balans privatnog i poslovnog zivota

Besplatan seminar: Balans privatnog i poslovnog života i zdravo okruženje

Naša slika o sebi obuhvata više različitih uloga koje ostvarujemo na poslu i van njega. Tako će odgovor na pitanje „Ko sam JA?” obuhvatiti našu profesionalnu ulogu (npr. stručnjak za finansijske poslove), kao i naše druge životne uloge (npr. supružnik/emotivni partner, roditelj, prijatelj, sportista, umetnik, ljubitelj prirode...).

Istraživanja potvrđuju da je mnogo razloga zbog kojih je važno sagledati posao kao (samo) jedan od segmenata života pojedinca i razvijati načine koji će podržati dobro balansiranje naših različitih uloga.

Na seminaru ste saznali: 

  • šta se sa nama događa kada jedna od uloga zauzme predominantnu poziciju i da li to ometa ostale segmente našeg identiteta,
  • koje su posledice prenaglašavanja važnosti poslovnog angažovanja po pojedinca, a kakve po organizaciju i društvo u celini,
  • kako se izboriti sa ulogom koja preuzima primat,
  • kako napraviti balans privatnog i poslovnog života,
  • kako formirati zdravo životno okruženje.

Predavač: Natalija Radivojević Banović, psiholog

Doktor Natalija Radivojević Banović po zanimanju je psiholog. Obrazovanje je stekla na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Desetogodišnje iskustvo u oblasti ljudskih resursa i razvoja potencijala zaposlenih sticala je kako u državnim organima, tako i u privatnom sektoru. Angažovana je kao honorarni konsultant i predavač iz oblasti „mekih” veština u različitim programima i edukativnim centrima. Veruje u snagu pojedinca i posvećena je kontinuiranom usavršavanju iz oblasti osnaživanja ljudskih potencijala kroz brojne obuke i programe stručnog usavršavanja.

Gde i kada:

Seminar je održan u prostorijama kompanije LINK group u Zemunu.
Mesto: ITAcademy, Cara Dušana 34, 11080 Zemun, Beograd
Datum i vreme: 18. 8. 2018, u 11 časova

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem mejla: office@razvoj-karijere.com.

Pozivamo vas da pročitate zanimljive tekstove iz sfere poslovanja.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. se zatvara.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se