Besplatan seminar: Komunikacija sa novinarima i medijima – novinarsko pisanje, tehnike i metode

Veština upravljanja komunikacijom sa novinarima i medijima predstavlja važan skup znanja i veština koji su neophodni savremenim menadžerima u sklopu njihovog školovanja. Razumevanje kako funkcionišu mediji i načina na koji treba komunicirati sa novinarima umnogome olakšava razumevanje uloge biznisa u savremenom svetu, jer mediji predstavljaju ključan segment poslovanja u 21. veku i važnu polugu u upravljanju tržišnim i poslovnim komunikacijama, a samim tim su i jedan od osnova uspešnog poslovanja.

Predavač: Prof. dr Darko Tadić, konsultant za marketing i komunikaciјe

Prof. dr Darko Tadić radi kao docent na Fakultetu informacionih tehnologija univerziteta Apeiron u Banjaluci, na predmetu Kreativno pisanje, i kao profesor na Visokoј strukovnoј školi ICEPS u Beogradu, na predmetu Oglašavanje i PR. Doktorirao je na FDU u Beogradu na temi „Propagandni film i mediјi”. Radio je u oglašivačkoј industriјi 20 godina i pravio reklamne i propagandne kampanje raznih vrsta. Sad predaјe studentima i drugima koјi žele da stiču znanje i uživaju u razmeni misli na temu marketinga, kreativnog pisanja, komunikaciјe, propagande, PR-a i reklame. Osnivač je onlajn-radionice za kreativno pisanje i terapiju pisanjem. Autor je više knjiga i priručnika iz ovih oblasti.

Gde i kada:

Seminar je održan u prostorijama kompanije LINK group u Zemunu.
Mesto: ITAcademy, Cara Dušana 34, 11080 Zemun, Beograd
Datum i vreme: 15. 9. 2018, u 10 časova

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem mejla: office@razvoj-karijere.com.

Pozivamo vas da pročitate zanimljive tekstove iz sfere poslovanja.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. se zatvara.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se