English Language 2

Na kursu English Language 2 polaznici će raditi prema jednom od sledećih programa:

1. INTERMEDIATE - Srednji

Opis kursa:

Kurs srednjeg nivoa engleskog jezika omogućava polazniku da ovlada širokim spektrom funkcija engleskog jezika, u pisanoj i usmenoj formi, kao i razumevanje i učestvovanje u konverzaciji sa govornikom kome je engleski jezik maternji.

Cilj kursa:

Cilj ovog kursa je da osposobi polaznika za izražavanje mišljenja vezanih za apstraktne teme kao i za razumevanje različitih instrukcija. Da osposobi polaznika za učestvovanje u razgovorima na različite teme unutar poznate oblasti. Da osposobi polaznika za pisanje pisama i beleženje podataka vezanih za poznate teme.

 

2. UPPER INTERMEDIATE - Viši srednji

Opis kursa:

Viši srednji kurs omogućava polazniku uspešnu komunikaciju (razumevanje i usmeno izražavanje) na engleskom jeziku, kao i smislenu i samoinicijativnu konverzaciju sa govornikom kome je engleski maternji jezik. Pisani jezik dobija formu nalik onoj kod izvornog govornika engleskog jezika.

Cilj kursa:

Cilj kursa je da osposobi polaznika za vođenje razgovora u vezi sa velikim brojem različitih tema, kao i za izdvajanje najvažnijih činjenica iz tekstova i razumevanje detaljnih uputstava. Takođe, polaznik će se osposobiti za pisanje pisama vezanih za netipične teme i za hvatanje beležaka u situacijama kada neko govori na engleskom jeziku.

Polaznici će pohađati jedan od navedenih programa na osnovu rezultata testa za određivanje nivoa znanja engleskog jezika.

Napomena: Polaznici čiji nivo znanja na testiranju bude iznad nivoa Upper-Intermediate dobijaju kurs Business English u online varijanti.

Zanima vas ovaj kurs? Možete ga pohađati u okviru ovih ITAcademy programa: Microsoft Windows Development ProgramMicrosoft Web Development ProgramIT Management ProgramMicrosoft Administration ProgramSoftware Engineering ProgramPrint & Graphic Design ProgramWeb Design ProgramNew Media Design ProgramVideo & Sound Production ProgramPHP Web Development ProgramE-Business & Internet MarketingJava Development ProgramComputer Aided Design ProgramArchitectural Design ProgramSoftware Development ProgramLinux Administration ProgramMicrosoft Development ProgramAndroid Mobile DevelopmentNetwork Administration ProgramInterior Design ProgramProduct Design ProgramFrontend JavaScript Program i Python Development Program.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde