Započnite obrazovanje koje će vam omogućiti uspešnu IT karijeru

Ukoliko želite da steknete najtraženije IT veštine, koje možete primeniti u širokom spektru poslovnog okruženja, onda je školovanje na Administration odseku pravi izbor za vas. Znanje koje usvojite za manje od godinu dana na ITAcademy omogućiće vam da se bavite administracijom računarskih mreža i postanete nezamenljiv član velikih kompanija.

Programi koji će usmeriti vašu karijeru ka uspehu

Odsek Administration sadrži 3 programa, na kojima ćete usko specijalizovati svoja znanja i postati stručnjak za projektovanje, konfiguraciju i implementaciju mrežnih infrastruktura. Svaki od 3 programa: Network Administration, Microsoft Administration i Linux Administration pružaju vam mogućnost da pohađate posebnu grupu kurseva, koja će vas pripremiti za rad na najzahtevnijim projektima u oblasti u kojoj ste se školovali.

Prolazeći kroz raznovrsne kurseve za IT administratore, upoznaćete se sa svim neophodnim veštinama koje su vam potrebne prilikom administracije web servera pod Linux i Windows serverskim sistemima. Uz to, savladaćete sve tehnike rada u mrežnim okruženjima, sa posebnim fokusom na sistemsku i mrežnu administraciju, kao i na što efikasniju upotrebu mrežne infrastrukture kao najvrednijeg IT resursa.

Kroz kombinaciju kurseva do odlično plaćenog posla

Pomenuti programi na ovom odseku sastoje se od različitih kurseva za administratore računarskih mreža, koji će vam pružiti potrebna znanja za vaše novo zanimanje. Brojni kursevi koje budete pohađali prilagođeni su različitim nivoima predznanja tako da će svi polaznici biti u mogućnosti da efikasno učestvuju u nastavi.

Od izabranog programa na odseku Administration zavisiće i grupa kurseva kroz koje ćete morati da prođete kako biste postali stručnjak iz svoje oblasti. S druge strane, budući Linux administratori pohađaće, između ostalih, Apache kurs, kao i Linux server kurs, dok će polaznici programa Network administracije slušati Cisco kurs mrežne administracije. Oni koji se budu usavršavali za administraciju Microsoftovih mrežnih sistema takođe će pohađati brojne korisne kurseve, među kojima je i kurs Linuxa.

Saznajte nešto više o IT kursevimakursevima programiranja i kursevima IT poslovanja.

Usavršavajte se uz vrhunske IT stručnjake

Tokom školovanja na ITAcademy, predavači koji iza sebe imaju dugogodišnje IT iskustvo vodiće vas kroz celokupan nastavni program i pomagaće vam da savladate sve potrebne veštine za uspeh u ovoj oblasti.

Tim predavača čine članovi najvećeg svetskog udruženja IT profesionalaca – IEEE CS, kao i doktori nauka iz oblasti informacionih tehnologija. Takođe, predavanja koja su u sklopu sertifikacije za Microsoft administratore i inženjere vode sertifikovani predavači sa zvanjem zvaničnih Microsoft trenera.

Kako izgledaju predavanja koja ćete pohađati?

Predavanja u okviru ovog odseka koncipirana su tako da fokus stavljaju na usvajanje veština kroz praktične zadatke i projekte. Na taj način najbrže ćete doći do znanja koja se traže na tržištu.

Tokom usavršavanja na ovom programu naučićete da instalirate servere, umrežavate i održavate mreže, radite u različitim okruženjima i još mnogo toga. Nakon uspešnog završetka školovanja, bićete spremni da radite na odlično plaćenim pozicijama administratora mreža, kao i sistemskog i mrežnog projektanta.

Izaberite način školovanja koji vam najviše odgovara

ITAcademy razvila je posebnu platformu za učenje na daljinu, koja vam omogućava da pored tradicionalnog načina, nastavu pohađate i putem interneta. Na taj način pruža vam se prilika da sva predavanja pratite sa bilo kog mesta i u bilo kom trenutku – putem Live sreama ili iz Video arhive. Takođe, putem pomenute platforme možete komunicirati sa predavačima i bez ikakvih poteškoća se usavršavati kao da ste fizički prisutni u učionicama.

S druge strane, ako se odlučite za klasično školovanje, koje podrazumeva dolazak na predavanja, biće vam dostupna najmodernija nastavna oprema u prostorijama ITAcademy. Bez obzira na to za koji tip usavršavanja se odlučite, imaćete mogućnost da steknete iste veštine i tako se pripremite za uspešnu karijeru u oblasti IT administracije.

Steknite priznate sertifikate i započnite uspešnu karijeru

Školovanjem po programima ITAcademy, pored korisnih znanja, možete steći i priznate međunarodne sertifikate, koji će predstavljati potvrdu vaše stručnosti. U zavisnosti od izabranog programa, pruža vam se mogućnost da polaganjem ispita dobijete sertifikate velikih kompanija kao što su Microsoft, Cisco, CompTIA, MikroTik i Linux Professional Institute (LPI). Svaki od ovih sertifikata omogućiće vam da brzo dođete do posla i tako započnete uspešnu karijeru u oblasti u kojoj ste se školovali.

Saznajte više o Administration odseku na ITAcademy >>

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se