Multimedijalne sale za predavanja

Sve sale u kojima se održavaju predavanja imaju projektore i kompletnu multimedijalnu opremu. Osim toga, odeđene sale opremljene su i interaktivnim tablama koje omogućavaju da nastava bude dinamična, kao i da polaznici aktivno učestvuju u predavanjima. Na taj način je pružena kompletna podrška modernom načinu predavanja na ITAcademy, koji je zasnovan na primeni multimedije i interaktivnosti u nastavi i među učesnicima.

Idealni tehnički uslovi

Sale su koncipirane tako da predavač uvek ima pregled nad radom svih polaznika i svakome može da posveti maksimalnu pažnju pomažući pri savladavanju nove materiije i izradi projekata. U njima se nalazi najsavremenija oprema zahvaljujući kojoj su polaznicima obezbeđeni svi tehnički preduslovi za praćenje multimedijalnih sadržaja, aktivno učešće u nastavi i usvajanje novih znanja i veština.

Konfiguracije računara na kojima se izvodi nastava su savremene i odgovarajućeg kvaliteta za visok nivo zahteva i složenost izvođenja nastave. Između ostalog, sale za nastavu na ITacademy opremljene su i Apple računarima najnovije generacije namenjenim polaznicima i MacBook Pro računarima za predavače, kao i Asus, Dell, Acer, Toshiba i Fujitsu računarima.

Nastava obogaćena multimedijom

Puštanjem prezentacija preko video bima polaznici ITAcademy imaju jasnu multimedijalanu predstavu prezentovane materije, što u potpunosti doprinosi efikasnijem praćenju predavanja i lakšem razumevanju gradiva. Značajno je naglasiti da video bim postoji u svakoj sali za izvođenje nastave i da su, zahvaljujući tome, predavanja na ITAcademy uvek obogaćena multimedijalnim sadržajima.

Svi polaznici ITAcademy uživaće u učenju i slušanju predavanja u novim multimedijalnim salama koje nose imena najvećih umova iz oblasti informacionih tehnologija, umetnosti i stvaralaštva. Želeći da naši polaznici dobiju dodatni motiv i inspiraciju, nove sale opremljene su najsavremenijom multimedijalnom tehnologijom i nastavni sredstvima. Predstavljamo vam nove sale na ITAcademy: 

Steve Jobs sala za predavanje

Sala A11 - Steve Jobs

Ovu salu smo ponosno nazvali po osnivaču jedne od najmoćnijih IT kompanija - Apple.

Steve Jobs nije bio samo poslovan čovek ili samo IT stručnjak… On je bio jedan od najvećih vizionara 20. i 21. veka čiji proizvodi su preplavili čitavu planetu i postali sastavni deo svakodnevnog života stotina miliona ljudi.

Sigurni smo da će naši polaznici biti posebno inspirisani i motivisani da stiču nova znanja u sali koja nosi naziv Steve Jobs.

Pablo Pikaso sala za predavanje

Sala A21 - Pablo Picasso

Ime umetnika koji je obeležio slikarsko stvaralaštvo 20. veka krasiće jednu od naših novih sala u kojoj će polaznici ITAcademy sticati nova znanja iz oblasti grafičkog dizajna.

Moderno opremljena sala nazvana po slavnom Pablu Pikasu nudi našim polaznicima uslove koji će ih inspirisati i motivisati da i oni jednog dana ostave trag u svom stvaralaštvu kao grafički dizajneri, poput slavnog slikara.

Mihajlo Pupin sala za predavanje

Sala A22 - Mihajlo Pupin

Mihajlo Pupin se sa pravom smatra ocem savremenih telekomunikacija.

Iako je stvarao i radio u Sjedinjenim Američkim Državama, oduvek se ponosio svojim srpskim poreklom i smatra se jednim od naših najvećih naučnika.

Postavio je temelje današnjeg sveta globalnih komunikacija kroz rad na bežičnoj telegrafiji i telefoniji. Zbog toga smo ponosni što ova sala nosi ime Mihajla Pupina.

Linus Torvalds sala za predavanje

Sala A23 - Linus Torvalds

Ime ovog programera možda ne znači mnogo laicima, ali svima koji žele da se bave programiranjem biće čast da slušaju predavanja u sali koja nosi ime Linus Torvalds.

Ovaj brilijantni IT stručnjak napravio je revoluciju kada je 1991. godine kreirao operativni sistem Linux i time pružio alternativu svima koji su želeli da rade van Windowsa. Zbog toga smo ponosni što ova sala nosi baš njegovo ime.

Warren  Buffet sala za predavanje

Sala B11 - Warren Buffet

Warren Buffet je postao simbol za dve stvari - uspeh i humanost. Obe stvari su razlog zašto smo sa ponosom ovoj sali dali njegovo ime.

Buffet se sa imovinom procenjenom na oko 62 milijarde dolara smatra najbogatijim čovekom na svetu, a čak 85% svog bogatstva ostaviće fondaciji Bila Gejtsa, što je pojedinačno najveća donacija u istoriji čovečanstva.

Njegov poslovni uspeh i njegov humani podvig inspirisaće i naše polaznike da uđu u red uspešnih ljudi koji će ostaviti neizbrisiv trag u svom radu.

Bill Gates sala za predavanje

Sala B12 - Bill Gates

Bill Gates je čovek koji je postao simbol generacije IT stručnjaka koji su iz svoje garaže napravili biznis vredan na desetine milijardi dolara.

On je sasvim sigurno najveća ikona Silikonske doline i najbolji primer da je moguće stvoriti imperiju zahvaljujući svom znanju i dobroj ideji.

Polaznici ITAcademy će sasvim sigurno imati poseban osećaj dok budu učili u sali koja nosi ime začetnika IT industrije.

Leonardo da Vinči sala za predavanje

Sala B13 - Leonardo Da Vinci

Ime simbola renesanse i jednog od najvećih umova u istoriji čovečanstva, Leonarda Da Vinčija, daje poseban značaj novoj sali B13.

U njoj će polaznici ITAcademy moći da steknu znanja i veštine koje će im omogućiti da se bave onim u čemu uživaju. Slikar, vajar, naučnik, pronalazač i još mnogo toga, biće sasvim sigurno velika inspiracija svim našim polaznicima.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

UpisDa saznate sve o upisu, kliknite ovde