English Language 1

Na kursu English Language 1 polaznici će raditi prema jednom od sledećih programa:

1. PRE INTERMEDIATE - Niži srednji

Opis kursa:

Niži srednji kurs omogućava polazniku razumevanje šireg spektra jezičkih funkcija. Ovaj nivo znanja osposobljava polaznika da samostalno koristi jezik u deskriptivne i narativne svrhe, kao i da uspešno upotrebljava jezik u usmenoj i pisanoj formi na nivou upotrebe engleskog kao stranog jezika.

Cilj kursa:

Da osposobi polaznika za izražavanje mišljenja i postavljanje pitanja u poznatom kontekstu, kao i za razumevanje jasnih informacija u okviru poznate teme. Da osposobi polaznika za pisanje kraćih pisama koja sadrže lične informacije.

 

2. INTERMEDIATE - Srednji

Opis kursa:

Srednji kurs omogućava polazniku da solidno ovlada širokim spektrom funkcija engleskog jezika, u pismenoj i usmenoj formi, kao i razumevanje i učestvovanje u konverzaciji sa govornikom kome je engleski jezik maternji.

Cilj kursa:

Cilj ovog kursa je da osposobi polaznika za izražavanje mišljenja vezanih za apstraktne teme kao i za razumevanje različitih instrukcija. Da osposobi polaznika za učestvovanje u razgovorima na različite teme unutar poznate oblasti. Da osposobi polaznika za pisanje pisama i beleženje podataka vezanih za poznate teme.

Polaznici će pohađati jedan od navedenih programa na osnovu rezultata testa za određivanje nivoa znanja engleskog jezika.

Zanima vas ovaj kurs? Možete ga pohađati u okviru ovih ITAcademy programa: Microsoft Windows Development ProgramMicrosoft Web Development ProgramIT Management ProgramMicrosoft Administration ProgramSoftware Engineering ProgramPrint & Graphic Design ProgramWeb Design ProgramNew Media Design ProgramVideo & Sound Production ProgramPHP Web Development ProgramE-Business & Internet MarketingJava Development ProgramComputer Aided Design ProgramArchitectural Design ProgramSoftware Development ProgramLinux Administration ProgramMicrosoft Development ProgramAndroid Mobile DevelopmentNetwork Administration ProgramE-commerce Manager & EntrepreneurOnline Sales & E-business Development ManagerContent & SEO ManagerSocial Media, Online PR & Community ManagerPPC & Digital Channels ManagerDigital Marketing Planner & Account ManagerInterior Design ProgramProduct Design ProgramFrontend JavaScript Program i Python Development Program.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde