Steknite najtraženije programerske veštine

Poznavanje jednog ili više programskih jezika danas se posmatra kao odličan zalog za sigurnu budućnost, pre svega zbog brojnih benefita koje donosi zanimanje programera, poput odlične zarade i mogućnosti brzog pronalaska posla. Odnos cene kursa programiranja i dobiti, izračunate putem prosečne zarade programera, je jako povoljna i uloženi novac se vraća vrlo brzo. Da biste i vi uživali u pomenutim prednostima, neophodno je da posedujete primenljiva znanja, koja možete steći upravo školovanjem na ITAcademy po nekom od specijalizovanih programa.

Postanite stručnjak za programiranje u oblasti koja vas najviše zanima

Odsek Programming na ITAcademy podeljen je na 7 programa koji će vam omogućiti da usmerite svoju programersku karijeru u željenom pravcu. U zavisnosti od programa za koji se opredelite, osposobićete se za web programiranje, kreiranje softvera, razvoj aplikacija, ili rad na mnogim drugim visoko plaćenim projektima.

Izabrani program školovanja odrediće i grupu kurseva programiranja koju ćete pohađati kako biste postali stručnjak u svojoj oblasti. Kombinacijom stečenih znanja na pomenutim kursevima, kvalifikovaćete se kao specijalista za brojne projekte koji se tiču procesa projektovanja i implementacije softvera, njihovog kodiranja i testiranja, kao i održavanja i instalacije.

Kursevi za programere prilagođeni vašim potrebama

Da biste pohađali neki od 7 programa sa ovog odseka, nije vam potrebno određeno predznanje. S obzirom na to da je nastava organizovana po modulima, koji vas korak po korak upoznaju sa tehnikama snalaženja u programskom kodu, školovanje na ITAcademy može započeti svako ko sebe vidi u najperspektivnijoj oblasti današnjice. Tokom usavršavanja očekuju vas brojni kursevi koji će vam obezbediti potrebna znanja za uspešnu programersku karijeru.

Budući PHP programeri pohađaće WordPress kurs, JavaScript kurs, PHP kurs i mnoge druge kurseve programiranja koji su deo ovog programa. S druge strane, kao deo gradiva namenjenog Java programerima susretaćete se sa kursem Java osnova kao i MySQL kursem, dok će, zbog svoje važnosti, kurs C# programiranja pohađati polaznici na čak 6 programa.

Obrazujte se uz proverene stručnjake

Do primenljivih programerskih veština na ITAcademy vodiće vas doktori nauka, vrsni stručnjaci i članovi najvećeg svetskog udruženja IT profesionalaca – IEEE CS. Uz to, predavači koji su zaduženi za kurseve u sklopu sertifikacije za Microsoft developere su zvanično sertifikovani Microsoft treneri, sa dugogodišnjim iskustvom. S druge strane, oni koji se odluče za školovanje na programu za PHP programiranje, učiće od prvog i jedinog Zend PHP trenera u Srbiji. Maksimalno smo se potrudili da podignemo kvalitet i sa ponosom možemo reći da kurs programiranja nikad nije bio kvalitetniji.

Kako izgledaju predavanja koja ćete pohađati?

Fokus svih predavanja na ovom odseku biće na sticanju praktičnih i u praksi primeljivih znanja. To znači da će teorijski deo biti sveden na zanimljive studije slučaja i primere, dok će se akcenat staviti na aktivno programiranje, kreiranje aplikacija i razvoj softvera. Usvojena znanja moći ćete već tokom školovanja da iskoristite kako biste samostalno napravili softverska rešenja koja se traže na tržištu.

Školovanje putem interneta ili tradicionalna nastava - odluka je na vama

Dva modela nastave na ITAcademy omogućavaju vam da sami izaberete način na koji ćete se obrazovati. Polaznici koji se odluče za tradicionalno usavršavanje imaće na raspolaganju najmodernije računare i ostalu prateću opremu u učionicama. Za one koji se opredele za online školovanje omogućen je pristup razvijenoj platformi za učenje na daljinu. Putem ovog softvera možete pratiti predavanja sa bilo kog mesta, u bilo koje vreme, preuzimati nastavne materijale za "offline" učenje, komunicirati sa predavačima i kolegama i još mnogo toga.

Za koji god model obrazovanja da se odlučite, važno je da znate da suštinska razlika u programu ne postoji. Naprotiv, ovakvi načini školovanja osmišljeni su kako bi iste uslove za rad imali polaznici koji fizički prisustvuju nastavi, kao i oni koji zbog posla ili drugih obaveza to nisu u mogućnosti.

A cena kursa programiranja može biti i niža za one koji trenutno nisu zaposleni. Više detalja o ovoj ponudi možete saznati na ovoj strani.

Steknite međunarodne sertifikate koji će vas izdvojiti iz konkurencije

Pored programerskih veština, školovanje na ITAcademy može vam doneti i priznate sertifikate, koji će predstavljati potvrdu vaše stručnosti u oblasti programiranja. Među njima se nalaze Cambridge A&AS Level Computer Science - stručni sertifikat, set Microsoftovih sertifikata, kao i specijalizovani Zend sertifikati namenjeni PHP stručnjacima, odnosno Oracle za buduće Java programere. Svaki od pomenutih sertifikata olakšaće vam potragu za poslom i omogućiti vam da već nakon školovanja započnete karijeru punu benefita koje nosi zanimanje programera, kod nas ili u inostranstvu.

Saznajte više o Programming odseku na ITAcademy »

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Jesenji upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde