seminar timski rad

BESPLATAN SEMINAR: Kako da komunicirate u uspešnom timu?

U savremenom poslovanju timski rad je prihvaćen kao rešenje za većinu problema sa kojima se susreću kompanije na tržištu. Firma koja svoj rad temelji na pojedincima, a zanemaruje zajednički rad svih zaposlenih teže će ostvariti uspeh od kompanija koje vrednuju timski rad. Međutim, i kod nas, kao i u svetu, većina timova ne funkcioniše optimalno.

Usvajanjem osnovnih komunikacionih principa i adekvatnih poslovnih alata, timovi postaju produktivniji i bolji u međusobnoj komunikaciji, a uspeh, samim tim, ne može da izostane. 

Na seminaru ste saznali:

 • koje su glavne poteškoće za dobro funkcionisanje tima
 • na koji način prevazići ove prepreke i stvoriti bolju komunikaciju
 • koje komunikacione veštine koristiti da bi se prevažišle ove smetnje
 • kako primeniti ove alate u praksi i obezbediti uspešniji rad tima

Predavač: Miodrag Kostić – sertifikovani menadžment konsultant i konsultant na najvećim inovacionim EU projektima u Srbiji

Gospodin Miodrag Kostić je CMC sertifikovani menadžment konsultant, vlasnik kompanija MK Export New York, TGallery New York i Honolulu, Web Consulting Honolulu. Tokom svoje karijere radio je u više od 200 kompanija u Srbiji i regionu. Napisao je više stotina tekstova i kolumni na temu prodaje, marketinga, menadžmenta i liderstva, te se smatra stručnjakom u svojoj oblasti.

Utisci nakon održanog seminara

Komunikacija je ključna za uspeh svake kompanije. Ona se može naučiti, usavršiti i dograditi, i tako uticati na poboljšanje odnosa među zaposlenima, ali i sveukupno doprineti stvaranju bolje atmosfere za rad. Koja su to pitanja koja treba da postavite, i u koje vreme, i koliko slušanje odgovora može da utiče na promenu toka diskusije?

Upravo se o tome govorilo na seminaru „Kako da komunicirate u uspešnom timu?”, koji je održan 9. septembra. Svoje znanje i iskustvo podelio je sa prisutnima Miodrag Kostić, sertifikovani menadžment konsultant i konsultant na najvećim inovacionim EU projektima u Srbiji. On je na zanimljiv način predstavio značaj komunikacije u poslovanju, ali i uopšte, kao i posebnu metodu čija primena može znatno promeniti i unaprediti vaš biznis.

Prisutni su nakon seminara sumirali utiske:

 • Seminar je u celini bio vrlo poučan, stoga postoji dosta stvari koje ću primeniti u budućnosti.
 • Naučio sam kako da pristupim timu i razbijem dosadašnje dileme o tome.
 • Predstavljeno je puno korisnog sadržaja. Nešto što smatram veoma bitnim je upravo sam način komunikacije i slanje poruke timu u vezi sa praćenjem rezultata i uspeha koji postižu članovi tima.
 • Dopalo mi se što je seminar obrađivao životne, tj. praktične teme u rukovođenju.
 • Ceo seminar je veoma lepo isplaniran i, naravno, realizovan. Mnogo će mi pomoći u radu primeri koje je naveo predavač i koje ću u određenim situacijama sigurno primeniti.
 • Naučila sam pet osnovnih problemskih aspekata odakle potiču problemi u timu.
 • Odlična interakcija između predavača i nas koji slušamo.
 • Veoma zanimljivo. Moraću da počnem da primenjujem strategiju sa današnjeg seminara.
 • Seminar je bio interesantan, jedino je šteta što nije mogao duže da traje.
 • Predavanje me je oduševilo, puno primera i korisnih informacija.

Zajedničko za sve prisutne jeste to što su stekli nova znanja i tehnike za poboljšanje komunikacije u svom timu. Uz praktične savete i iskustva predavača, sada mogu da nastave da rade na sebi i svom timu. Ko zna, možda će im baš ovi saveti pomoći da uspešnom komunikacijom odvedu svoju kompaniju do vrha.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. se zatvara.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se