LINK2job sajam zapošljavanja – Najsigurniji put to posla!

LINK2job sajam zapošljavanja nastao je kao društveno odgovoran projekat, čiji je organizator Centar za razvoj karijere (Center for Career Development, CCD), institucija sa dugim stažom u posredovanju između osoba koje traže posao i poslodavaca.

Osnovni cilj Sajma je da na najefikasniji način doprinese stvaranju kvalitetnih veza između posetilaca i kompanija koje će dovesti do zapošljavanja najboljih kadrova. U okviru ovog događaja, svi imaju priliku da se predstave: kako oni koji žele da nađu posao, tako i kompanije koje tragaju za kvalitetnim stručnim kadrom. Na ovaj način doprinosi se rešavanju gorućih problema – nezaposlenosti i nedostatku kvalitetnog radnog kadra u kompanijama.

Sajam zapošljavanja vas spaja sa najboljim domaćim i međunarodnim kompanijama

Prvi LINK2job sajam zapošljavanja uspešno je održan 2015. godine, a kako je potreba za dobro plaćenim poslom i kvalitetnim radnim kadrom velika, već od 2016. godine održavaju se dva sajma godišnje: na proleće i jesen.

Na sajmovima se predstavljaju međunarodne i domaće kompanije različitih veličina i sektora delatnosti: zdravstvo, obrazovanje, trgovina, IT. Neki od najvećih izlagača su uspešne kompanije kao što su: Sitel, Transcom, Generali, MediGroup, Delhaize, Nelt…

Brojnost i raznolikost kompanija garantuju da ćete, bez obzira na to šta su vaša glavna znanja i veštine, imati mogućnost da se predstavite i ostavite svoj CV kompaniji koja odgovara vašim profesionalnim ambicijama.

Do sada je ovaj sajam zapošljavanja posetilo preko 25.000 ljudi, ponuđeno je preko 1.900 radnih mesta, dok je oko 20.000 posetilaca besplatno dobilo vredne kurseve za profesionalno usavršavanje.

Link2Job sajam zapošljavanja

Sajam zapošljavanja je medijski veoma dobro propraćen zahvaljujući mnogobrojnim partnerima i na dobrom je putu da postane najveći regionalni događaj ovog tipa. Međutim, ono što je najveća prednost Sajma jeste što na najefikasniji način doprinosi zapošljavanju, na obostranu radost kako kandidata za posao, tako i poslodavaca.

Interesovanje kompanija za učešće sve je veće jer je višegodišnja tradicija održavanja Sajma zapošljavanja dovela do toga da su mnogi poslodavci pronašli kvalitetan radni kadar. Sa druge strane, broj posetilaca iz godine u godinu beleži rast, jer Sajam donosi jedinstvenu priliku da se lično predstave domaćim i međunarodnim poslodavcima, učestvuju u brojnim radionicama, odslušaju korisna predavanja i unaprede veštine koje će im pomoći da postanu najbolji kandidati.

Sajam zapošljavanja – vaša šansa za sjajan posao

Ukoliko tražite zaposlenje, LINK2job sajam vam nudi mnoštvo mogućnosti.

Pre svega, Sajam zapošljavanja omogućava vam da pronađete sve kompanije u kojima biste želeli da radite i kojima odmah možete da predstavite svoje veštine i ostavite CV. Pored toga, možete dobiti prave uvide u to šta se tačno trenutno nudi na tržištu i koliko su vaše profesije aktuelne.

Osim jedinstvene prilike da se lično predstavite poslodavcima i dobijete sve informacije o aktuelnostima na tržištu, kao posetioci LINK2job sajma, dobićete mnogobrojne savete koji vam mogu pomoći pri zapošljavanju.

Savetovanje obuhvata uputstva za pisanje kvalitetne radne biografije, saznanje kako najlakše privući pažnju poslodavcima, kako da se pripremite za razgovor za posao, šta se sve od vas očekuje na intervjuu, koja su najčešća pitanja i kako da spremite sjajne odgovore, ali i kako da na najbrži način steknete potrebno radno iskustvo...

Radionice i predavanja

Pored mogućnosti da stupite u kontakt sa različitim poslodavcima, LINK2job sajam zapošljavanja vam obezbeđuje i brojne usluge, radionice i predavanja koje vode iskusni stručnjaci, koji će vam pomoći da što lakše dobijete željeni posao:

  1. Besplatan kurs engleskog jezika – veoma je važno imati odlično znanje poslovnog engleskog jezika, jer je svet modernog zaposlenja nezamisliv bez upotrebe ovog jezika;
  2. Profesionalnu sliku za CV – svim posetiocima ITA DesignStudio pruža besplatnu uslugu kreiranja profesionalne fotografije, koju će pre svega koristiti za svoj CV;
  3. Laptop Corner – na Sajmu će svi posetioci moći odmah da se prijave za željene pozicije;
  4. Besplatne kurseve za sticanje znanja – pošto se potreba za novim veštinama stalno povećava, Sajam obezbeđuje kurseve iz oblasti dizajna, programiranja, elektronskog poslovanja.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se