seminar timski rad

BESPLATAN SEMINAR: Kako da komunicirate u uspešnom timu?

U savremenom poslovanju timski rad je prihvaćen kao rešenje za većinu problema sa kojima se susreću kompanije na tržištu. Firma koja svoj rad temelji na pojedincima, a zanemaruje zajednički rad svih zaposlenih teže će ostvariti uspeh od kompanija koje vrednuju timski rad. Međutim, i kod nas, kao i u svetu, većina timova ne funkcioniše optimalno.

Usvajanjem osnovnih komunikacionih principa i adekvatnih poslovnih alata, timovi postaju produktivniji i bolji u međusobnoj komunikaciji, a uspeh, samim tim, ne može da izostane. 

Na seminaru ste saznali:

 • koje su glavne poteškoće za dobro funkcionisanje tima
 • na koji način prevazići ove prepreke i stvoriti bolju komunikaciju
 • koje komunikacione veštine koristiti da bi se prevažišle ove smetnje
 • kako primeniti ove alate u praksi i obezbediti uspešniji rad tima

Predavač: Miodrag Kostić – sertifikovani menadžment konsultant i konsultant na najvećim inovacionim EU projektima u Srbiji

Gospodin Miodrag Kostić je CMC sertifikovani menadžment konsultant, vlasnik kompanija MK Export New York, TGallery New York i Honolulu, Web Consulting Honolulu. Tokom svoje karijere radio je u više od 200 kompanija u Srbiji i regionu. Napisao je više stotina tekstova i kolumni na temu prodaje, marketinga, menadžmenta i liderstva, te se smatra stručnjakom u svojoj oblasti.

Utisci nakon održanog seminara

Komunikacija je ključna za uspeh svake kompanije. Ona se može naučiti, usavršiti i dograditi, i tako uticati na poboljšanje odnosa među zaposlenima, ali i sveukupno doprineti stvaranju bolje atmosfere za rad. Koja su to pitanja koja treba da postavite, i u koje vreme, i koliko slušanje odgovora može da utiče na promenu toka diskusije?

Upravo se o tome govorilo na seminaru „Kako da komunicirate u uspešnom timu?”, koji je održan 9. septembra. Svoje znanje i iskustvo podelio je sa prisutnima Miodrag Kostić, sertifikovani menadžment konsultant i konsultant na najvećim inovacionim EU projektima u Srbiji. On je na zanimljiv način predstavio značaj komunikacije u poslovanju, ali i uopšte, kao i posebnu metodu čija primena može znatno promeniti i unaprediti vaš biznis.

Prisutni su nakon seminara sumirali utiske:

 • Seminar je u celini bio vrlo poučan, stoga postoji dosta stvari koje ću primeniti u budućnosti.
 • Naučio sam kako da pristupim timu i razbijem dosadašnje dileme o tome.
 • Predstavljeno je puno korisnog sadržaja. Nešto što smatram veoma bitnim je upravo sam način komunikacije i slanje poruke timu u vezi sa praćenjem rezultata i uspeha koji postižu članovi tima.
 • Dopalo mi se što je seminar obrađivao životne, tj. praktične teme u rukovođenju.
 • Ceo seminar je veoma lepo isplaniran i, naravno, realizovan. Mnogo će mi pomoći u radu primeri koje je naveo predavač i koje ću u određenim situacijama sigurno primeniti.
 • Naučila sam pet osnovnih problemskih aspekata odakle potiču problemi u timu.
 • Odlična interakcija između predavača i nas koji slušamo.
 • Veoma zanimljivo. Moraću da počnem da primenjujem strategiju sa današnjeg seminara.
 • Seminar je bio interesantan, jedino je šteta što nije mogao duže da traje.
 • Predavanje me je oduševilo, puno primera i korisnih informacija.

Zajedničko za sve prisutne jeste to što su stekli nova znanja i tehnike za poboljšanje komunikacije u svom timu. Uz praktične savete i iskustva predavača, sada mogu da nastave da rade na sebi i svom timu. Ko zna, možda će im baš ovi saveti pomoći da uspešnom komunikacijom odvedu svoju kompaniju do vrha.