Izgradi svoju budućnost u IT sektoru: Besplatni online kurs web developmenta za maturante

ITAcademy u Sarajevu samo za vas maturante organizuje potpuno besplatan online kurs, koji će vam omogućiti da zakoračite u svijet web developmenta – jednu od najplaćenijih IT oblasti današnjice!

Upoznajte HTML i CSS tehnologije i naučite da napravite vlastitu web stranicu. Stečena znanja i zvaničan certifikat o završenom kursu otvorit će vam nove mogućnosti za dalje usavršavanje i izgradnju tražene i odlično plaćene programerske karijere.

Broj mjesta je strogo ograničen, zato požurite i ispunite prijavu kako biste rezervisali svoje mjesto na vrijeme!


Prijavite se!

Šta ćete naučiti

Besplatan online kurs programiranja na ITAcademy namijenjen je svakom maturantu koji želi da sazna više o ovoj oblasti i uvjeri se da programiranje nije bauk, već odlična prilika za sigurnu budućnost.

Upoznat ćete se sa osnovama programskih jezika kao što su HTML i CSS. Poznavanje HTML-a omogućit će vam da samostalno postavite temelje sajta, dok ćete u CSS-u moći da uređujete njegov vizuelni izgled. Na kraju kursa bit ćete spremni da kompletan sajt učinite dinamičnim i funkcionalnim - imat ćete sopstveni sajt!

 

Idealna prilika da zakoračite u IT svijet i započnete profitabilnu programersku karijeru za samo godinu dana

Kao maturant sada imate priliku donijeti jednu od najvažnijih životnih odluka, koja se tiče izbora oblasti u kojoj ćete nastaviti svoje obrazovanje i graditi karijeru. Da bi vam olakšala tu odluku, ITAcademy organizuje ovaj besplatni kurs, koji garantuje posebno iskustvo, sticanje znanja i tehnika koje ćete odmah moći primijeniti u praksi i započeti usavršavanje za izgradnju perspektivne IT karijere, i to u jednoj od najplaćenijih oblasti, što dokazuju mjesečne plate programera u Bosni i Hercegovini koje iznose i više od 3.000 KM.

Da li znate da je četvorogodišnje znanje moguće steći za samo godinu dana na ITAcademy? Za manje od 12 mjeseci praktičnog školovanja na odsjeku za programiranje uz iskusne developere bit ćete osposobljeni za rad vladajući savremenim metodama i tehnologijama. Program je osmišljen tako da još tokom školovanja steknete iskustvo rada na realnim projektima i da se povežete sa renomiranim kompanijama.

Kruna vašeg uspjeha bit će internacionalno priznato zvanje programera, što će vam omogućiti rad za svjetske firme i klijente. Uvjerite se zašto polaznici ovog programa ne čekaju na posao i odlično zarađuju.

Ne propustite šansu da izgradite svoju budućnost u IT sektoru na besplatnom kursu za maturante

Prijavite se i na vrijeme obezbijedite mjesto među budućim IT stručnjacima!

Broj mjesta je ograničen!