Kurs Social media

Društvene mreže postale su toliko značajne da je bez njih govoto nemoguće zamisliti svakodnevnicu. Prisustvo na društvenim mrežama neophodno je za svako poslovanje, jer sve više korsinika interneta informacije o određenom proizvodu ili usluzi traži upravo na Facebooku, Twitteru, Instagramu i drugim mrežama. 

Oglašavanje i komunikacija sa potrošačima je nešto bez čega je nemoguće postati uspešan. Iako vođenje kompanijskih profila deluje prilično jednostavno osmišljavanje reklamnih kampanja, kao i kompletno ponašanje na društvenim mrežama zahteva poštovanje određenih pravila koja će vas dovesti do željenog cilja. 

Svaka društvena mreža ima drugačiji sistem funkcionisanja i zbog toga je potrebno kreirati različit sadržaj za svaku od njih kako biste najefikasnije privukli pažnju određene ciljne grupe. Transparentnost društvenih mreža može biti najveća prednost, ali i najveća mana ukoliko napravite propust u komunikaciji sa potencijalnim potrošačima. Upravo zato definisane su jasne strategije i koraci koji će vam pomoći da budete nepogrešivi prilikom izgradnje brenda vaše kompanija na društvenim mrežama. 

S obzirom da se društvene mreže konstantno razvijaju, potrebne veštine za vođe poslovnih profila i osmišljavanje kampanja na njima potrebno je stalno unapređivati. Kurs Social media omogućiće vam da savladate najmodernije tehnike za rad na društvenim mrežama. O tome koliko su znanja i veštine koje nudi ovaj kurs tražene najbolje govori podatak da community menadžeri danas spadaju u stručnjake koji vrlo brzo dolaze do odlično plaćenog posla. 

Zanima vas ovaj kurs? Možete ga pohađati u okviru ovih ITAcademy programa: Social Media, Online PR & Community Manager i Content & SEO Manager.

Opis i cilj kursa Social media

Polaznici kursa Social Media će dobiti konkretna znanja i veštine iz oblasti sistemskog kreiranja prisustva organizacije na društvenim mrežama, kao i načinima brzog prilagođavanja sistema komunikacije postojećim i novim društvenim mrežama koji se vremenom pojavljuju na internetu.

Kurs Social media

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

UpisDa saznate sve o upisu, kliknite ovde