iOS Development – za samo 10 nedelja ovladajte razvojem aplikacija

img
Nastava
online
Trajanje
10 nedelja
Fond časova
120 časova
Diplome i sertifikacija
MMAD sertifikat
PRIJAVITE SE

Upišite novi program na ITAcademy i u najkraćem roku ovladajte veštinama za izradu iOS aplikacija, što će vam osigurati odličnu zaradu.

Na ovom programu upoznaćete se sa alatima za iOS programiranje i Xcode razvojnim okruženjem. Vrlo brzo bićete spremni za prve izazove u svetu iOS aplikacija.

Program je praktično usmeren, pa ćete od prvog časa sticati samo ona znanja koja će vam sigurno koristiti u poslu.

Naučićete najnoviji jezik Apple kompanije, Swift, kao i sintaksu jezika Objective C, osnovne koncepte objektno orijentisanog programiranja i tajne dizajniranja inovativnih aplikacija poslednje generacije.

Vaš najbrži način da postanete iOS programer

I vi možete ovladati veštinama potrebnim za samostalan razvoj aplikacija. U tome će vam pomoći iskusni predavači sa vrhunskim CV-jem, ali i moderne učionice na ITAcademy opremljene Apple računarima, koji su neophodni za razvoj iOS aplikacija. Uđite u svet traženih developera na široka vrata i neka se vaše ideje i rešenja nađu na iPhone, iPad i Apple Watch uređajima širom planete.

Program koji garantuje primenjive veštine

Programeri sa višedecenijskim iskustvom pripremili su za vas program nastave podeljen u 120 časova, koji ćete pohađati 3 puta nedeljno u terminima prilagođenim vašim dnevnim obavezama. Ništa što jedan iOS programer treba da zna neće biti izostavljeno, a sve lekcije ažurirane su prema najnovijim svetskim standardima u industriji razvoja aplikacija.

Za vas su obezbeđeni uslovi koji zadovoljavaju najviše standarde međunarodnog ispitnog centra Cambridge univerziteta, od učionica preko predavača, uslova polaganja i nastave do prilagođenosti gradiva i mogućnosti da i potpuni početnici postanu u najkraćem periodu stručnjaci koji lako demonstriraju svoje veštine.

Brzo ćete naplatiti svoja znanja

iOS je ne samo najpopularnija platforma za razvoj mobilnih aplikacija već i najisplativija. To potvrđuju i podaci da će u narednih 12 meseci iOS programeri od kompanije Apple dobiti više od 10 milijardi dolara za aplikacije koje su kreirali.

Prema svim istraživanjima, iOS programeri se nalaze među najtraženijim stručnjacima u regionu. Oni sa lakoćom pronalaze odlično plaćene poslove i sarađuju sa velikim domaćim i stranim klijentima. I vi možete biti među njima.

 

iOS Development plan i program

1. iOS Razvoj aplikacija 2. iOS Programiranje
Arhitektura iOS sistema i uvod u Xcode  Uvod u Swift programiranje (promenljive, izrazi, funkcije)
Uvod u Cocoa Touch i upoznavanje sa osnovnim kontrolama Swift kontrola toka i blokovi
Navigacioni kontroleri i Tab barovi Klase, strukture i objekti
Tabele, collection view, pikeri Nasleđivanje
Lokacije i mape IO
Perzistentnost podataka (Core Data) Povezanost
Pozadinsko procesiranje (niti) Objektno programiranje 1
Animacije i 2D iscrtavanje Objektno programiranje 2
Networking i web servisi Funkcionalno programiranje u Swift-u
Objavljivanje aplikacije Testiranje i koncepti TDD-a
3. iOS Projekat

+ PERSONAL DEVELOPMENT PROGRAM

U okviru školovanja na iOS intenzivnom programu besplatno dobijate i jedinstveni paket profesionalnih veština - Personal Development Program, koji će vam osigurati napredak u karijeri i izdvojiti vas kao lidera među stručnjacima u vašem poslu. Saznajte više o ovom obrazovnom programu i planu po kome se izvodi.

 

Kako izgledaju predavanja?

Nastava za ovaj program odvija se u tradicionalnoj i e-learning varijanti.

Predavanja su krajnje zanimljiva i prilagođena predznanju polaznika. Ono što je karakteristično jeste da je polaznicima u toku svakog predavanja predmet izučavanja predstavljen ne samo teorijski, već i praktično, na mnoštvu zanimljivih primera koji predstavljaju najbolju praktičnu obuku za samostalan rad odmah nakon završetka školovanja.

 

Tim vrhunskih predavača: eksperti za iOS programiranje

Vladimir Marić

Jedini instruktor za Zend sertifikaciju u Srbiji, ali i jedan od malobrojnih u svetu, Vladimir Marić preneće vam svoja znanja sa iskustvom višegodišnjeg predavača. U svojoj bogatoj karijeri učestvovao je u brojnim međunarodnim IT projektima. Osnivač je veoma uspešne kompanije za razvoj poslovnog softvera, web i video produkciju.

Profesor Marić uvešće vas sa lakoćom u svet razvoja iOS aplikacija, objektno orijentisanog programiranja i preneti vam znanja sa kojima ćete lako doći do najboljih poslodavaca. 

Ivan Nedeljković

U svetu iOS programiranja duže je od 4 godine. Programersko iskustvo i karijeru gradio je u kompanijama Milšped i Tehnicom Solutions, i do sada bio deo brojnih međunarodnih IT projekata. Na domaćem tržištu dokazao je svoju vrednost izradom aplikacija za ugledna imena kao što su: Kombank Arena, Hypo Alpe Adria banka, TDI radio, Turistička organizacija Beograda… Ivan Nedeljković je jednako uspešan i u internacionalnim projektima, a trenutno je zaposlen u kompaniji Sixentix i radi na velikom projektu Biomobility, za australijsko ministarstvo veterine i poljoprivrede. 

 

Obezbedite sebi međunarodno priznate sertifikate:

Sve što naučite tokom ovog intenzivnog kursa dobiće i svoju zvaničnu potvrdu u vidu ITAcademy sertifikata, čime stičete zvanje ITAcademy Certified iOS Application Developer.

Nakon kompletiranja programa iOS development na ITAcademy, možete dobiti jedan od dva sertifikata:

  • Sertifikat ITAcademy o odslušanom iOS development programu,
  • ITAcademy Certified iOS Application Developer  sertifikat.

 

Da li ima mesta na iOS Development programu?
Proverite, upisni rok je u toku

upisDa saznate sve o upisu, kliknite ovde.