Naslovna za seminar verbalna i neverbalna komunikacija

Besplatan seminar: Verbalna i neverbalna komunikacija u poslovnom kontekstu

Koliko je veština verbalne i neverbalne komunikacije bitna svedoči i činjenica da su oni najuspešniji u svojim profesijama savladavši ovu veštinu napredovali u karijeri i ostvarili svoj pun potencijal. Upravo zato, odlučili smo da organizujemo seminar na kome ćete dobiti adekvatna znanja iz ove oblasti, kao i smernice kako da naučeno najbolje i najbrže inkorporirate u sopstveno iskustvo. Naučite kako da na pravi način protumačite ponašanje svog sagovornika i upravo posmatranjem njegove gestikulacije, načina ponašanja, ali i emocija koje uključuje prilikom razgovora, pristupite komunikaciji na pravi način. Kada znate kako da na pravi način povežete i protumačite nečiji stil prilikom razgovora, znaćete i kako da stvorite pogodno tle za željenu promenu. Što više praktičnih primera, ali i redovno treniranje svojih sposobnosti, doprineće tome da podignete svoj ugled na poslovnoj lestvici.

Na besplatnom seminaru ste saznali:

 • na koji način da iskoristite veštinu komunikacije u cilju uspeha
 • zašto je važno da pratite trendove o određenim stilovima komunikacije
 • šta odlikuje svaki komunikacijski stil iz ugla psihologa
 • koliko je bitna neverbalna komunikacija u poslovnom svetu.

Predavač: Mirjana Kokerić, nacionalno sertifikovani kouč Udruženja za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije

Kao diplomirani mat. za računarstvo i informatiku i trener za razvoj životnih veština, trudi se da podstakne individualni napredak svakog učenika u školi. Iskustvo u ovoj oblasti donele su joj brojne edukacije i treninzi, između ostalog, i Trening razvoja veština za prevenciju i rešavanje konfliktnih situacija, akreditovanog kod UPSKS-a. Autor je tri onlajn seminara, akreditovana kod Zavoda za školstvo Crne Gore, namenjena stručnoj edukaciji zaposlenih. Kreirajući sopstveni prepoznatljiv stil, beleži uspeh i dobru komunikaciju sa svojim klijentima, pružajući im podršku da, otkrivajući sopstvene unutrašnje snage, stignu do svog cilja.

Utisci sa održanog seminara:

Da je edukacija u oblasti veštine komunikacije neophodna svima koji žele da ostvare pun potencijal i uspeh u svojoj profesiji svedoči sve zahtevniji poslovni svet. Osim toga, potrebno je posvetiti određeno vreme i integraciji stečenih znanja u autentično iskustvo.

Upravo se o tome pričalo na seminaru „Verbalna i neverbalna komunikacija u poslovnom svetu”, koji je održan 18. novembra. O važnosti razvoja sposobnosti i veština koje su presudne u komunikaciji sa drugim ljudima govorila je Mirjana Kokerić, nacionalno sertifikovani kouč Udruženja za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije.

Prisutni su nakon seminara sumirali utiske:

 • Kratko sažeto izlaganje veoma ozbiljne materije. Ništa ne bih menjao.
 • Najviše mi se dopao jednostavan pristup obrađivanoj temi.
 • Neposrednost predavača i tečno predavanje.
 • Stručnost, neposrednost i komunikativnost predavača su mi se najviše dopale.
 • Način predavanja je bio zaista dobar. Uz mnogo primera iz prakse.
 • Celo predavanje je bilo dobro, a najviše mi se dopao deo sa neverbalnom komunikacijom.
 • Predavač je bio izuzetno zanimljiv i uz opširnu prezentaciju je detaljno objasnio značaj verbalne i neverbalne komunikacije.
 • Originalnost i interakcija sa publikom su pojačale dobar utisak.
 • Naučio sam dosta o stilovima komunikacije i odstojanju od sagovornika u određenom odnosu. 
 • Celokupno predavanje mi se mnogo dopalo.

Ono što je zajedničko učesnicima seminara jeste to što su naučili važnost verbalne i neverbalne komunikacije. Posebno im je uz primere iz prakse približeno kako da se mnogo lakše snalaze u razgovoru sa različitim tipovima ljudi i kako da im prilagode stil priče. Iskusan predavač je uspeo da podstakne želju za novim saznanjima iz ove oblasti, za daljim usavršavanjem i primenom stečenog znanja u praksi.

Datum održavanja seminara: 18. 11. 2017.
Lokacija: ITAcademy, Cara Dušana 34, 11080 Zemun, Beograd.

Za kraj Vam donosimo još nekoliko članaka na sličnu temu koji će Vam sigurno pomoći u Vašem daljem usavršavanju.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je otvoren.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se