Kako da učite od kuće ili sa posla, iz Vašeg grada i zemlje, i dobijete zvanične veštine i diplome

Sve profitabilne veštine i diplome obezbeđene na ITAcademy možete steći učenjem na daljinu. Iz bilo kog grada, bilo koje zemlje.

(Da proverite kvalitet platforme za učenje na daljinu za Vaše mesto, kliknite ovde.)

Ako Vam nije praktično da fizički dolazite na nastavu, ili želite veću slobodu u izboru vremena za učenje, ovaj vid školovanja je za Vas.

Nastava se održava na nivou učenja na daljinu pet vodećih svetskih univerziteta. To je neophodno, pošto ITAcademy svojim polaznicima obezbeđuje stručna zvanja iz Cambridge-a, Microsofta i Adobe-a i radi po zvaničnom ovlašćenju ispitnog odeljenja Cambridge Univerziteta.

Znanje koje dobijate učeći na daljinu je visoko stručno, a zvanja su priznata širom sveta, uključujući Vašu zemlju: ITAcademy vrši nastavu i organizuje polaganje ispita, a diplome direktno dobijate sa adresa ovih poznatih institucija.
 
(Saznajte više o ITAcademy i zašto imamo ovakva ovlašćenja.)

Mnogi polaznici iz Beograda, Srbije i okolnih zemalja kao što su Crna Gora, BiH, Hrvatska, Makedonija su već završili svoje školovanje na ITAcademy, putem Interneta. Polaznici iz Amerike, Hong Konga, Švajcarske, Švedske, Irske, Austrije, Poljske, Južne Afrike takođe.

Ustvari, imamo polaznike sa svih pet kontinenata.


Kako je kvalitet znanja i diplome garantovan

Metodologija učenja na daljinu se razvija više od 150 godina. Distance Learning System koji se koristi na ITAcademy je razvijan više od 10 godina. Kvalitet ove platforme za učenje na daljinu spada u razloge zbog kojih imamo najviši stepen partnerstva sa jednim od najstarijih univerziteta na svetu.

Kao rezultat, školovanjem na daljinu preko ITAcademy dobijate isti kvalitet veština i diploma kao da ste učili iz klupe. Diploma i praktične sposobnosti su podjednako priznate.

A pošto koristimo posebnu metodologiju učenja, “Arhitekturu saznanja”, veštine dobijate brže i lakše nego da slušate uobičajena predavanja.

Evo kako: umesto da nastavu slušate i povremeno reagujete na pitanja profesora, učenjem na daljinu informacije dobijate na 3 odvojena načina - slušanjem, gledanjem i čitanjem, dok istovremeno izvršavate obavezne testove i zadatke. Tako se angažujete između tri do četiri puta više nego tradicionalnim školovanjem. Kada na to dodate punu podršku profesora u radu sa Vama, postaje jasnije kako stičete realne veštine.

Zbog toga, sa jedan do dva sata dnevno možete napraviti ogroman napredak. Postati realno stručni. Naravno, školovanjem na ITAcademy postaćete sposobni da svoju stručnost i naplatite.

 
Evo šta je dobro da znate o učenju na daljinu na ITAcademy

Kada odaberete učenje na daljinu na ITAcademy, obezbeđujemo Vam e-learning tehnologiju koju koristite sve vreme školovanja.

Nastavu pohađate od kuće ili sa posla, uz garantovano održavanje visokog nivoa kvaliteta obuke.

Predavanja su dostupna kombinacijom Interneta i materijala koje Vam fizički šaljemo poštom, svakog meseca. Nastavu slušate, gledate, čitate. Imate video snimke, audio snimke, interaktivne aplikacije sa snimljenim radom ekrana računara pri upotrebi odgovarajućih programa, kontakt sa profesorima u realnom vremenu preko Interneta. Telefonske konsultacije ili konsultacije u učionicama ITAcademy.

Nastava je intenzivna. Bogata živim primerima koji su Vam dostupni tako da možete reagovati, korigovati, pitati, probati. Predavanja su opipljiva, kao da ste u učionici.

Naravno, dobijate i dokumenta, udžbenike, uputstva. U trenucima kada Vam se uspori Internet veza ili je trenutno nepristupačna radite offline. Materijale koristite i kao reference po završetku programa. Ova dokumentacija, zajedno sa knjigama iz naše Internet biblioteke, je dovoljna. Ne morate kupovati dodatne knjige da biste završili svoje školovanje.


Vaš napredak se redovno proverava

Proveru Vašeg znanja vršimo nakon svakog nastavnog modula. Testiranjem osiguravamo kontinuitet rada cele grupe, a Vi dobijate predznanje za prelazak na sledeće celine predmeta.

Kada Vam se obračunaju procenti uspešnosti, poeni i ukaže na greške koje ste napravili, lako možete da se vratite na deo predavanja koji niste najbolje savladali i pređete ga ponovo.

Pri tom, redovno ćete raditi i assignmente, odnosno zadatke, seminarske radove. Od Vas se zahteva praktičan rad. Profesori proveravaju nivo veštine koju ste stekli da bi znali kojim tempom da rade sa Vama.

Pošto je cilj da postanete visoko stručni, ovakav način treniranja je neophodan.

A provera Vašeg napretka je obimna i stalna. U zavisnosti od odseka, školovanjem na ITAcademy ćete proći preko 370 testova, assignmenta i projekata.

Imate kompletnu podršku profesora i aktivnu saradnju sa kolegama

Imate punu podršku profesora, i to, ne samo tokom predavanja. To je neophodno, pošto profesori lično ocenjuju Vaš napredak i vode Vaše školovanje.

Kada postavite pitanje, bez obzira na vreme, svaki profesor će Vam poslati odgovor za 24 sata ili manje. Kada su otvorene redovne konsultacije, sa predavačima komunicirate u realnom vremenu kao da sede pored Vas u sobi.

Postoje i predavanja sa grupnim chat sesijama. Recimo, na različitim kursevima dizajna koristimo sesije za razmenu ideja i brainstorming.

Naravno, možete još aktivnije učestvovati u radu sa profesorima i kolegama redovnim postavljanjem pitanja, chat-om, diskusijama na ITAcademy forumu otvorenom za polaznike, profesore i konsultante, davanjem ideja, saveta, primera… Sve ove aktivnosti su već ugrađene u Distance Learning System, tako da su Vam dostupne klikom miša.


Kako se polažu finalni ispiti

Sve uslove za dobijanje ITAcademy sertifikata ispunjavate preko Interneta. A polaganje za Cambridge, Microsoft, Adobe i druga stručna zvanja se održava na kraju školovanja, u učionicama ITAcademy u Beogradu ili u jednom od ovlašćenih partnerskih centara za polaganje koje imamo u 157 zemalja širom sveta.

Na taj način ste školovanje i dobijanje stručnih zvanja završili na najpraktičniji način. Najisplatljiviji takođe.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Letnji upisni rok je u toku!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.