eduTV – Obrazovna televizija

Značaj doživotnog obrazovanja i usavršavanja nemerljiv je.

Upravo to je i misija obrazovne televizije eduTV, prve neprofitne edukativne TV stanice u regionu – da kroz širenje znanja podstakne želju za kontinuiranom edukacijom.

eduTV

eduTV kreira program blizak, pre svega, mladima, ali i svima onima koji žele da unaprede svoje znanje i veštine. eduTV edukuje i motiviše na učenje i lično usavršavanje, ne zaboravljajući pritom na zabavu. Ova obrazovna televizija želi da se približi savremenom gledaocu koji bira šta i kada želi da gleda, ali i da uči čak i dok se opušta uz TV program.

Usmerena je na ljude koji znaju da cene svaki trenutak svog vremena. Teme koje obrađuje eduTV i način na koji to radi uvešće vas u novu eru televizije.

eduTV je projekat kompanije LINK group, osnivača ITAcademy, pa svi naši polaznici putem ITAcademy mobilne aplikacije za Android i iOS uređaje mogu da prate veliki broj interesantnih i korisnih sadržaja koji im pomažu da unaprede svoja znanja i veštine.

eduTV – kanal za edukaciju i zabavu

Na eduTV-u možete da pratite edukativni sadržaj na drugačiji i zabavniji način. U interesantno osmišljeim emisijama koje obrađuju savremene teme iz različitih oblasti imate priliku da saznate nove, korisne stvari i dobijete ideje i motivaciju za lični razvoj i usavršavanje.

eduTV vam omogućava i da budete u toku sa zanimljivostima iz sveta nauke, obrazovanja, tehnologije, biznisa, kulture, umetnosti i mnogih drugih oblasti.

Pronađite pravu eduTV emisiju za sebe

Za interesantne teme iz polja nauke i obrazovanja tu su emisije „Super nauka”, „Space Show”, „Edukacija” i „Veliki umovi”. Ako započinjete karijeru, želite da se otisnete u preduzetništvo ili da napredujete na poslu, eduTV je vaš savetnik kroz emisije „eduKARIJERA” i „How To”.

Inspirativne priče o najperspektivnijim mladim ljudima iz naše zemlje očekuju vas u „Talentima”, dok su psihološke teme rezervisane za „Mape uma” i „Psihološki ugao”. Emisija „Tema nedelje” bavi se aktuelnim društvenim temama kao što su dualno obrazovanje, privatno školstvo, usvajanje dece i mnoge druge, a gosti su stručnjaci iz različitih oblasti. Praktične savete koji se tiču zdravlja, ishrane i nege duha i tela moći ćete da čujete u emisijama „Gastro bukvar”, „Saveti za vas” i „Body&Soul”.

Sve ovo i još mnogo toga očekuje vas na eduTV-u, zato iskoristite priliku da pratite program ove edukativne televizije – očekuju vas brojna iznenađenja!

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se