Dobijate neograničene mogućnosti u LINKhubu, coworking prostoru u kojem dijeljenjem dobijate više!

Mjesto za sadašnje i buduće freelancere, startupe, kreativce… Okruženje za praktično usavršavanje i razvoj dizajnerskih i programerskih rješenja…

Radićete za konkretne klijente u okviru mlade ekipe budućih vrsnih stručnjaka i uz podršku iskusnih eksperata.

LINKhub - coworking prostor za polaznike ITAcademy

Polaznici ITAcademy iz Sarajeva imaju jedinstvenu priliku da nakon uspješnog završetka školovanja iskoriste sve resurse i podršku koje nudi boravak u multifunkcionalnom coworking prostoru – LINKhubu.

Za vas obezbjeđujemo čak 100 sati u LINKhubu, koje možete koristiti potpuno besplatno!

Ne samo da ćemo zajedno imati priliku da posmatramo kako vi i vaši projekti postajete sve bolji već ćete konačno osjetiti sve čari coworking lifea, jer svaki kvadratni metar LINKhuba (a ima ih 200) predstavlja novu mogućnost za razmjenu ideja i međusobni angažman coworkera.

Kako da boravak u LINKhubu iskoristite kao svoje mјesto za započinjanje biznisa i razvoj karijere?

Sva znanja i vještine koje ste stekli u toku školovanja na ITAcademy primijenićete u radu na konkretnim projektima za domaće i strane klijente, i to uz konstantnu podršku eminentnih stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom. Imaćete priliku da se prijavite za praksu ili više njih, u zavisnosti od toga oko koje se sfere vaša interesovanja kreću…

Dobićete kancelariju, salu za sastanke i mjesto za druženje i naučićete zašto je coworking važan i koje sve resurse vam obezbjeđuje – od edukacije i usavršavanja, preko kreativnosti, do sreće! Sem toga, sa rađanjem svake nove ideje i svakog novog poznanstva stvorićete priliku da postavite temelje svoje profitabilne karijere i biznisa.

I ne samo to! Sretaćete kolege iz različitih oblasti: od kreativnih industrija, preko marketinga i advertisinga, do informacionih tehnologija. Upravo ćete jedni drugima predstavljati najznačajnije poslovne prilike!

Svi benefiti coworkinga na jednom mjestu

Svjesni smo da obrazovanje ne podrazumijeva samo nastavu, realizaciju relevantnog i primjenjivog kurikuluma, distribuciju znanja i vještina i ispite već težnju da budete uspješniji i bolji i da izgradite karijeru o kojoj maštate.

LINKhub je samo jedna od pogodnosti koje dobijate u okviru školovanja na ITAcademy, a koja će vam pomoći da napredujete i budete još uspješniji.

LINKhub - benefiti

  • Društvene mreže u realnosti – Huberi su jedni drugima najdragocjenija prilika za uspjeh. Razgovor u LINKhubu se može pretvoriti u ogroman poslovni potencijal ili čak možda dogovor za izlazak petkom.
  • Komunikacija sa profesionalcima – LINKhub posjećuju i ostvareni stručnjaci iz raznih sektora, voljni da juniorima pomognu da njihova plovidba u freelancerske i startupovske vode protekne mirno i završi uspješno.
  • La Casa de Papel in Reverse – Zahvaljujući najsavremenijim kompjuterima i štampaču, svoje vrijeme brzo ćete pretvoriti u novac. Da budemo načisto: nećete štampati pare, već će vam zarađivanje biti olakšano.
  • Ultrabrža internet veza – U LINKhubu nećete gubiti vrijeme i novac na lošu konekciju i spor internet, što je jedna od ključnih stvari za sve one koji se u radu oslanjaju na brz protok informacija na webu.
  • Works at Sam svoj gazda – Hubovi postoje kako biste u početnim fazama stvaranja svog biznisa imali manje izdatke i postavili čvrste temelje za njegov opstanak među rastućom konkurencijom.
  • Jaka kafa – put do srca kolega – Coworking spaja najbolje od dva svijeta: pruža radnu atmosferu u prijatnom kućnom okruženju. Iz tog razloga na raspolaganju vam je i kuhinja. Impresionirajte kolege jakom kafom.
  • No Stress & Tax Zone – S obzirom na to da imate luksuz upravljanja radnim vremenom, u LINKhubu ćete naći adekvatan kutak da se na trenutak ili više njih isključite iz posla.
  • U centru Sarajeva – U neposrednoj blizini Zmaja od Bosne nalaze se sve bitne ustanove i mjesta sastajanja, te ćete aktivnosti i susrete koji vam iskrsnu u toku dana obaviti u rekordnom roku.

A šta još dobijate kao polaznik ITAcademy?

Imajući u vidu da se freelanceri i startupi ne rađaju, već nastaju, u okviru LINKhuba dostupni su i DesignStudio i ProgrammingFactory, kao svojevrsni vid okruženja za praktično usavršavanje.

Uz to, tokom rada obezbijeđena vam je i podrška dugogodišnjih dizajnera, IT preduzetnika i programera, kao i pomoć ljubaznog tima ITAcademy. Resurse možete pretvoriti u freelance posao, biznis plan, praksu u kompaniji LINKgroup ili nešto četvrto.

Ne zaboravite, svaka nova prilika u LINKhubu za vas znači i odskočnu dasku za budućnost, a svaki rad na zajedničkom projektu biće nova stavka u vašem CV-ju i portfoliju.

Pritom, ovo je samo jedan od brojnih dodatnih edukativnih servisa koje dobijate u toku školovanja! Ako već niste polaznik ITAcademy, posjetite ovu stranicu da saznate sve o pogodnostima koje će vam biti obezbijeđeni potpuno besplatno. 

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde