Dobijate neograničene mogućnosti u LINKhubu, coworking prostoru u kojem deljenjem dobijate više!

Mesto za sadašnje i buduće freelancere, startupe, kreativce. Okruženje za praktično usavršavanje i razvoj dizajnerskih i programerskih rešenja...

Radićete za konkretne klijente u okviru mlade ekipe budućih vrsnih stručnjaka i uz podršku iskusnih eksperata.

LINKhub - coworking prostor za polaznike ITAcademy

Polaznici ITAcademy iz Beograda imaju jedinstvenu priliku da nakon uspešnog završetka školovanja iskoriste sve resurse i podršku koje nudi boravak u multifunkcionalnom coworking prostoru – LINKhubu.

Za vas obezbeđujemo čak 100 sati u LINKhubu, koje možete koristiti potpuno besplatno!

Ne samo da ćemo zajedno imati priliku da posmatramo kako vi i vaši projekti postajete sve bolji već ćete konačno osetiti i sve čari coworking lifea, jer svaki kutak LINKhuba predstavlja novu mogućnost za razmenu ideja i međusobni angažman coworkera.

Kako da boravak u LINKhubu iskoristite kao svoje mesto za započinjanje biznisa i razvoj karijere?

Sva znanja i veštine koje ste stekli u toku školovanja na ITAcademy primenićete u radu na konkretnim projektima za domaće i strane klijente, i to uz konstantnu podršku eminentnih stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom. Imaćete priliku da se prijavite za praksu ili više njih, u zavisnosti od toga oko koje se sfere vaša interesovanja kreću.

Dobićete kancelariju, salu za sastanke i mesto za druženje i naučićete zašto je coworking važan i koje vam sve resurse obezbeđuje – od edukacije i usavršavanja, preko kreativnosti, do sreće! Sem toga, sa rađanjem svake nove ideje i svakog novog poznanstva stvorićete priliku da postavite temelje svoje profitabilne karijere i biznisa.

I ne samo to! Sretaćete kolege iz različitih oblasti: od kreativnih industrija, preko marketinga i advertisinga, do informacionih tehnologija. Upravo ćete jedni drugima predstavljati najznačajnije poslovne prilike!

LINKhub - Zemun

Svi benefiti coworkinga na jednom mestu

Svesni smo da obrazovanje ne podrazumeva samo nastavu, realizaciju relevantnog i primenjivog kurikuluma, distribuciju znanja i veština i ispite već i težnju da budete uspešniji i bolji i da izgradite karijeru o kojoj maštate.

LINKhub je samo jedna od pogodnosti koje dobijate u okviru školovanja na ITAcademy, a koja će vam pomoći da napredujete. Evo šta vam je sve dostupno u ovom multifunkcionalnom prostoru:

LINKhub - drustvne mreze
Društvene mreže u realnosti – Huberi su jedni drugima najdragocjenija prilika za uspjeh. Razgovor u LINKhubu se može pretvoriti u ogroman poslovni potencijal ili čak možda dogovor za izlazak petkom.

LINKhub - komunikacija
Komunikacija sa profesionalcima – LINKhub posećuju i ostvareni stručnjaci iz raznih sektora, voljni da juniorima pomognu da njihova plovidba u startupovske vode protekne mirno i završi uspešno.

LINKhub - la casa
La Casa de Papel in Reverse – Zahvaljujući najsavremenijim kompjuterima, svoje vreme ćete brzo pretvoriti u novac. Da budemo načisto: nećete štampati pare, već će vam zarađivanje biti olakšano.

LINKhub - internet
Ultrabrža internet veza – U LINKhubu nećete gubiti vrem na lošu konekciju, što je jedna od ključnih stvari za sve one koji se u radu oslanjaju na brz protok informacija na webu.

LINKhub - gazda
Works at Sam svoj gazda – Hubovi postoje kako biste u početnim fazama stvaranja svog biznisa imali manje izdatke i postavili čvrste temelje za njegov opstanak među rastućom konkurencijom.

LINKhub - No Stress & Tax Zone
No Stress & Tax Zone – S obzirom na to da imate luksuz upravljanja radnim vremenom, u LINKhubu ćete naći adekvatan kutak da se na trenutak ili više njih isključite iz posla.

A šta još dobijate kao polaznik ITAcademy?

Imajući u vidu da se freelanceri i startupi ne rađaju, već nastaju, članovima LINKhuba koji su završili ITAcademy dostupni su i DesignStudio i ProgrammingFactory, kao svojevrsni vid okruženja za praktično usavršavanje.

Uz to, tokom rada obezbeđena vam je i podrška dugogodišnjih dizajnera, IT preduzetnika i programera, kao i pomoć ljubaznog tima ITAcademy. Resurse možete pretvoriti u freelance posao, biznis plan, praksu u kompaniji LINKgroup ili nešto četvrto.

Ne zaboravite, svaka nova prilika u LINKhubu za vas znači i odskočnu dasku za budućnost, a svaki rad na zajedničkom projektu biće nova stavka u vašem CV-ju i portfoliju.

Pritom, ovo je samo jedan od brojnih dodatnih edukativnih servisa koje dobijate u toku školovanja! Ako već niste polaznik ITAcademy, posetite ovu stranicu da saznate sve o pogodnostima koje će vam biti obezbeđene potpuno besplatno.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je otvoren.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se