Vaš test je poslat na analizu

Cilj testa je da utvrdite koliko školovanje na ITAcademy može koristiti Vašoj karijeri, koliko može uticati na visinu zarade koju ostvarujete i koliko praktično možete da ga završite u periodu od 12 meseci.

Dodatno, test služi da otkrije da li postoje druge škole ili načini da ostvarite svoje lične ciljeve vezane za stručnost u radu sa računarima.

Vaš test je poslat na analizu, koju ćemo Vam poslati u roku od najviše 24 sata.

Da li želite da saznate kako da dođete do visoke plate, dobrog zaposlenja?

Kao bonus, dobili ste automatsku prijavu na naš besplatan bilten „Tehnologijom do visoke zarade”, ako to još niste uradili.

Kroz ovaj bilten sa Vama delimo pouzdane načine uspešnog vođenja IT karijere, slabo poznate tehnike i informacije u vezi sa programiranjem, dizajnom, administracijom, IT poslovanjem, CAD-om i izradom mobilnih aplikacija. Šaljemo Vam izveštaje i uputstva, pozive na besplatne seminare i predavanja, vesti sa ITAcademy.

Zapamtite: možete se odjaviti bilo kada, jednim klikom miša iz svakog biltena koji dobijete.

Otkrijte koje naplative veštine i znanja možete savladati na ITAcademy

Izaberite oblast koja Vas najviše privlači. Pred Vama je 6 glavnih odseka:

Programiranje

Postaćete profesionalni, visoko plaćeni programer. Radićete i učićete sa timom koji iza sebe ima preko 180 hiljada radnih sati razvoja softverskih projekata. Izaberite specijalizaciju za desktop, internet programiranje ili softverski inženjering... Čak i ako ste trenutno bez iskustva.
Odsek Programming: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke >> 
 

Dizajn i multimedija

Pretvorićete svoj talenat u dobro plaćeno zanimanje dizajnera, eksperta za grafički dizajn, web, multimediju. Kada spojite prirodni osećaj za vizuelno sa pravilnim rukovanjem 23 nova alata za dizajn, otvaraju vam se uzbudljive mogućnosti zaposlenja, kreiranja, istraživanja lične umetnosti.
Odsek Design and Multimedia: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke >> 
 

Administracija

Obezbedićete stalno dostupan IT posao, stabilnu platu i najveći broj preduzeća za izbor zaposlenja. Na kraju programa, polažete za zvanična Microsoft, ComptTIA, Linux ili Cisco zvanja, najjačih kompetenci traženih u vodećim IT kompanijama i organizacijama.
Odsek Administration: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke >> 
 

IT poslovanje

Ovaj odsek je idealan za osobe koje žele da postanu stručnjaci za e-poslovanje, online marketing, internet prodaju ili vođenje IT projekata. Program IT Business je baziran na sticanju znanja iz oblasti menadžmenta i biznisa u IT oblasti, digitalnog marketinga i online advertisinga koji će vam doneti brzo zaposlenje i dobru zaradu.
Odsek IT Business: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke >> 
 

3D Dizajn i CAD

Dizajnirajte, crtajte i projektujte – kao profesionalac. Čak i ukoliko nemate prethodnog iskustva u ovoj oblasti, naučićete da korišćenjem CAD programa nacrtate bukvalno sve što možete da zamislite – od atraktivnih 3D modela proizvoda, objekata i likova, preko specijalnih efekata i animacija, do arhitektonskih projekata, dizajna enterijera i prostora.
Odsek 3D Design & CAD: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke >> 
 

Razvoj mobilnih aplikacija

Na odseku razvoj aplikacija za mobilne uređaje naučićete programske jezike i alate, specijalno dizajnirane za iOS, Android ili Windows Phone operativne sisteme koji danas pokreću sve mobilne uređaje, poput smart telefona i tableta. Ovaj program će vam omogućiti da samostalno stvarate napredne, visoko plaćene aplikacije.
Odsek Mobile Development: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke >>

Za bilo koji od odseka preuzimate zvanična stručna zvanja

Ekspertska zvanja koja dobijate na ITAcademy garantuju da imate veštine za vođenje projekata u bilo kojoj od šest glavnih oblasti upotrebe IT tehnologije, bez obzira na prethodno radno iskustvo. Jedini uslov je vaša spremnost da prihvatite izazov.

Konkretno, osim zvanja koje vam obezbeđuje Cambridge University, u zavisnosti od smera, po polaganju dobijate i industrijska stručna zvanja od svetski poznatih kompanija i specijalizovanih IT asocijacija: Microsoft, Zend, Adobe, Google, CompTIA, Cisco, MikroTik, Oracle, Autodesk, Linux Professional Institute, Advanced Training Consultants, IQN, CIM. Ukupno, obezbeđeno vam je preko 30 ekspertskih zvanja. Saznajte više o diplomama i sertifikatima.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Jesenji upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde