Praksa ispred teorije

Da li je dovoljno samo vaše zvanje na papiru ili morate zaista da znate da napravite aplikaciju za mobilni telefon da bi vas klijent angažovao? Šta vam znači sertifikat ako ne znate da popravite kvar na serveru ili napišete čist i funkcionalnan kod? Niko vam neće verovati na reč da znate da radite ukoliko stečeno znanje ne možete da primenite u praksi i rešite konkretne probleme i zadatke.

slika

Danas, u uslovima globalne konkurencije, informacione eksplozije, dinamičkog razvoja nauke i tehnologije, znanje je ono što razdvaja uspešne od neuspešnih.

Pored tehničkih znanja, na ITAcademy steći ćete i ostale veštine, koje su neophodne ukoliko želite da se dobro zaposlite ili pokrenete sopstveni biznis.

Rad na praktičnim primerima, rešavanje problema i zadataka iz prakse, rad na različitim studijama slučaja, timski rad i specijalizovani kursevi - ono je što odlikuje nastavu na ITAcademy.

Program ITAcademy je zvanično ovlašćen od Cambridge odeljenja za međunarodne ispite i u potpunosti usklađen sa sertifikacionim programima vodećih svetskih IT kompanija i organizacija, kao što su Microsoft, Adobe, Oracle, Autodesk, Unity, Google, CompTIA, Python Institute, Cisco, Linux Professional Institute, ISTQB, Certiport, Certified Internet Web... Dakle, osim što ćete na ITAcademy dobiti ekspertska zvanja, steći ćete i veštine koje možete primeniti u samostalnom radu na realnim projektima, bez obzira na to da li imate prethodno radno iskustvo.

Vaše je samo da učite i usvajate znanja koje vam naši visokostručni predavači prenose, a mi ćemo vas obučiti za sve situacije u kojima se možete naći u svom budućem profesionalnom radu. Sigurni smo da ćete, po završetku ITAcademy, uspeti da rešite svaki problem na koji naiđete u radu.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je otvoren.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se