Kako vam pomažemo u profesionalnoj orijentaciji?

Želite da izaberete pravo zanimanje za sebe? Ne želite više da obavljate slabo plaćen posao koji vas pri tom ni ne ispunjava? Odlučujete u kojoj oblasti ćete se školovati, a još uvek niste uradili test profesionalne orijentacije? Ili možda hoćete da potpuno promenite profesiju i tok svoje karijere?

Uradite online test profesionalne orijentacije

Kažu da je najsrećniji čovek koji radi ono što voli i za to je još i dobro plaćen. Jedan od preduslova za izgradnju uspešne profesionalne karijere je pravilan izbor zanimanja. Imajući to u vidu, ITAcademy pomaže svojim polaznicima da izaberu zanimanje koje im najviše odgovara po sklonostima i interesovanjima.

 

Pomoć u izboru pravog zanimanja

Kako bi svojim polaznicima pomogla da što lakše izaberu buduće zanimanje, ITAcademy im omogućava profesionalnu orijentaciju i to kroz:

 

Preokrenite svoju profesionalnu karijeru

Greške u izboru zanimanja moguće je ispraviti, ali se tako gubi dosta vremena pre nego što se vrati na pravi kolosek. Zato se trudimo da na vreme pomognemo našim polaznicima u izboru budućeg zanimanja. Takođe im pomažemo i da preokrenu svoju karijeru ukoliko nisu zadovoljni u kom smeru se razvija.

Važno je da na vreme ispravno procenite koja su zanimanja budućnosti, odnosno koje će se kompetencije tražiti na tržištu rada kroz godinu ili deset, i da se obrazujete u tom pogledu. Danas su svi online i internet se koristi u svim sferama života. Oblast informacionih tehnologija svakako predstavlja granu koja će se u budućnosti samo razvijati i širiti, te će i opseg pozicija u okviru nje postajati sve veći. Možda baš u vama leži budući uspešan web programer, administrator, IT menadžer ili dizajner. Na ovoj strani možete da uradite online test profesionalne orijentacije i proverite.

Na našem sajtu možete naći i online testove za posao (engleski, word, excel, poznavanje rada na računaru i sl.) koji Vas mogu pripremiti za proces selekcije na konkursu na koji ste aplicirali. Takođe smo vam spremili i seriju tekstova na temu kako napisati dobar CV i kako da što bolje prođete na razgovorima za posao koji vas sigurno očekuju. Na tim stranama vas očekuje i jedno iznenađenje koje smo vam spremili.

 

Upoznajte se sa nekim od najpopularnijih IT poslova koje možete obavljati nakon školovanja na ITAcademy:

Programming Department

Java

Kratak opis

Java je objektno orijentisan programski jezik visokog nivoa. To je programski jezik opšte namene, koji je razvila firma Sun Microsystems.

U većini slučajeva, Java se koristi za razvoj web aplikacija, ali se može koristiti za kreiranje kako jednostavnih mobilnih aplikacija, tako i programa namenjenih velikim data centrima.

Školovanjem na ITAcademy, za samo godinu dana steći ćete znanja i veštine koji se primenjuju u razvoju tri vrste Java programa: aplikacija na računaru, servleta na Web Serveru i Java apleta. Sve ovo vam omogućavaju pažljivo odabrani i praktični kursevi, zahvaljujući kojima ćete biti u stanju da brzo uđete u svet naprednog Java programiranja.

Neki od tih kurseva (npr. Java GUI kurs) omogućavaju vam da već tokom školovanja kreirate svoje prve aplikacije za web. Na taj način vrlo brzo ćete uvideti prve rezultate, a kada je tako, imate veću motivaciju za daljim učenjem.

Pored kurseva koji na jednostavan i lak način uvode polaznike u svet Java programiranja, tu su takođe i napredni kursevi, od kojih polaznici u početku zaziru. Jedan od zahtevnijih kurseva prema kojem mnogi polaznici osećaju blagi strah jeste kurs Java Web Services and XML. Međutim, iako je reč o kursu koji obezbeđuje napredna znanja za koja je potrebno truda i vremena, zahvaljujući iskusnim predavačima i nastavi obogaćenoj praktičnim primerima, svi polaznici završavaju ovaj kurs sa uspehom. A kada vide koja znanja su stekli i koje im to sve profesionalne prilike pruža, shvataju da se vreme koje su mu posvetili višestruko isplatilo.

ITAcademy nastoji da pruži najnovija i najpraktičnija znanja iz svih oblasti, pa tako uvodi kurseve koji omogućavaju polaznicima da isprobaju najnaprednije tehnologije. U tom smislu, posebno interesantan kurs jeste HTML5 kurs sa JavaScript i CSS3. Na ovaj način polaznici stiču mogućnost da se obuče za najnaprednije tehnologije i tako postanu dragoceni stručnjaci koje traže velike kompanije.

U nastavku ćemo predstaviti samo neke IT poslove koje možete dobiti nakon završetka studija kod nas:

SQL Developer

 • Zahtevi za rad i tehnologije koje se koriste: SQL.
 • Odgovornosti: SQL Developer je odgovoran za razvoj SQL baza podataka i pisanje aplikacija za interfejs sa SQL bazama podataka, kao i za pisanje koda za testiranje. Razvoj se često sastoji od dizajna tabela, procedura za skladištenje i pregledanje, kao i raznih funkcija.

Software Developer

 • Zahtevi za rad i tehnologije koje se koriste: Web Services, HTML 5, CSS, XML, JAVA, JMS, XML, HTTP, J2EE itd.
 • Odgovornosti: Bavi se razvojem softvera i programiranjem.

Java Developer

 • Zahtevi za rad i tehnologije koje se koriste: Java, Java Web Services, XML, J2EE, MySQL, JApplet, Java SE, Metodologia AGILE, XML, HTML, CSS, JMS itd.
 • Odgovornosti: Zadatak Java Developera je kreiranje i testiranje računarskih programa koristeći poseban programski jezik zvani Java. Java Developer specijalizovani je kompjuterski programer koji sarađuje sa web dizajnerima, web developerima i inženjerima softvera kako bi integrisali jezik Java u sajtove, programe i aplikacije kompanija i korisnika.

QA Automation

 • Zahtevi za rad i tehnologije koje se koriste: Java, Java GUI, SQL, Web Services, Selenium i Agile.
 • Odgovornosti: QA Automation obavlja procese testiranja i razvoj procedura koje se koriste da bi se osiguralo da softver funkcioniše u okviru definisanih zahteva. Implementira planove testiranja i validacione strategije. Identifikuje i istražuje probleme identifikovane tokom testova.

Web Developer

 • Zahtevi za rad i tehnologije koje se koriste: Java, SQL, HTML, CSS, Spring, MySQL, HTML i CSS.
 • Odgovornosti: Web Developer je programer koji kreira programe i web aplikacije. On zna kako da napravi jedan sajt od početka do kraja: može da kreira prilagođeni kod kako bi zadovoljio jedinstvene potrebe, razvijajući sve od izgleda sajta do njegove funkcionalnosti.

PHP

Kratak opis

Reč je o najpopularnijem web programskom jeziku, pogodnom za rad i na Windows i na Linux platformama. U pitanju je jednostavan, ali moćan Script programski jezik koji se koristi za izradu dinamičkog web sadržaja. PHP podjednako cene i profesionalci i početnici u programiranju: prvi zbog brzine, fleksibilnosti i velikih mogućnosti, drugi zbog jednostavnosti i lakoće sa kojom se usvaja. Školovanjem na ITAcademy bićete u prilici da za svega 12 meseci kreirate svoje web aplikacije i interaktivne internet stranice.

Program se sastoji od mnoštva kurseva koji vam na jednostavan i praktičan način omogućavaju da ovladate naprednim PHP znanjima, ali i oblastima u kojima možete upotrebiti svoje sposobnosti PHP programiranja.

Kao najzanimljivije kurseve naši polaznici izdvajaju Core PHP kursDreamweaver i MySQL Programming and Administration, koji im omogućavaju da kreiraju sopstvene web aplikacije, dizajniraju i kreiraju WordPress teme ili administriraju sajtovima. Kombinacija praktičnih znanja i oslobađanje kreativnosti glavne su odlike koje ove kurseve čine najpopularnijim kada je u pitanju PHP programiranje.

Tu su takođe i kursevi ApacheWordPressXML kurs koji nude napredna znanja iz PHP-a. Pojedini polaznici, pre svega početnici, ili oni koji nisu imali dodira sa PHP-om ranije, često su zbog ovakvih kurseva bili u dilemi da li je PHP programiranje uopšte za njih. Razlozi su uvek različiti, ali je glavni razlog uglavnom to što nisu sigurni da li će biti u stanju da savladaju napredna znanja koja se uče na tim kursevima ili što rezultati nisu odmah vidljivi kao kod kreiranja web aplikacija. Međutim, već smo rekli, PHP je jednostavan za učenje, čak i kada je u pitanju napredna upotreba. Kada tome dodamo i posvećene predavače, praktičnu nastavu, svi polaznici vrlo brzo uvide da su strahovali bez razloga.

U nastavku vam predstavljamo neke od visoko plaćenih poslova koje možete dobiti nakon završetka PHP programa kod nas.

Web Developer – JavaScript –

 • Zahtevi za rad i tehnologije koje se koriste: PHP, JavaScript, HTML5 i CSS3.
 • Odgovornosti: JavaScript Web Developer koristi najnovije tehnologije, ali i uvodi nove za razvoj softvera najnovije generacije. Sarađuje direktno sa menadžerom kao bi identifikovao najpogodnije tehnike koje će pomoći trenutnom i budućem razvoju kompanije.

PHP Developer

 • Zahtevi za rad i tehnologije koje se koriste: PHP, JavaScript, MySQL, AngularJS, WordPress, Apache itd.
 • Odgovornosti: PHP Developer razvija programe, aplikacije i sajtove koristeći dinamički PHP skriptni jezik. PHP je poznat po web razvojnim i poslovnim aplikacijama. U zavisnosti od pozicije na kojij radi, PHP Developer se može klasifikovati kao programer softvera ili web programer.

Front-end Developer

 • Zahtevi za rad i tehnologije koje se koriste: PHP, JavaScript, HTML5, CSS3 i jQuery.
 • OdgovornostiFront-end jednog sajta je deo koji je zadužen za interakciju sa korisnikom. Sve što vidite kada pretražujete internet, uključujući fontove i boje menija i klizača, predstavlja kombinaciju HTML koda, CSS-a i JavaScripta koji kontroliše pretraživač (browser) vašeg računara.

Back-end Developer

 • Zahtevi za rad i tehnologije koje se koriste: PHP, MySQL i Apache.
 • Odgovornosti: Back-end ili „server-side” je u osnovi način na koji sajt funkcioniše, kako se ažurira i kako se uvode promene. Ovo se odnosi na sve što korisnik ne može da vidi u pretraživaču (browseru), kao što su baze podataka i serveri. Obično ljudi koji rade na back-endu nazivaju se programeri ili developeri. Back-end Developer uglavnom se bavi stvarima poput sigurnosti, strukture i upravljanja sadržajem.

Microsoft Web Development

Kratak opis

Ovaj program donosi znanja iz oblasti koje su neophodne za ovladavanje veštinama za razvoj profesionalnih web aplikacija i sajtova, kao i za rad sa bazama podataka. Jednom rečju, polaznici dobijaju priliku da ovladaju beskrajnim mogućnostima web programiranja.

Pažljivo kreiran program sastoji se od mnoštva praktičnih kurseva koji efikasno i brzo omogućavaju prve korake u svetu web programiranja. Kursevi kao što su Uvod u C# programiranje i MVC PHP kurs obezbeđuju znanja iz osnova web programiranja, izrade dinamičkih sajtova i aplikacija, kao i komunikacije između klijenata i servera. Ovi kursevi su posebno popularni kod polaznika, pogotovo onih koji nisu imali ranije dodira sa programiranjem, jer im omogućavaju da, umesto pasivni konzumenti, postanu stvaraoci zanimljivih sajtova.

Ukoliko završite ovaj program kod nas, možete da se bavite jednim od najplaćenijih poslova današnjice:

Web Developer

 • Zahtevi za rad i tehnologije koje se koriste: C#, ASP.NET MVC, SQL, HTML5, CSS3 i JavaScript.
 • Odgovornosti: Web Developer je programer koji kreira programe i web aplikacije. On zna kako da napravi jedan sajt od početka do kraja: može da kreira prilagođeni kod kako bi zadovoljio specifične zahteve/potrebe, razvijajući sve, od izgleda sajta do njegove funkcionalnosti.

Microsoft Windows Development

Microsoft Software Application Developer

 • Zahtevi za rad i tehnologije koje se koriste: C#, HTML, CSS, JavaScript, SQL, WCF itd.
 • Odgovornosti: Application Developer softvera kreira programe kao što su oni za obradu teksta i tabelarno računanje. Programeri sistemskog softvera kreiraju softver koristeći funkcije operativnih sistema. U oba slučaja, programeri stvaraju pojedinačne programske komponente i sastavljaju ih u funkcionalne programe. Takođe, testiraju softver i beleže svaki problem koji se pojavi.

Microsoft Development

Microsoft Software Developer

 • Zahtevi za rad i tehnologije koje se koriste: C#, SQL, ASP.NET MVC, jQuery, HTML, CSS, JavaScript itd.
 • Odgovornosti: Microsoft Developer je programer ili inženjer softvera koji poseduje Microsoft sertifikat. Programeri uzimaju softver koji su razvili softverski inženjeri i pišu instrukcijski kod za računarske sisteme. Takođe, mogu biti zaduženi i za dodavanje programa. Nakon pisanja ovog koda, vrše se testovi kako bi se osiguralo da radi i u skladu sa definisanim funkcionalnim zahtevima.

Software Development

Software Developer

 • Zahtevi za rad i tehnologije koje se koriste: C#, HTML, CSS, JavaScript, SQL, MySQL, PHP, XAML, WPF, Java, NetBeans, Entity Framework, EDM itd.
 • Odgovornosti: Software Developer se bavi razvojem softvera i programiranjem.

 

Design and Multimedia Department

Web Design

Graphic Designer

 • Zahtevi za rad i tehnologije koje se koriste: Photoshop, Illustrator, WordPress, HTML, CSS i JavaScript.
 • Odgovornosti: Direktan dizajn marketinških materijala, uključujući grafičke oglase, prezentacije, društvene sadržaje i oglase, zajedno sa drugim personalizovanim projektima. Direktno sarađuje sa kolegama iz marketinga kako bi podržao dizajn i sadržaj sajta (blog, socijalna sredstva, infographic templates/infografski šabloni i još mnogo toga).

Web Designer

 • Zahtevi za rad i tehnologije koje se koriste: Photoshop, Illustrator, WordPress, HTML i CSS.
 • Odgovornosti: Dizajn i razvoj brandinga klijenata, uključujući logotipe, boje i fontove na unapred dizajniranim tematskim sajtovima. Realizacija sastanka korišćenjem web konferencije kako bi se sajt predstavio klijentu. Uređivanje stranica i odabir odgovarajućih stilova za hostovanje sadržaja.

Production Designer

 • Zahtevi za rad i tehnologije koje se koriste: Photoshop, Illustrator, HTML i CSS.
 • Odgovornosti: Kreira dijagrame, grafiku i druge vizuelne elemente. Poboljšavanje postojećih interfejsa sa novim layoutima, fotografijama, grafikom i sadržajem. Obezbeđivanje povratnih informacija kako bi se stalno povećao kvalitet proizvoda. Izrada vizuelnih materijala koje zahteva web razvojni tim.

Brand Visual Designer

 • Zahtevi za rad i tehnologije koje se koriste: Photoshop, Illustrator, HTML i CSS i dobro razumevanje ograničenja i mogućnosti web tehnologija.
 • Odgovornosti: Podrška digitalnim i društvenim kampanjama (mas-medijima) sa personalizovanim crtežima ili modelima. Izvođenje dizajniranih brendiranih e-pošta, materijala za štampanje, plaćenih medijskih oglasa i drugih elemenata grafike. Učestvovanje na brainstormingu i drugim sesijama za generisanje ideja.

Multimedia Designer

 • Zahtevi za rad i tehnologije koje se koriste: Photoshop, Illustrator, osnovno znanje HTML-a i CSS-a i JavaScript.
 • Odgovornosti: Podržavanje razvojnog tima sa prikazima podataka, unosom podataka, osiguranjem kvaliteta i testiranjem grešaka (buggs). Kreiranje, izrada i uređivanje audio i video zapisa za intervjue. Izgradnja i podrška materijala, brošura i grafika za digitalne i društvene medije (mas-mediji).

UI/UX Designer

 • Zahtevi za rad i tehnologije koje se koriste: Photoshop, Illustrator, HTML, CSS i WordPress.
 • Odgovornosti: Razumevanje i analiza načina na koje će korisnici koristiti proizvod i organizacija svih aspekata aplikacije. Dizajn web i mobilnih korisničkih interfejsa. Pronalaženje ideja i dizajnerskih rešenja za prilagođavanje projekta i finalnog proizvoda u skladu sa poslovnim potrebama korisnika.

Print and Graphic Design

Digital Graphic Designer

 • Zahtevi za rad i tehnologije koje se koriste: Photoshop i Illustrator.
 • Odgovornosti: Kreiranje kreativnog i originalnog dizajna na online platformama. Pružanje raznog (print-and-digital) kreativnog dizajna za razvoj brenda. Uređivanje fotografija, uključujući retuširanje, promenu veličine i ponovno bojenje. Prihvatanje novih načina komunikacije na svim digitalnim i društvenim kanalima.

Graphic Online Designer

 • Zahtevi za rad i tehnologije koje se koriste: InDesign, Illustrator, Photoshop i English.
 • Odgovornosti: Kreiranje i razvoj novih koncepata dizajna, grafike i layouta. Pripremanje različitih skica koje se mogu koristiti za dizajn sajta, promotivne kampanje itd.

Graphic Designer

 • Zahtevi za rad i tehnologije koje se koriste: InDesign, Illustrator, Photoshop i English.
 • Odgovornosti: Dizajn sa posebnom pažnjom na detaljima: web stranice, ciljne stranice, korporativni elementi prezentacije (prezentacije, vizitkarte, kratke infografike, leci), baneri, bilteni itd. Timski rad sa web programerima za stvaranje resursa i za nadgledanje pravilne implementacije projekta, kada je to potrebno.

Grafičar

 • Zahtevi za rad i tehnologije koje se koriste: Illustrator, Photoshop i English.
 • Odgovornosti: Izrada reklamnog materijala za klijente kompanije: leci, roll-up baneri, svetlosne signalizacije, drugi reklamni materijali. Održavanje i razvijanje odnosa sa kupcima. Održavanje i razvijanje odnosa sa pružaocima usluga i specifičnim materijalima.

Video & Sound Production

Video Graphics Editor

 • Zahtevi za rad i tehnologije koje se koriste: After Effects, Adobe Premiere, Illustrator i Photoshop.
 • Odgovornosti: Kreiranje video-klipova i prezentacionih materijala za podršku prodajnim procesima. Analiziranje zahteva kupaca i kreiranje kreativnih rešenja. Uređivanje, pregledanje skripti i video-scenografije, ispitivanje medijskih sredstava itd. Izvođenje aktivnosti video-produkcija, uključujući uređivanje, grafiku, animacije, specijalne efekte i selekciju muzike i vokala.

New Media Design

Multimedia Designer

 • Zahtevi za rad i tehnologije koje se koriste: Photoshop, Illustrator, HTML i CSS.
 • Odgovornosti: Podržavanje razvojnog tima sa prikazima podataka, unosom podataka, osiguranjem kvaliteta i testiranjem s ciljem otkrivanja i ukljanjanja grešaka (buggs). Kreiranje, izrada i uređivanje audio i video zapisa za intervjue. Izgradnja i podrška materijala o događajima, brošura i grafika za digitalne i društvene medije (mas- mediji).

 

Administration Department

Microsoft Administration

Microsoft System Administrator

 • Zahtevi za rad i tehnologije koje se koriste: Windows 10, SQL Server, Windows Server 2016 OS itd.
 • Odgovornosti: Microsoft Sistem Administrator je odgovoran za svakodnevno administriranje sistema (upravljanje sistemom), uključujući upravljanje proširenjima, po potrebi, nadgledanje sistemskih događaja i operacija, administriranje data centara, uključujući instalaciju, održavanje i rešavanje problema u vezi sa hardverom i softverom servera i ostalom opremom.

Systems Engineer

 • Zahtevi za rad i tehnologije koje se koriste: Windows Server 2016, SQL Server, Linux, Linux shell itd.
 • Odgovornosti: Sistemski inženjering je nadležan za dizajn i upravljanje inženjerskim projektima, a sertifikovani inženjeri sistema su specijalizovani u ovoj oblasti.

Network Administration

Network Engineer

 • Zahtevi za rad i tehnologije koje se koriste: Routeri MikroTik i CISCO, Windows Server 2016, Windows 10, Windows PowerShell DSC itd.
 • Odgovornosti: Mrežni inženjer je profesionalac u domenu tehnologije koji ima veštine za planiranje, implementaciju i nadgledanje računarskih mreža namenjenih prenosu govora, podataka, videa, kao i za kućne bežične mreže.

 

Mobile Development Department

Android Development

Mobile Developer

 • Zahtevi za rad i tehnologije koje se koriste: Java, Android, XML, HTML 5, design/UX i JavaScript.
 • Odgovornosti: Razvoj aplikacija na Android platformi, personalizacija, razvoj i održavanje razvijenih aplikacija. Identifikovanje najboljih tehničkih rešenja. Pisanje i održavanje urednog, optimalnog, razumljivog, testabilnog koda. Brza i profesionalna odgovornost, upravljanje, testiranje i rešavanje programskih grešaka.

Mobile App Developer

 • Zahtevi za rad i tehnologije koje se koriste: XML, HTML 5, CSS3, design/UX i JavaScript.
 • Odgovornosti: Planiranje karakteristika aplikacije za mobilne uređaje koristeći JavaScript. Izrada, testiranje i implementiranje Android aplikacija za mobilne uređaje.

 

3D Design & CAD Department

Computer Aided Design (CAD)

CAD Technician

 • Zahtevi za rad i tehnologije koje se koriste: 2D i 3D modeliranje u Autodesk AutoCAD-u, Autodesk 3ds Max i Adobe Photoshop.
 • Odgovornosti: CAD dizajnerski tehničar koristi softver za kreiranje planova za dizajn zgrada i automobila. Može raditi u širokom spektru industrije, od inženjerije i gradnje do proizvodnje.

CAD Design Engineer

 • Zahtevi za rad i tehnologije koje se koriste: 2D i 3D modeliranje u Autodesk AutoCAD-u, Autodesk 3ds Max i Adobe Photoshop.
 • Odgovornosti: CAD Design Engineer može se baviti dizajnom modela proizvoda. CAD je visokokvalitetan, robustan alat, koristan za pripremanje rutinskih planova, sastavljanje crteža, skica i dijagrama, za razvijanje 2D i 3D modela, održavanje i ažuriranje baze podataka za CAD projektnu dokumentaciju.

Interior Design

CAD Designer

 • Zahtevi za rad i tehnologije koje se koriste: 2D i 3D modeliranje u Autodesk AutoCAD-u, Autodesk 3ds Max i Adobe Photoshop.
 • Odgovornosti: CAD dizajner koristi softver za kreiranje planova za gotovo sve, od automobila do nebodera. Zbog neograničenih prednosti svoje profesije, CAD dizajneri mogu naći posao u mnogim uzbudljivim domenima, uključujući gradnju i inženjering.

Interior Designer

 • Zahtevi za rad i tehnologije koje se koriste: 2D i 3D modeliranje u Autodesk AutoCAD-u, Autodesk 3ds Max i Adobe Photoshop.
 • Odgovornosti: Dizajneri enterijera kreiraju funkcionalne, sigurne i lepe unutrašnje prostore, određuju zahteve prostora i prave izbor ukrasnih elemenata kao što su boje, osvetljenje i materijali. Čitaju skice i moraju biti upoznati sa građevinskim standardima i propisima o inspekciji.

Architectural Design

CAD dizajner

 • Zahtevi za rad i tehnologije koje se koriste: 2D i 3D modeliranje u Autodesk AutoCAD-u, Autodesk 3ds Max i Adobe Photoshop.
 • Odgovornosti: CAD dizajner kreira detaljne šeme koje se koriste u proizvodnji proizvoda i izgradnji objekata. Ovi detaljni tehnički crteži rezultat su rada inženjera, arhitekata i inspektora i mogu definisati veličine, primenjene standarde, materijale i metode proizvodnje.

Product Design

CAD Product Designer

 • Zahtevi za rad i tehnologije koje se koriste: 2D i 3D modeliranje u Autodesk AutoCAD-u, Autodesk 3ds Max i Adobe Photoshop.
 • Odgovornosti: CAD Product Designer se bavi dizajnom i kreiranjem proizvoda.

 

IT Business Department

IT Business Analyst

 • Odgovornosti: Razvoj tehničkih rešenja za poslovna pitanja ili unapređenje prodajnih napora kompanije počinje definisanjem, analizom i dokumentovanjem zahteva. Upravljanje zahtevima na nivou projekta može pomoći u ispunjavanju poslovnih potreba.

IT Project Manager

 • Odgovornosti: Održava strategije informacionih tehnologija upravljanjem kadrovima, istraživanjem i implementiranjem strateških tehnoloških rešenja. 

E-Business & Internet Marketing

Digital Marketing Specialist

 • Odgovornosti: Uloga stručnjaka za digital marketing je da dizajnira, kreira i isporuči marketinške programe koji podržavaju širenje i rast usluga i proizvoda kompanije.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se