Da li ste spremni da konačno realizujete svoje novogodišnje odluke i preduzmete konkretne korake koji će vam omogućiti da 2020. ne bude još jedna godina u kojoj ćete biti bez posla?

Onda je vreme da napravite plan za usavršavanje koji će vam omogućiti da nakon 12 meseci sami odlučujete gde ćete i za koju zaradu raditi. Pratite korake iz nastavka ili se prijavite odmah:IZABERI IT OBLAST KOJA TI NAJVIŠE LEŽI

Sektor informacionih tehnologija nudi sve ono što druge oblasti nemaju – priliku za brzo pronalaženje posla i mogućnost za ostvarivanje odlične zarade. Da biste došli u poziciju da ne čekate na posao i da sami odlučujete o svojoj sudbini, za početak vam je neophodno kvalitetno obrazovanje iz IT oblasti koja najviše odgovara vašim interesovanjima.

U UČIONICI ILI ONLINE:
ODREDI NAČIN NA KOJI ĆEŠ UČITI

Nastava u učionicama

Tokom školovanja na raspolaganju vam je više od 500 računara u najmodernije opremljenim učionicama, dizajniranim po standardu Cambridge univerziteta. Svaki polaznik ima svoj računar na kom samostalno obavlja predviđene zadatke, a svaki od njih sadrži licencirane programe najnovije generacije, vredne od nekoliko stotina do 7.000 evra. Na predavanjima se koriste projektori, video-bimovi i moderni multimedijalni alati za izvođenje nastave.

Online nastava

Ako želite veću slobodu u učenju ili vam nije praktično da fizički dolazite na nastavu, sve profitabilne veštine i diplome obezbeđene na ITAcademy možete steći učenjem preko interneta – iz bilo kog grada, bilo koje zemlje. ITAcademy Distance Learning System razvijan je više od 20 godina i omogućava vam da pratite sva predavanja, čitate materijale, rešavate testove i zadatke, radite sa profesorima – isto kao da ste u učionici.

Bez obzira na to za koji od ova dva modela obrazovanja se odlučite, na kraju školovanja posedovaćete isti kvalitet znanja koji će vam omogućiti da brzo pronađete odgovarajući posao.

ISTRAŽI SVE MOGUĆNOSTI ZA SVOJE NAPREDOVANJE

Besplatna podrška za učenje i napredovanje u karijeri

Ono što školovanje na ITAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi koji će vam pomoći da ostvarite uspešnu IT karijeru.


STEKNI PRIZNATI SERTIFIKAT KOJI ĆE TE IZDVOJITI OD KONKURENCIJE

Cambridge, Microsoft, Zend, Autodesk, Google i Adobe sertifikati su samo neki od brojnih koje možete dobiti besplatno nakon školovanja na ITAcademy, a oni će biti siguran dokaz vaše stručnosti i velika prednost pri zaposlenju.

Microsoft Partner Gold Learning

Dugogodišnje partnerstvo sa kompanijom Microsoft i status Microsoft Partner potvrđuju najviši nivo znanja i stručnosti u radu sa Microsoft tehnologijama i najbliži poslovni odnos sa kompanijom Microsoft. Ovo našim polaznicima obezbeđuje najnovije MS tehnologije u radu, kompletnu tehničku podršku, tehničke podatke, sve vrste raspoloživih MS softvera, beta verzije i druge prednosti koje su dostupne samo partnerskim organizacijama. Naši programi u potpunosti prate praktična i teorijska znanja ne samo za efikasan rad i zaradu već i za polaganje Microsoft sertifikacionih ispita.

Zend Training Partner

ITAcademy je jedan od retkih Zend Training centara u svetu i prvi i jedini Training Center sa licencom za Distance Learning program. U Srbiji 25% ukupnog broja Zend sertifikata koji predstavljaju industrijski standard za PHP sertifikaciju pripada upravo ITAcademy polaznicima. Zend sertifikat predstavlja industrijski standard za PHP sertifikaciju, koja potvrđuje izvanrednu ekspertizu u oblasti PHP programiranja. Oblasti ispita specifikovane od strane borda nezavisnih vrhunskih PHP eksperata i zajednice širom sveta osiguravaju priznatost i donose jasnu prednost sertifikovanim Zend PHP inženjerima.

MikroTik Training Center

MikroTik sertifikati predstavljaju jednu od najznačajnijih potvrda znanja i veština u oblasti mrežne administracije, a znanja za koja oni garantuju smatraju se neophodnim za sve vrhunske IT stručnjake. ITAcademy je akreditovani MikroTik trening centar koji polaznicima omogućava sticanje prepoznatljivih sertifikata o posedovanju znanja i veština iz područja upravljanja i konfiguracije mreža na RouterOS-u, operativnom sistemu kompanije MikroTik.

Naš cilj je da vas opremimo znanjima i veštinama koji će vam pomoći da postignete vrhunske rezultate. Da vaš rad bude cenjen i priznat, na poslu koji volite, i da za to budete odlično plaćeni. Da vaš talenat pretvorimo u profitabilnu sposobnost. Da budete sigurni da ćete nakon što završite ITAcademy naći vrhunski posao u struci, i to u najkraćem roku.

Zajedno ćemo postaviti temelje vašeg uspeha.

REALIZACIJA TVOG PLANA POČINJE OVDE!
PRIJAVI SE DO 2. FEBRUARA I ISKORISTI DO 800€ POPUSTA

Od ostvarenja vaših ciljeva deli vas još samo jedan korak. Prijavite se odmah i iskoristite popuste koji važe do 2. februara.

ITAcademy program Za prijave do 2.2.2020.* Puna cena 21 rata
Online školovanje 1199 2000 68
Tradicionalno školovanje 1249 2000 76

*Iznos školarine za prijavljene do 2.2.2020. je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena za još 10%. Sve cene su navedene u evrima.Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Saznajte uslove ovde.
Za sva dodatna pitanja obratite nam se na broj telefona +381 (0)11 4011 200 ili putem mejla office@it-akademija.com.Osigurajte svoje mesto na vreme

Prijavite se po sniženim cenama, do 2.2.

Otvori pop-up