lako možete da se vratite na deo predavanja koji niste najbolje savladali i pređete ga ponovo. Pri tom, redovno ćete raditi i assignment-e, odnosno zadatke, seminarske radove. Od Vas se zahteva praktičan rad. Profesori proveravaju nivo veštine koju ste stekli da bi znali kojim tempom da rade sa Vama.

Ovakav način treniranja je neophodan. A provera Vašeg napretka je obimna i stalna. U zavisnosti od odseka, školovanjem na ITAcademy ćete proći preko 370 testova, assignment-a i projekata.

Testiranje i praksa je sastavni deo školovanja na ITAcademy. Saznajte sve o upisu na ITAcademy ovde.

Konsultacije na nivou mentorskog rada

Školovanjem na ITAcademy dobijate punu podršku profesora, i to, ne samo tokom predavanja. To je neophodno, pošto profesori lično ocenjuju Vaš napredak i usmeravaju Vaš napredak.

Kada postavite pitanje, bez obzira na vreme, svaki profesor će Vam poslati odgovor za 24 sata ili manje. Svaki profesor redovno održava otvorene konsultacije, kada možete da sa profesorom u živom kontaktu, bez obzira da li lično ili preko Interneta, razrešiti svaki detalj u vezi sa nastavom.

Cilj je da imate omogućen mentorski rad između Vas i profesora, jer je to najbolji način da za kratko vreme postanete stručni.

Mentorske konsultacije su sastavni deo školovanja na ITAcademy. Saznajte sve o upisu na ITAcademy ovde.

Jednogodišnje školovanje engleskog jezika

Nastava na ITAcademy se održava na srpskom jeziku.

Ipak, svaki polaznik ITAcademy ima obezbeđenu jednogodišnju nastavu engleskog jezika. Obuka obuhvata kompletnu online jednogodišnju obuku od Starter nivoa do Upper Intermediate nivoa, odnosno Višeg srednjeg nivoa.

Osim testova i pisanih materijala dobijate i audio materijale, imate punu podršku profesora preko Distance Learning Platforme i redovno rešavate testove.

Na kraju školovanja možete da polažete TOIEC ispit i dobijete glavni svetski sertifikat za poznavanje poslovnog engleskog jezika, zvanično priznat u preko 4.000 svetskih korporacija.

Nastava engleskog jezika je sastavni deo školovanja na ITAcademy. Saznajte sve o upisu na ITAcademy ovde.

Dodatni paket 6-mesečne obuke za napredne lične veštine

Naš cilj nije samo da Vam pružimo napredna IT i dizajn znanja i veštine. Cilj je da Vam pomognemo da te nove sposobnosti odlično naplatite.

Zato, mnogi polaznici ITAcademy dobijaju 6-mesečnu obuku za razvoj naprednih ličnih veština predstavljanja, pregovaranja, efektivnog pisanja, ličnog marketinga, organizacije vremena, kreativnosti i profesionalnog upravljanja stresom.

Ove veštine će Vam omogućiti da lako otvarate vrata dobro plaćenih poslova ili dobijete unapređenje, naplatite Vašu stručnost i radite za onoliko novca koliko zaslužujete.

Saznajte sve o upisu na ITAcademy ovde.

Međunarodne diplome i sertifikati

Svako od stručnih zvanja koje dobijate na ITAcademy je priznato na svetskom nivou.

To je zato što obuku i polaganje finalnih ispita organizuje ITAcademy, a diplome i sertifikati se direktno šalju sa adresa ispitnog odeljenja Cambridge Univerziteta, Microsofta, Adobe-a, Zend-a i CompTIA-e. Iz Engleske, Holandije i Sjedinjenih Američkih Država.

Zvanja koja dobijate imaju istu težinu kao da ste ih stekli u jakim IT centrima u Evropi ili Americi. Iz našeg iskustva, sa ovim papirima u ruci stičete priznat autoritet u zemlji. Osim realnih veština koje dobijate, rang Vaših novih zvanja otvara Vam vrata preduzeća koja nude odlično plaćene poslove, visoku zaradu.

Saznajte sve o upisu na ITAcademy ovde.

Link privredna mreža

IT Academy po prioritetu spaja svršene stručnjake IT i dizajn sa odeljenjima za ljudske resurse u okviru autorizovane "LINK privredne mreže".

Zahvaljujući programerskim timovima koje imamo i zahvaljujući prethodnim projektima, ITAcademy uvek drži otvoren konkurs za zaposlene u svojoj ili partnerskim kućama, kao i u preduzećima sa kojima ima ostvaren protokol o saradnji. Ova pomoć nije garantovana, ali mnogi uspešni polaznici su dobili posao zahvaljujući našim kontaktima.

Pošto ITAcademy ima zvanično ovlašćenje ispitnog odeljenja Cambrdige University i dve vodeće softverske korporacije, prioritet pri izboru svršenih stručnjaka imaju preduzeća koja ispunjavaju uslove za prijem IT eksperata. Tri glavna kriterijuma su profesionalni izazov, radno okruženje i visina plate.

Ovaj resurs je namenjen polaznicima ITAcademy. Saznajte sve o upisu na ITAcademy ovde.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je otvoren.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se