Kako vam pomažemo u profesionalnoj orijentaciji?

Želite da izaberete pravo zanimanje za sebe? Ne želite više da obavljate slabo plaćen posao koji vas pri tom ni ne ispunjava? Odlučujete u kojoj oblasti ćete se školovati, a još uvek niste uradili test profesionalne orijentacije? Ili možda hoćete da potpuno promenite profesiju i tok svoje karijere?

Uradite online test profesionalne orijentacije

Kažu da je najsrećniji čovek koji radi ono što voli i za to je još i dobro plaćen. Jedan od preduslova za izgradnju uspešne profesionalne karijere je pravilan izbor zanimanja. Imajući to u vidu, ITAcademy pomaže svojim polaznicima da izaberu zanimanje koje im najviše odgovara po sklonostima i interesovanjima.

Pomoć u izboru pravog zanimanja

Kako bi svojim polaznicima pomogla da što lakše izaberu buduće zanimanje, ITAcademy im omogućava profesionalnu orijentaciju i to kroz:

Preokrenite svoju profesionalnu karijeru

Greške u izboru zanimanja moguće je ispraviti, ali se tako gubi dosta vremena pre nego što se vrati na pravi kolosek. Zato se trudimo da na vreme pomognemo našim polaznicima u izboru budućeg zanimanja. Takođe im pomažemo i da preokrenu svoju karijeru ukoliko nisu zadovoljni u kom smeru se razvija.

Važno je da na vreme ispravno procenite koja su zanimanja budućnosti, odnosno koje će se kompetencije tražiti na tržištu rada kroz godinu ili deset, i da se obrazujete u tom pogledu. Danas su svi online i internet se koristi u svim sferama života. Oblast informacionih tehnologija svakako predstavlja granu koja će se u budućnosti samo razvijati i širiti, te će i opseg pozicija u okviru nje postajati sve veći. Možda baš u vama leži budući uspešan web programer, administrator, IT menadžer ili dizajner. Na ovoj strani možete da uradite online test profesionalne orijentacije i proverite.

Na našem sajtu možete naći i online testove za posao (engleski, word, excel, poznavanje rada na računaru i sl.) koji Vas mogu pripremiti za proces selekcije na konkursu na koji ste aplicirali. Takođe smo vam spremili i seriju tekstova na temu kako napisati dobar CV i kako da što bolje prođete na razgovorima za posao koji vas sigurno očekuju. Na tim stranama vas očekuje i jedno iznenađenje koje smo vam spremili.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde