Da li ste znali: do 2027. godine čak 60% radnika će morati da se prekvalifikuje zbog globalnih transformacija, poslovnih makrotrendova i ubrzanog razvoja AI tehnologija. To je jedan od najznačajnijih nalaza u Izveštaju o budućnosti poslova Svetskog ekonomskog foruma, koji u saradnji sa najvećim poslodavcima iz celog sveta istražuje kako će se veštine i poslovi razvijati u narednih 5 godina.

Sada je pravo vreme da napravite plan za usavršavanje koji će vam doneti znanja, veštine i svetski priznate profesionalne sertifikate za najplaćenije i najtraženije poslove u budućnosti. Pratite korake iz nastavka ili se prijavite odmah:

PRONAĐI IT OBLAST KOJA TE NAJVIŠE INTERESUJE

Sektor informacionih tehnologija nudi sve ono što druge oblasti nemaju – priliku za brzo pronalaženje posla i mogućnost za ostvarivanje odlične zarade. Da biste došli u poziciju da ne čekate na posao i da sami odlučujete o svojoj sudbini, za početak vam je neophodno kvalitetno obrazovanje iz IT oblasti koja najviše odgovara vašim interesovanjima.

Programiranje

Postanite visoko plaćeni programer. Radite i učite sa timom koji iza sebe ima preko 180.000 radnih sati razvoja softverskih projekata.

Dizajn i multimedija

Upoznajte se sa najsavremenijim programima za dizajn i pretvorite svoju kreativnost u jednu od najtraženijih IT veština.

Administracija

Ukoliko tražite zanimanje koje će vam doneti siguran posao i visoku zaradu, administracija računarskih mreža je vaš idealan izbor.

IT poslovanje

Steknite veštine koje će vam doneti uspešnu karijeru u oblasti elektronskog poslovanja, online marketinga, biznisa i menadžmenta.

3D dizajn i CAD

Usvojte tražene veštine crtanja, projektovanja i vizuelizacije pomoću najmoćnijih računarskih alata kao što su: AutoCAD, 3ds Max i Autodesk Revit.

Razvoj mobilnih aplikacija

Naučite da kreirate atraktivne aplikacije za mobilne uređaje i postanite jedan od najtraženijih stručnjaka u IT oblasti.

U UČIONICI ILI ONLINE:
ODREDI NAČIN NA KOJI ĆEŠ UČITI

Nastava u učionicama

Predavanja u ITAcademy učionicama su zasnovana na minimumu teorije i maksimumu prakse. Učenje je bazirano na zadacima i projektima, što vas veoma brzo osposoblja da samostalno obavljate budući posao. Nastava se izvodi u Beogradu, 2 do 3 puta nedeljno, u blokovima od 4 časa. Svaki polaznik ima svoj računar, na kom samostalno obavlja zadatke.

Online nastava

Online nastavu možete pratiti iz bilo kog grada ili zemlje preko najsavremenije Distance Learning platforme. Obuka uključuje online lekcije i materijale, live stream predavanja, video i audio tutorijale, kontakt sa predavačima u realnom vremenu, interaktivne testove za proveru znanja... Baš kao da nastavu pohađate u učionici. Dovoljno je da imate računar i internet.

Bez obzira na to za koji od ova dva modela obrazovanja se odlučite, na kraju školovanja imaćete isti kvalitet znanja, koji će vam omogućiti da brzo pronađete odgovarajući posao.

IZABERI PRIZNATI SERTIFIKAT KOJI ĆE TE IZDVOJITI OD KONKURENCIJE

ITAcademy je jedina škola u ovom delu Evrope čiji je program zvanično ovlašćen od Cambridge odeljenja za međunarodne ispite i u potpunosti usklađen sa sertifikacionim programima vodećih svetskih IT kompanija i organizacija, kao što su Microsoft, Adobe, Oracle, Autodesk, Unity, Google, CompTIA, Python Institute, Cisco, Linux Professional Institute, ISTQB, Certiport, Certified Internet Web i mnoge druge. Zvanja koja steknete na ITAcademy imaju istu vrednost kao da ste ih stekli u jakim centrima u Evropi ili SAD, jer ih dobijate direktno iz pomenutih organizacija.

Naš cilj je da vam pružimo znanja i veštine koji će vam pomoći da postignete vrhunske rezultate. Da vaš rad bude cenjen i priznat, pritom na poslu koji volite, i da za to budete odlično plaćeni. Da vaš talenat pretvorimo u profitabilnu sposobnost. Da budete sigurni da ćete nakon što završite ITAcademy naći vrhunski posao u struci, i to u najkraćem roku.

Zajedno ćemo postaviti temelje vašeg uspeha.


ISTRAŽI SVE MOGUĆNOSTI ZA SVOJE NAPREDOVANJE

Besplatna podrška za učenje i napredovanje u karijeri

Ono što školovanje na ITAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi koji će vam pomoći da ostvarite uspešnu IT karijeru.

#

100 besplatnih sati u IT HUB-ovima. Kao polaznik tradicionalne nastave, imaćete sjajnu priliku da u društvu rastuće IT zajednice primenite znanja koja ste stekli, upoznate ljude sa kojima ćete pokrenuti zajedničke projekte i stvorite nove poslovne prilike.

#

Fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika. Pored najkompletnije obuke za savladavanje IT veština, na ITAcademy dobijate i mogućnost da potpuno besplatno usavršite svoje znanje engleskog i nemačkog jezika za rad u inostranstvu.

#

Radno iskustvo odmah po završetku školovanja. ITAcademy polaznici koji se istaknu svojim rezultatima tokom obuke imaju šansu da dobiju stručnu praksu u nekim od najprestižnijih kompanija na tržištu i tako steknu neophodno radno iskustvo.

#

Centar za razvoj karijere. Usluge Centra su besplatne za polaznike. a one uključuju resurse, posebne programe, seminare, individualna savetovanja na temu razvoja karijere i asistenciju u obezbeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.

#

ITAcademy Personal Development Program. Ovaj jedinstveni program dodatne obuke omogućava vam sticanje transverzalnih veština (motivacija, samopouzdanje, fokus, komunikativnost, timski rad i dr.), neophodnih za uspešno obavljanje budućeg posla.

#

Četvorogodišnje veštine za 12 meseci ili manje. Inovativna metodologija učenja na ITAcademy omogućava 3 do 4 puta veće angažovanje tokom nastave, tako da je moguće da u roku od 12 meseci usvojite veštine za koje su ranije bile potrebne 2 do 4 godine.

#

Pomoć u učenju, kad god vam zatreba. Ukoliko tokom usavršavanja na ITAcademy budete imali bilo kakvih poteškoća prilikom savladavanja gradiva, u svakom trenutku možete da se obratite Savetniku za pomoć u učenju kako biste poboljšali svoje strategije učenja.

#

ITAcademy iOS i Android aplikacije. Pomoću ovih aplikacija možete da pratite predavanja uživo, upravljate kursevima, preuzimate materijale za učenje, rešavate testove, komunicirate sa predavačima i organizujete svoje zadatke preko mobilnog telefona ili tableta.

#

Da vam školovanje bude još zanimljivije. Dobijate pretplatu na program i sve materijale prve edukativne televizije na ovim prostorima. U LINKeduTV paketu naći ćete sve što vam je potrebno da upotpunite svoje školovanje i učinite ga interesantnijim!

BESPLATNO USAVRŠAVANJE DO KRAJA ŽIVOTA


Znanja koja steknete na ITAcademy odmah su primenljiva, sertifikati priznati širom sveta, a uslovi u kojima se školujete po najvišim satandardima.

Međutim, znanje veoma brzo zastareva, posebno u oblasti IT-ja. Zato smo stvorili program koji vam omogućava da i nakon školovanja nastavite sa usavršavanjem.

Čim se u programu ITAcademy pojavi nova verzija softvera za koji ste slušali nastavu, stičete pravo da se prijavite za besplatno usavršavanje.

Ovu mogućnost možete koristiti neograničen broj puta, neograničen broj godina. Jednostavno i otvoreno. Najbolje školovanje koje ćete imati. Dovoljno za dugogodišnju karijeru.

REALIZACIJA TVOG PLANA POČINJE OVDE!
PRIJAVI SE DO 29. FEBRUARA I ISKORISTI DO 1.140€ POPUSTA

Od ostvarenja vaših ciljeva deli vas još samo jedan korak.
Prijavite se odmah i iskoristite popuste koji važe do 29. februara.

ITAcademy program Za prijave do 29. 2. 2024.* Puna cena 12 rata 18 rata
Online školovanje 1549 2500 137 101
Tradicionalno školovanje 1649 2500 146 107

* Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ukoliko trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja
Za sva dodatna pitanja obratite nam se na broj telefona +381 (0)11/ 40-11-200 ili putem mejla office@it-akademija.com.Osigurajte svoje mesto na vreme

Prijavite se po sniženim cenama, do 29. 2.

Otvori pop-up