logo stipendije za đake generacije

Dragi đaci generacije,

Čestitamo vam na odličnim rezultatima koje ste postigli tokom školovanja! Želimo da nagradimo vaš trud i zalaganje i da doprinesemo vašoj daljoj edukaciji i usavršavanju.

Kompanija LINK group kao partner Fondacije Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra dodeliće 20 stipendija za jednogodišnje školovanje na ITAcademy, koju ćete moći da pohađate online, putem interneta, uz pomoć najsavremenije platforme za učenje na daljinu.

ITAcademy, pored znanja za najtraženije IT oblasti, svojim polaznicima obezbeđuje i stručna Cambridge, Microsoft i Adobe zvanja i radi po zvaničnom ovlašćenju ispitnog odeljenja Cambridge univerziteta.

U zavisnosti od odseka za koji se opredelite, nakon samo godinu dana, i vi možete steći međunarodno priznate sertifikate za naprednu upotrebu računarskih tehnologija.

Krajnji rok za prijavu je 15. jul, do 23:59h, nakon čega će specijalna komisija izvršiti odabir 20 najboljih kandidata u skladu sa iskazanim interesovanjima i uspesima učenika.

Deset dana nakon isteka roka za prijave, odnosno 25. jula, biće objavljena imena dobitnika stipendija, koje će izabranim đacima biti uručene u subotu, 2. septembra, u 12h na svečanom prijemu na Belom dvoru.

Nakon svečanog uručenja stipendija, 20 đaka sami biraju odsek i smer koji bi pohađali, a mogu dobiti i stručne konsultacije prilikom odabira smera.

prijava zavrsena