Opis sistema za učenje

Polaznici ITAcademy imaju priliku da koriste jedini pravi sistem za e-Learning u našoj zemlji. LINK groupov Distance Learning System (DLS) je zasnovan na korišćenju savremene informacione tehnologije u svim elementima procesa učenja. Učenje u mreži računara putem interneta, odnosno intraneta predstavlja osnovnu ideju ovog sistema. 

Internet, odnosno intranet se koriste za ostvarivanje uslova za interakciju polaznika sa sadržajem, predavačima (autorima kurseva), drugim polaznicima i ostalim učesnicima u Distance Learning modelu učenja. Ovaj proces je izuzetno dinamičan i sadržaj kurseva čini još zanimljivijim za polaznike.

DLS omogućava kompletno upravljanje kursevima na internetu, kao i ostvarivanje interaktivnosti, dvosmerne komunikacije i razmene podataka.

Upoznajte sve mogućnosti DLS-a

Kako biste se upoznalli sa svim mogućnostima i prednostima DL sistema koji se primenjuje na ITAcademy, predlažemo vam da pogledate sledeće stranice:

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se