Vaš test je poslat na analizu

Cilj testa je da utvrdite koliko školovanje na ITAcademy može koristiti Vašoj karijeri, koliko može uticati na visinu zarade koju ostvarujete i koliko praktično možete da ga završite u periodu od 12 meseci.

Dodatno, test služi da otkrije da li postoje druge škole ili načini da ostvarite svoje lične ciljeve vezane za stručnost u radu sa računarima.

Vaš test je poslat na analizu, koju ćemo Vam poslati u roku od najviše 24 sata.

Da li želite da saznate kako da dođete do visoke plate, dobrog zaposlenja?

Kao bonus, dobili ste automatsku prijavu na naš besplatan bilten „Tehnologijom do visoke zarade”, ako to još niste uradili.

Kroz ovaj bilten sa Vama delimo pouzdane načine uspešnog vođenja IT karijere, slabo poznate tehnike i informacije u vezi sa programiranjem, dizajnom, administracijom, IT poslovanjem, CAD-om i izradom mobilnih aplikacija. Šaljemo Vam izveštaje i uputstva, pozive na besplatne seminare i predavanja, vesti sa ITAcademy.

Zapamtite: možete se odjaviti bilo kada, jednim klikom miša iz svakog biltena koji dobijete.

Otkrijte koje naplative veštine i znanja možete savladati na ITAcademy

Izaberite oblast koja Vas najviše privlači. Pred Vama je 6 glavnih odseka:

Programiranje

Preuzećete napredne veštine programiranja. Radićete i učićete sa timom koji iza sebe ima preko 180 hiljada radnih sati razvoja software-a. Posle prvog semestra birate specijalizaciju za desktop, internet programiranje ili softverski inženjering... čak i ako ste trenutno bez iskustva.
Odsek Programming: Odeljenja, predmeti, veštine, način obuke »

Dizajn & multimedija

Pretvorićete svoj talenat u dobro plaćeno zanimanje dizajnera. Zvaničnog eksperta za štampu, internet, multimediju. Kada spojite prirodni osećaj za vizuelno sa pravilnim rukovanjem 23 nova alata za dizajn, otvaraju Vam se uzbudljive mogućnosti zaposlenja, kreiranja, istraživanja lične umetnosti.
Odsek Design & multimedia: Odeljenja, predmeti, veštine, način obuke »

Administracija

Obezbedićete stalno dostupan IT posao, stabilnu platu i najveći broj preduzeća za izbor zaposlenja. Na kraju programa polažete za zvanje ComptTIA sertifikovanog stručnjaka, najjačeg administrativnog zvanja traženog u vodećim IT kompanijama, uključujući Microsoft, Hewlett Packard, Cisco.
Odsek Administration: Predmeti, veštine, način obuke »

IT poslovanje

Ovaj odsek je idealan za osobe koje žele da postanu stručnjaci za e-poslovanje, online marketing, internet prodaju ili vođenje IT projekata. Program IT Business je baziran na sticanju znanja iz oblasti menadžmenta i biznisa u IT oblasti, digitalnog marketinga i online advertisinga koji će vam doneti brzo zaposlenje i dobru zaradu.
Odsek IT poslovanje: Predmeti, veštine, način obuke »

CAD

Ovo je tačka gde se tehničke veštine i umetnost spajaju u jednu kreirajući nesvakidašnju vrednost. Pored priznatih sertifikata koje stičete naučićete projektovanje, crtanje i vizuelizaciju uz pomoć naprednih računarskih alata, umeće spajanja umetnosti i tehnologije u arhitekturi kao i izradu digitalnih prototipova.
Odsek CAD: Predmeti, veštine, način obuke »

Razvoj mobilnih aplikacija

Naučićete programske jezike i alate specijalno dizajnirane za iOS, Android ili Windows Mobile operativne sisteme koji danas pokreću sve mobilne uređaje, poput smart telefona i tableta. Odsek razvoj aplikacija za mobilne uređaje omogućiće Vam da samostalno stvarate nepredne, visoko plaćene aplikacije.
Odsek Razvoj mobilnih aplikacija: Predmeti, veštine, način obuke »

Za bilo koji od odseka preuzimate zvanična stručna zvanja

Ekspertska zvanja koja dobijate na ITAcademy garantuju da imate veštine za vođenje projekata u bilo kojoj od šest glavnih oblasti upotrebe IT tehnologije, bez obzira na prethodno radno iskustvo. Jedini uslov je vaša spremnost da prihvatite izazov.

Konkretno, osim zvanja koje vam obezbeđuje Cambridge International A&AS Level Computing sertifikat, u zavisnosti od smera, po polaganju dobijate i industrijska stručna zvanja Microsoft Certified Professional, MTA/MCSA/MCSE/MCSD/MCTS/MCPD, Adobe Certified Expert, Adobe Certified Associate, kao i zvanja ovlašćena od specijalizovanih IT asocijacija za odgovarajuće oblasti. Ukupno, obezbeđeno vam je preko 30 ekspertskih zvanja.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Zimski upisni rok je u toku!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.