Besplatni kurs web programiranja za maturante

STEKNITE ZNANJA I VEŠTINE ZA BUDUĆNOST KAKVU ŽELITE

Maturanti, da li ste čuli sjajne vesti? Samo za vas ITAcademy u Sarajevu organizuje potpuno besplatan kurs, koji će vam omogućiti da zakoračite u svijet web developmenta – jednu od najplaćenijih IT oblasti današnjice!

Upoznajte HTML, CSS i JavaScript tehnologije i naučite da napravite vlastitu web stranicu i aplikaciju uz mentorstvo Farisa Šišića, developera sa višegodišnjim iskustvom. Stečena znanja i zvaničan certifikat o završenom kursu otvorit će vam nove mogućnosti za dalje usavršavanje i izgradnju tražene i odlično plaćene programerske karijere.

Evo šta treba da znate:

Ovaj besplatni trosedmični kurs počinje 11. marta i održavat će se u moderno opremljenim programerskim laboratorijama ITAcademy u Sarajevu, a za sve maturante iz drugih gradova omogućen je online kurs putem savremene DL platforme za učenje.

Broj mjesta je strogo ograničen, zato požurite i ispunite prijavu kako biste rezervisali svoje mjesto na vrijeme!


Prijavite se!

GDJE?

ITAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo)

TRAJANJE?

Tri sedmice, 24 časa

ŠTA?

Besplatni kurs web developmenta

KAKO?

Popunite prijavu i osigurajte mjesto

KO?

Predavač Faris Šišić

Da li je ovaj kurs za vas?

Besplatan kurs programiranja na ITAcademy namijenjen je svakom maturantu koji želi da sazna više o ovoj oblasti i uvjeri se da programiranje nije bauk, već odlična prilika za sigurnu budućnost.

Ukoliko:

  • Volite tehnologiju
  • Želite da dobro zarađujete
  • Maštate da radite sa egzotičnih svjetskih destinacija i sami određujete svoje radno vrijeme,

Onda ste idealan kandidat za ovaj kurs.

A na njemu vas očekuje

Fantastična atmosfera na interaktivnim predavanjima u savremeno opremljenim laboratorijama ITAcademy, kao i savjeti stručnog predavača za izgradnju karijere u oblasti informacionih tehnologija.

Predavanja će se odvijati u skladu sa principima ITAcademy, što znači da će časovi biti fokusirani isključivo na usvajanje praktičnih vještina koje omogućavaju savladavanje svih pomenutih tehnologija i sticanje certifikata o uspješno završenom kursu.


 

Šta ćete dobiti od ovog kursa?

  • Upoznat ćete se sa osnovama programskih jezika kao što su HTML, CSS i JavaScript.
  • Poznavanje HTML-a omogućit će vam da samostalno postavite temelje sajta, dok ćete u CSS-u moći da uređujete njegov vizuelni izgled.
  • Na kraju kursa, kada upoznate i JavaScript, bit ćete spremni da kompletan sajt učinite dinamičnim i funkcionalnim.


Dakle, nakon završetka ovog kursa imaćete svoj sopstveni sajt!

Vaš predavač: CEO, Web Developer s ekspertizom više programskih jezika

Do ovih traženih znanja i vaših prvih programerskih koraka vodit će vas predavač Faris Šišić, softver inženjer sa višegodišnjim iskustvom iz oblasti web i mobile developmenta i certifikovani Microsoft ekspert u oblasti programiranja.

Do ovih traženih znanja i vaših prvih programerskih koraka vodit će vas predavač Atif Bećirbašić, Web Developer koji se preko osam godina aktivno bavi razvojem i održavanjem velikog broja projekata za neke od najpopularnijih kompanija iz EU i SAD. Poslednje tri godine proveo je radeći kao Toptal Developer, a osnovao je i agenciju za digitalni marketing pod nazivom Sarajevo Digital. Pored toga, Atif je i tehnički direktor AppsForcea, jednog od najbrže rastućih startupa u Holandiji, a osnivač je i veoma zapaženog marketing seminara u regionu – Sarajevo Digital Marketing.

Karijeru je započeo kao PHP Developer, dok se zadnjih godina specijalizovao za jezike kao što su: JavaScript, Python, C++, te C#.

Idealna prilika da zakoračite u IT svijet i započnete profitabilnu programersku karijeru za samo godinu dana

Kao maturant sada imate priliku donijeti jednu od najvažnijih životnih odluka, koja se tiče izbora oblasti u kojoj ćete nastaviti svoje obrazovanje i graditi karijeru. Da bi vam olakšala tu odluku, ITAcademy organizuje ovaj besplatni kurs, koji garantuje posebno iskustvo, sticanje znanja i tehnika koje ćete odmah moći primijeniti u praksi i započeti usavršavanje za izgradnju perspektivne IT karijere, i to u jednoj od najplaćenijih oblasti, što dokazuju mjesečne plate programera u Bosni i Hercegovini koje iznose i više od 3.000 KM.

Da li znate da je četvorogodišnje znanje moguće steći za samo godinu dana na ITAcademy?

Za manje od 12 mjeseci praktičnog školovanja na odsjeku za programiranje uz iskusne developere bit ćete osposobljeni za rad vladajući savremenim metodama i tehnologijama. Program je osmišljen tako da još tokom školovanja steknete iskustvo rada na realnim projektima i da se povežete sa renomiranim kompanijama.

Kruna vašeg uspjeha bit će internacionalno priznato zvanje programera, što će vam omogućiti rad za svjetske firme i klijente. Kliknite na link ispod i uvjerite se zašto polaznici ovog programa ne čekaju na posao i odlično zarađuju.

Ne propustite šansu da izgradite svoju budućnost u IT sektoru na besplatnom kursu za maturante

Prijavite se i na vrijeme obezbijedite mjesto među budućim IT stručnjacima!

Broj mjesta je ograničen!