iOS Development – za samo 10 nedelja ovladajte razvojem aplikacija

Intenzivni iOS kurs u Beogradu (tradicionalna obuka) ili online

Intezivni kursevi iOS programiranja | ITAcademy Beograd, Novi Sad, Sarajevo, Banja Luka
Nastava
tradicionalna ili online
Trajanje
10 nedelja
Fond časova
120 časova
PRIJAVITE SE

Upišite novi program na ITAcademy i u najkraćem roku ovladajte veštinama za izradu iOS aplikacija, što će vam osigurati odličnu zaradu.

Na ovom programu upoznaćete se sa alatima za iOS programiranje i Xcode razvojnim okruženjem. Vrlo brzo bićete spremni za prve izazove u svetu iOS aplikacija iako ste početnik.

Program je praktično usmeren, pa ćete od prvog časa sticati samo ona znanja koja će vam sigurno koristiti u poslu.

Naučićete najnoviji jezik Apple kompanije, Swift, kao i sintaksu jezika Objective C, osnovne koncepte objektno orijentisanog programiranja i tajne dizajniranja inovativnih aplikacija poslednje generacije.

Vaš najbrži način da postanete iOS programer

I vi možete ovladati veštinama potrebnim za samostalan razvoj aplikacija. U tome će vam pomoći iskusni predavači sa vrhunskim CV-jem, ali i moderne učionice na ITAcademy opremljene Apple računarima, koji su neophodni za razvoj iOS aplikacija. Uđite u svet traženih developera na široka vrata i neka se vaše ideje i rešenja nađu na iPhone, iPad i Apple Watch uređajima širom planete.

iOS kursevi koji garantuju primenjive veštine

Programeri sa višedecenijskim iskustvom pripremili su za vas program iOS nastave koja je kroz iOS kurseve podeljena u 120 časova. Program ćete pohađati 3 puta nedeljno u terminima prilagođenim vašim dnevnim obavezama. Ništa što jedan iOS programer treba da zna neće biti izostavljeno, a sve lekcije ažurirane su prema najnovijim svetskim standardima u industriji razvoja aplikacija.

Za vas su obezbeđeni uslovi koji zadovoljavaju najviše standarde međunarodnog ispitnog centra Cambridge univerziteta, od učionica preko predavača, uslova polaganja i nastave do prilagođenosti gradiva i mogućnosti da i potpuni početnici postanu u najkraćem periodu stručnjaci koji lako demonstriraju svoje veštine. iOS programiranje za početnike nikad nije bilo bliže.

Brzo ćete naplatiti svoja znanja

iOS je ne samo najpopularnija platforma za razvoj mobilnih aplikacija već i najisplativija. To potvrđuju i podaci da će u narednih 12 meseci iOS programeri od kompanije Apple dobiti više od 10 milijardi dolara za aplikacije koje su kreirali.

Prema svim istraživanjima, iOS programeri se nalaze među najtraženijim stručnjacima u regionu. Mnogi polaznici koji su završili naš tradicionalni iOS kurs u Beogradu, Novom Sadu i Sarajevu, baš kao i oni širom regiona koji su program završili online, danas rade za najjače kompanije u zemlji i svetu. Oni sa lakoćom pronalaze odlično plaćene poslove i sarađuju sa velikim domaćim i stranim klijentima. I vi možete biti među njima.

iOS Development – plan i program

1. iOS Razvoj aplikacija 2. iOS Programiranje
Arhitektura iOS sistema i uvod u Xcode  Uvod u Swift programiranje (promenljive, izrazi, funkcije)
Uvod u Cocoa Touch i upoznavanje sa osnovnim kontrolama Swift kontrola toka i blokovi
Navigacioni kontroleri i Tab barovi Klase, strukture i objekti
Tabele, collection view, pikeri Nasleđivanje
Lokacije i mape IO
Perzistentnost podataka (Core Data) Povezanost
Pozadinsko procesiranje (niti) Objektno programiranje 1
Animacije i 2D iscrtavanje Objektno programiranje 2
Networking i web servisi Funkcionalno programiranje u Swift-u
Objavljivanje aplikacije Testiranje i koncepti TDD-a
3. iOS Projekat

+ PERSONAL DEVELOPMENT PROGRAM

U okviru školovanja na iOS intenzivnom programu besplatno dobijate i jedinstveni paket profesionalnih veština - Personal Development Program, koji će vam osigurati napredak u karijeri i izdvojiti vas kao lidera među stručnjacima u vašem poslu. Saznajte više o ovom obrazovnom programu i planu po kome se izvodi.

Kako izgledaju predavanja?

Nastava se odvija u tradicionalnoj i e-learning varijanti. iOS kurs možete pratiti tradicionalno, u najmodernije opremljenim salama ITAcademy u Beogradu, ili online, putem platforme za učenje na daljinu.

Predavanja su krajnje zanimljiva i prilagođena predznanju polaznika. Ono što je karakteristično jeste da je polaznicima u toku svakog predavanja predmet izučavanja predstavljen ne samo teorijski, već i praktično, na mnoštvu zanimljivih primera koji predstavljaju najbolju praktičnu obuku za samostalan rad odmah nakon završetka školovanja. Ako spadate u one koji su oduvek želeli da kreiraju iOS aplikacije onda je ovo pravi kurs za vas.

Tim vrhunskih predavača: eksperti za iOS programiranje

Vladimir Marić, Beograd - predavač na iOS kursuVladimir Marić

Jedini instruktor za Zend sertifikaciju u Srbiji, ali i jedan od malobrojnih u svetu, Vladimir Marić preneće vam svoja znanja sa iskustvom višegodišnjeg predavača. U svojoj bogatoj karijeri učestvovao je u brojnim međunarodnim IT projektima. Osnivač je veoma uspešne kompanije za razvoj poslovnog softvera, web i video produkciju.

Profesor Marić uvešće vas sa lakoćom u svet razvoja iOS aplikacija, objektno orijentisanog programiranja i preneti vam znanja sa kojima ćete lako doći do najboljih poslodavaca. 

Ivan Nedeljković, Beograd - predavač na iOS kursuIvan Nedeljković

U svetu iOS programiranja duže je od 4 godine. Programersko iskustvo i karijeru gradio je u kompanijama Milšped i Tehnicom Solutions, i do sada bio deo brojnih međunarodnih IT projekata. Na domaćem tržištu dokazao je svoju vrednost izradom aplikacija za ugledna imena kao što su: Kombank Arena, Hypo Alpe Adria banka, TDI radio, Turistička organizacija Beograda… Ivan Nedeljković je jednako uspešan i u internacionalnim projektima, a trenutno je zaposlen u kompaniji Sixentix i radi na velikom projektu Biomobility, za australijsko ministarstvo veterine i poljoprivrede. 

Obezbedite sebi međunarodno priznate sertifikate:

Sve što naučite tokom ovog intenzivnog iOS kursa dobiće i svoju zvaničnu potvrdu u vidu ITAcademy sertifikata, čime stičete zvanje ITAcademy Certified iOS Application Developer.

Nakon kompletiranja programa iOS development na ITAcademy, možete dobiti jedan od dva sertifikata:

  • Sertifikat ITAcademy o odslušanom iOS development programu,
  • ITAcademy Certified iOS Application Developer sertifikat.

 

Da li ima mesta na iOS Development programu? Proverite, upisni rok je u toku:

UpisDa saznate sve o upisu, kliknite ovde.
Kontakt telefon: +381 (0)11 4011 200.