Najsavremenije IT školovanje za buduće digitalne lidere

Zahvaljujući uspešnoj saradnji Fondacije kompanije LINK group Professional Education i Fondacije Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića, 40 najboljih đaka generacije iz Srbije i Republike Srpske besplatno će pohađati jednogodišnje školovanje na ITAcademy i imati priliku da stekne znanja za neka od najtraženijih zanimanja današnjice.


Želimo da nagradimo vaš trud i zalaganje i da doprinesemo vašoj daljoj edukaciji i usavršavanju. Krajnji rok za prijavu je ponedeljak, 15. jul 2024. godine, do 23:59h, nakon čega će specijalna komisija izvršiti odabir 40 najboljih kandidata u skladu sa iskazanim interesovanjima i uspesima učenika.


Misija naše kompanije je da pomognemo da postanete još uspešniji.


ITAcademy, pored znanja za najtraženije IT oblasti, svojim polaznicima obezbeđuje i stručne Microsoft, Adobe, CompTIA, Autodesk, Oracle i mnoge druge sertifikacije i radi po zvaničnom ovlašćenju ispitnog odeljenja Cambridge univerziteta. U zavisnosti od odseka za koji se opredelite, nakon godinu dana, ukoliko to budete želeli, i vi možete polagati i za međunarodno priznate sertifikate za naprednu upotrebu računarskih tehnologija.


Petnaest dana nakon isteka roka za prijave, odnosno u utorak, 30. jula 2024. godine, na ovoj stranici sajta biće objavljena imena dobitnika besplatnog školovanja, koje će izabranim đacima biti uručeno u septembru 2024. godine na svečanom prijemu na Belom dvoru, ukoliko okolnosti to dozvole.


Nakon svečanog uručenja besplatnih školovanja, 40 đaka sami biraju odsek i smer koji bi pohađali, a mogu dobiti i stručne konsultacije prilikom odabira smera.


U okviru dugogodišnje saradnje kompanije LINK group Professional Education i Fondacije Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra, dosad je dodeljeno 225 programa besplatnog školovanja na ITAcademy. Ove godine, u cilju pružanja pomoći za vaše dalje usavršavanje u obrazovanju, dodelićemo još 40 besplatnih školovanja na ITAcademy, koja ćete moći da pohađate online, putem interneta, pomoću najsavremenije platforme za učenje na daljinu.


Uspešno ste se prijavili.
Imena dobitnika školovanja biće objavljena 30. jula.