AKCIJA JE ZAVRŠENA, ALI I DALJE MOŽETE DA POŠALJETE SVOJU PRIJAVU!

Ukoliko nakon obrade pristiglih prijava ostane slobodnih mesta na smeru za koji ste zainteresovani, vaša prijava biće aktivirana i moći ćete da iskoristite sve pogodnosti ove akcije.

PRIJAVI SE »

Jedinstvena akcija za vaše
DUPLO BOLJE ŠKOLOVANJE


Upišite jedan program na ITAcademy dok traje Black Friday akcija i dobićete još jedan.
POTPUNO BESPLATNO!

Izaberite bilo koja 2 smera za najprofitabilnija zanimanja današnjice i duplirajte svoj uspeh. Nemate nikakvih ograničenja. Ovo je jedinstvena prilika da kreirate školovanje po svom izboru i postanete stručnjak za više oblasti. Razmislite, ali brzo. Sada je najbolje vreme da upišete ITAcademy.

Ne možete da se odlučite:
Programer ili Web dizajner?
Zašto ne oba?


Danas se na tržištu traže stručnjaci koji poseduju više profesionalnih veština i koji mogu da obave celokupan posao koji im je poslodavac poverio, naročito kada je reč o IT oblasti.

Iskombinujte AI & Python Development i Software Testing and QA, Web Design i Frontend JavaScript Development, Microsoft i Linux administraciju, Print & Graphic Design + Computer Aided Design, Software Development i IT Management, naučite dva različita programska jezika ili napravite bilo koju drugu profitabilnu kombinaciju po svom izboru.Za Vašu uštedu do 3.250 evra.

BlackFriday 1 + 1 Regularna cena
za 2 programa
BlackFriday cena
za 2 programa
12 rata
Online školovanje 1599 142
Tradicionalno školovanje 1699 150POKLON KOJI MNOGI PRIŽELJKUJU


Polaznici ITAcademy često nakon jednog uspešno završenog programa nastave svoje usavršavanje na još jednom odseku. Stečeno znanje upotpune novim veštinama i još više napreduju i zarađuju.

Sada, vi to možete potpuno besplatno.


ITAcademy polaznici iz celog sveta


ITAcademy polaznici dolaze iz Beograda, Novog Sada, Niša, Srbije i okolnih zemalja, kao što su Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Rumunija. Takođe, imamo i polaznike iz Amerike, Kine, Švajcarske, Švedske, Irske, Austrije, Poljske i Južne Afrike.

Zapravo, putem jedinstvenog eLearning sistema za učenje na daljinu ITAcademy okuplja polaznike iz preko 120 zemalja sveta.

Šta sve dobijate školovanjem na ITAcademy?


Ono što školovanje na ITAcademy čini jedinstvenim jesu brojni besplatni edukativni servisi koji će vam pomoći da ostvarite uspešnu IT karijeru.

#

Nastava u učionicama ili preko interneta. Koji god od ova dva modela obrazovanja izaberete, na kraju školovanja steći ćete znanja koja će vam omogućiti da brzo pronađete posao u struci.

#

Besplatno do svetski priznatih sertifikata. ITAcademy je jedina škola u regionu koju su najveće IT kompanije izabrale za svog partnera i koja vas priprema za sticanje priznatih IT sertifikata.

#

100 besplatnih sati u IT HUB-ovima. U društvu rastuće IT zajednice primenite znanja koja ste stekli, stvorite nove poslovne prilike i započnite freelance karijeru ili startup biznis.

#

Fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika. Pored kompletne obuke za sticanje IT veština, dobijate i mogućnost da usavršite svoje znanje engleskog i nemačkog jezika za rad u inostranstvu.

#

Radno iskustvo odmah po završetku školovanja. Polaznici koji se istaknu svojim rezultatima imaju šansu da dobiju stručnu praksu u nekim od najboljih kompanija i tako steknu neophodno radno iskustvo.

#

Pomoć pri zapošljavanju. Preko Centra za razvoj karijere dobijate posebne resurse, programe i seminare, kao i asistenciju u obezbeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.

#

ITAcademy Personal Development Program. Ovaj jedinstveni program dodatne obuke omogućava vam sticanje transverzalnih veština neophodnih za uspešno obavljanje budućeg posla.

#

Četvorogodišnje veštine za 12 meseci ili manje. Inovativni metod za efikasno učenje omogućava vam da u roku od 12 meseci preuzmete veštine za koje su ranije bile potrebne 2 do 4 godine.

#

ITAcademy iOS i Android aplikacije. Predavanjima, multimedijalnim sadržajima, materijalima za učenje i testovima možete da pristupite i preko mobilnog telefona ili tableta.
BESPLATNO USAVRŠAVANJE
DO KRAJA ŽIVOTA


Znanja koja steknete na ITAcademy odmah su primenljiva, sertifikati priznati širom sveta, a uslovi u kojima se školujete najviši mogući.

Međutim, znanje veoma brzo zastareva, posebno u oblasti IT-ja. Zato smo stvorili program koji vam omogućava da i nakon školovanja nastavite sa usavršavanjem.

Čim se nova verzija softvera za koji ste slušali nastavu pojavi u programu ITAcademy, stičete pravo da se prijavite za besplatno usavršavanje.

Ovu mogućnost možete iskoristiti neograničen broj puta, neograničen broj godina. Jednostavno i otvoreno. Najbolje školovanje koje ćete imati. Dovoljno za dugogodišnju karijeru.

Najčešće postavljana pitanja


Šta je Black Friday?

Black Friday je akcija koja milionima ljudi u celom svetu donosi ogromne popuste i kupovinu daleko ispod cene, a sada je dostupna i vama, zahvaljujući ITAcademy i ponudi u kojoj dobijate 2 programa po ceni jednog!

Šta tačno dobijam u okviru ove Black Friday akcije?

Dobićete 2 programa na ITAcademy od kojih ćete platiti samo jedan, i to po sniženoj ceni jesenjeg upisnog roka.

Dakle, ako se prijavite za bilo koji program, dobićete na poklon još jedno kompletno online školovanje sledeće godine na smeru koji sami odaberete.

Koji su uslovi za upis?

Za školovanje na ITAcademy mogu da se prijave svi koji žele da postanu uspešni u najtraženijim IT oblastima – od početnika koji nemaju nikakvog iskustva, do profesionalaca koji žele da prošire i unaprede svoje znanje. Ovo znači da ne postoji definisan prag znanja i starosti potreban za upis.

Već sam polaznik ITAcademy, da li i dalje mogu da se prijavim za Black Friday?

Da, Black Friday akcija važi za sve trenutne i bivše polaznike ITAcademy. Prijavite se ponovo preko ove stranice, i po posebnim uslovima možete iskoristiti ove pogodnosti.

Ako sam već jednom iskoristio pogodnosti BF akcije, da li mogu i ove godine da se prijavim?

Ukoliko je polaznik već jednom iskoristio pogodnosti Black Friday akcije, može da se upiše ponovo i da ostvari regularno pravo na dodatni kurs.

Prijavio sam se. Šta sada?

Vaša prijava biće prosleđena konsultantima sa ITAcademy, koji će kontaktirati sa vama u narednim danima kako bi vas informisali o svemu i pomogli oko upisa.

Koja 2 programa da izaberem, koja je najbolja kombinacija?

ITAcademy tim learning konsultanata svakom od polaznika stoji na raspolaganju prilikom odabira smera kako biste bili sigurni da ste doneli najbolju odluku za sebe.

Black Friday akcija na ITAcademy je idealna za one koji žele da savladaju više programskih jezika ili da na znanje iz oblasti programiranja dodaju i poznavanje veb-dizajna. Programi na ITAcademy koji takođe omogućavaju sjajno upotpunjavanje znanja su Microsoft i Linux administracija – za administratore mreža, Design i CAD – odlična kombinacija znanja za nekoga ko želi da se bavi arhitekturom, zatim Software Development i IT Management – za one koji se usavršavaju u vođenju velikih IT projekata. Nemate ograničenja, možete da izaberete bilo koja 2 programa sa ITAcademy.

Kako se plaća školarina?

Školarinu je moguće plaćati u maksimalno 12 mesečnih rata ili odjednom, sa dodatnim popustom. Školarina se može plaćati online ili uplatom preko obične uplatnice u bilo kojoj pošti ili banci. Polaznici iz inostranstva dobijaju instrukcije za devizno plaćanje, kao i mogućnost uplate preko PayPal sistema.

Da li moram da znam engleski da bih pratio nastavu?

Engleski jezik ne morate da znate. Sva predavanja na ITAcademy su na srpskom jeziku. Pritom, svaki polaznik ima obezbeđenu jednogodišnju nastavu engleskog jezika.

Kome mogu da se obratim za još pitanja o ITAcademy i ovoj akciji?

Detaljne informacije o školovanju na ITAcademy i Black Friday akciji možete dobiti ako se obratite našoj Službi za prijem polaznika, preko e-maila office@it-akademija.com ili na brojeve telefona +381 (0)11/40-11-200 , +381 (0)21/31-00-020,+387 (0)33/788-525 ili +387 (0)51/303-520.

Otvori pop-up