Steknite veštine uz koje ćete internet pretvoriti u svoje radno okruženje

Želite da postanete stručnjak iz oblasti elektronskog poslovanja, online marketinga, biznisa i menadžmenta? Školovanjem po nekom od programa na odseku IT Business, u tome možete uspeti za manje od godinu dana. Naučite da rukovodite računarskim sektorom, vodite kompletan razvoj softverskih projekata i pripremite se za započinjanje uspešne karijere.

Usavršite svoja znanja kroz neki od 9 programa

Odsek IT Business čini čak 9 programa, od kojih su 7 sa InternetAcademy, koji vam omogućavaju da specijalizujete svoje veštine i steknete praktična znanja uz koja ćete se kvalifikovati kao stručnjak za internet poslovanje. U zavisnosti od vaših interesovanja i izabranog programa, školovanje na ovom odseku će vam omogućiti da se bavite SEO optimizacijom, rukovođenjem IT projekata, elektronskim poslovanjem, digitalnim marketingom i radom na brojnim drugim online projektima.

Ovi programi pružiće vam konkretna znanja iz oblasti informacionih sistema i tehnologija, menadžmenta, marketinga i online poslovanja i omogućiti vam da odmah nakon usavršavanja te veštine naplatite u praksi. Nakon uspešno završenog školovanja, bićete spremni da pokrenete i vodite online trgovinu, bavite se digitalnim oglašavanjem ili se angažujete na brojnim drugim projektima koji se tiču internet poslovanja.

Izaberite program i pohađajte odgovarajuću grupu korisnih IT kurseva

Za koji god program u okviru ovog odseka se odlučite, očekuje vas pohađanje specijalizovane grupe kurseva čiji cilj je da vam obezbedi najadekvatnija znanja za određenu oblast. Kombinacija svih kurseva na jednom programu, odnosno primenljivih veština koje ti kursevi nude, omogućiće vam sve neophodne tehnike koje se traže na tržištu rada u okviru vašeg sektora.

To znači da će budući stručnjaci za optimizaciju sadržaja na web stranicama, pored ostalih kurseva, pohađati i SEO kurs, dok polaznike programa Online PR & Community manager očekuje Social media kurs, ali i mnogi drugi korisni kursevi. Takođe, važno je istaći da postoje pojedini kursevi čije gradivo je značajno za polaznike nekoliko programa, što znači da će ti kursevi biti deo obavezne nastave na više smerova. Jedan od takvih kurseva je i Internet marketing kurs, koji će pohađati polaznici svih smerova u okviru odseka IT Business.

Saznajte nešto više o IT kursevimakursevima programiranja i kursevima administracije računarskih mreža.

Učite od lidera u internet poslovanju

S obzirom na to da kvalitetno obrazovanje u ovoj oblasti u velikoj meri zavisi od iskustva predavača koji vam prenose znanja, ITAcademy je oformila tim vrhunskih stručnjaka, koji će vas voditi do vaše nove profesije.

Na svim kursevima predavanja će držati lideri internet poslovanja u regionu i predavači koji su spremni u potpunosti da vam se posvete kako biste savladali sve trikove online poslovanja, marketinga i menadžmenta.

Kako izgledaju predavanja koja ćete pohađati?

Predavanja u okviru ovog odseka su dinamična, interaktivna i prilagođena različitim nivoima predznanja tako da ćete, bez obzira na vaše prethodno obrazovanje, moći efikasno da učestvujete u nastavi.

Gradivo koje vas očekuje na pomenutim kursevima predstavljeno je kroz brojne zanimljive primere koji čine najbolju praktičnu obuku za samostalan rad. Prolazeći kroz mini-projekte tokom predavanja, bavićete se simulacijom realnog poslovnog okruženja i tako se temeljno pripremiti za ono što vas očekuje kada započnete profesionalnu karijeru.

Opredelite se za online usavršavanje ili za tradicionalnu nastavu

Školovanje na ITAcademy odvija se u okviru dva modela koja vam pružaju mogućnost da sami odaberete način usavršavanja koji vam više odgovara. Razvijena platforma za online učenje omogućava vam da putem interneta pratite Live stream predavanja ili gledate video-snimke u vremenu koje vam odgovara. Takođe, preko ovog specijalizovanog softvera možete komunicirati sa predavačima i obrazovati se po istim uslovima kao i polaznici koji nastavu prate iz učionica.

Ukoliko se odlučite za klasično školovanje, koje podrazumeva i fizičko prisustvo u prostorijama ITAcademy, na raspolaganju ćete imati najmodernije računare i drugu prateću opremu koja će vam olakšati usavršavanje.

Sertifikati za uspešnu karijeru

Znanje i stručnost jesu najveće prednosti koje ćete dobiti školovanjem na ITAcademy, ali nisu i jedine. Pored primenljivih veština, nakon uspešno završenog usavršavanja možete steći i priznate međunarodne sertifikate, koji će vam omogućiti da se izdvojite od konkurencije i bez čekanja dođete do željenog posla u struci.

U zavisnosti od obrazovnog programa za koji se odlučite, pruža vam se prilika da dobijete neki od prestižnih sertifikata koje izdaju ustanove svetskog renomea, kao što su Google, Cambridge Univerzitet, Chartered Institute of Marketing (CIM) i International Qualifications Network (IQN). Započnite svoje školovanje što pre i za manje od godinu dana postanite visoko plaćen stručnjak u oblasti IT poslovanja.

Saznajte više o IT Business odseku na ITAcademy >>

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. se zatvara.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se