Dan programera

Programeri i svi vi koji se tako osećate, ovo je vaš dan! Svakog 256. dana u godini u svetu se obeležava Dan programera, a na ITAcademy proslava traje sve do 15. septembra, do kada važi preko 600€ popusta za sve one koji se odluče da započnu školovanje na Programming odseku.

Da li i ti želiš da jedan dan u godini bude posvećen tebi? Onda postani programer!

KAKO DA PROSLAVIŠ DAN PROGRAMERA?

Programeri će svoj dan obeležiti onim što najviše vole – programiranjem!

Svi ostali za početak moraju da znaju zašto se Dan programera slavi baš 256. dana u godini. Broj 256 (2 na osmi) izabran je zato što je to ukupan broj vrednosti koje se mogu predstaviti osmobitnim bajtovima – broj koji je veoma dobro poznat programerima.

Ako imate programera u blizini, nemojte ga ometati svojim čestitkama i zagrljajima, posebno ako su usred pisanja koda!

Zapravo, najbolji i najpametniji način da proslavite Dan programera jeste da postanete jedan od njih.

code

POSTANI I TI PROGRAMER ZA MANJE OD 12 MESECI

Visoke zarade, lak i brz pronalazak posla, mogućnost rada od kuće, kao i brojni drugi benefiti koje programeri imaju, glavni su razlozi zbog kojih je programiranje postalo jedno od najpopularnijih zanimanja 21. veka.

Da biste usvojili potrebna znanja koja će vam omogućiti da se bavite programiranjem, potrebno vam je nešto manje od godinu dana savremenog školovanja. U tom periodu usvojićete sve neophodne praktične veštine uz koje ćete i vi moći da zakoračite u uzbudljivi svet programiranja.

IZABERI PROGRAM ŠKOLOVANJA ZA TVOJ NOVI POSAO PROGRAMERA:

Školovanjem na Programming odseku pripremićete se za rad na celokupnom procesu projektovanja, izrade i implementacije softvera, od početne analize, planiranja i dizajna, preko kodiranja i testiranja, do instalacije i održavanja softvera na mestu njegovog korišćenja.

Školovanje podrazumeva rad na konkretnim projektima, sa ciljem samostalne izrade softverskih rešenja.

IZABERI

php

PHP Web Development

Naučite PHP, jednostavan i moćan programski jezik za izradu dinamičkog web sadržaja. Milioni web stranica na kojima se koristi PHP dokaz su njegove popularnosti i kapaciteta.

java

JAVA Development

Glavni razlog za učenje ovog programskog jezika leži u dobroj zaradi Java developera. Plata Java programera u okruženju kreće se u granicama od 600 do 2.400 evra.

Software Development

Software Development

Na programu Software Development savladaćete fundamentalne principe programiranja, koji su neophodna osnova za svako dalje programiranje i projektovanje.

Software Engineering

Software Engineering

Na ovom programu naučićete kako se planira i projektuje proizvodnja softvera, bez obzira na platformu koja se koristi ili programski jezik koji je upotrebljen za izradu.

php

Frontend
JavaScript

Usvojite najnaprednija znanja i praktične veštine za web programiranje, jedno je od najtraženijih zanimanja današnjice.

microsoft-administration

Microsoft
Development

Preuzmite znanja koja su Vam potrebna kako biste kreirali i razvijali aplikacije na Windows i Web platformama koristeći napredne C# i .NET tehnologije.

Microsoft Web Development

Microsoft Web Development

Postanite programer web baziranih aplikacija. Učićete sve, od izrade web prezentacija, do najnaprednijih aplikacija koje se izvršavaju na web serverima.

Microsoft Windows Development

Microsoft Windows Development

Naučite kako se kreiraju aplikacije za Microsoft Windows platformu i softverska rešenja koja se upotrebljavaju u skoro svim oblastima poslovanja.

STEKNI PRESTIŽNE MEĐUNARODNE SERTIFIKATE ZA ODLIČAN POČETAK

Školovanje na Programming odseku omogućava vam sticanje prestižnih međunarodnih sertifkata koji će vam otvoriti vrata velikih kompanija kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

profile-sample2

Zend sertifikat predstavlja industrijski standard za PHP sertifikaciju, koja potvrđuje izvanrednu ekspertizu u oblasti PHP programiranja. ITAcademy je jedan od retkih Zend Training centara u svetu i prvi i jedini training center sa licencom za distance learning program.

profile-sample2

Prepoznata od strane industrije širom sveta, Oracle sertifikacija demonstrira kompetencije koje se izdvajaju u visokokonkurentskoj oblasti IT-ja. ITAcademy je prva i jedina obrazovna institucija u Srbiji koja je postala zvanični Oracle WDP Partner.

profile-sample2

Od svih sertifikacija za programere, set Microsoftovih sertifikata spada u najvrednije svetske sertifikate. ITAcademy je zvanični Microsoft Partner, što garantuje ekspertski nivo stručnosti u radu sa Microsoft tehnologijama tokom edukacije.

ŠKOLUJ SE PO MODELU KOJI TI NAJVIŠE ODGOVARA

Bez obzira na to da li se opredelite za obrazovanje u učionici ili preko interneta, na kraju školovanja steći ćete jednako kvalitetno znanje koje će vam omogućiti da brzo pronađete odgovarajući posao.

NASTAVA
U UČIONICAMA

Tokom školovanja na raspolaganju vam je više od 500 računara u najmodernije opremljenim učionicama, dizajniranim po standardu Univerziteta Cambridge. Svaki polaznik ima svoj računar na kom samostalno obavlja predviđene zadatke, a svaki od njih sadrži licencirane programe najnovije generacije, vredne od nekoliko stotina do 7.000 evra. Na predavanjima se koriste projektori, video-bimovi i moderni multimedijalni alati za izvođenje nastave.

Online
nastava

Ako želite veću slobodu u učenju ili vam nije praktično da dolazite na nastavu, sve profitabilne veštine i diplome obezbeđene na ITAcademy možete steći učenjem preko interneta – iz bilo kog grada, bilo koje zemlje. ITAcademy Distance Learning System razvijan je više od 20 godina i omogućava vam da pratite sva predavanja, čitate materijale, izvršavate testove i zadatke, radite sa profesorima – isto kao da ste u učionici.

ŠTA JOŠ DOBIJAŠ?

BESPLATNA PODRŠKA ZA UČENJE I NAPREDOVANJE U KARIJERI

Ono što školovanje na ITAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi koji će vam pomoći da ostvarite uspešnu IT karijeru.

11 GENERACIJA USPEŠNIH IT STRUČNJAKA
120 POLAZNICI IZ PREKO 120
ZEMALJA
365
MOTIVISANIH PREDAVAČA I ISTAKNUTIH STRUČNJAKA
324 PARTNERSKE KOMPANIJE IZ CELOG SVETA

ISKORISTI AKCIJU ZA DAN PROGRAMERA I UŠTEDI VIŠE OD 600€!
SAMO DO 15. SEPTEMBRA

ITAcademy program Za prijave do
15.9.2019.*
Puna cena 12 rata
Online školovanje 1373 2000 127
Tradicionalno školovanje 1508 2000 140

*Cena školovanja za prijavljene do 15. 9 .2019. je prikazana za plaćanje odjednom. Sve cene su navedene u evrima.

OSIGURAJ SVOJE MESTO NA VREME

Ova akcija traje do 15. septembra. Ipak, zbog ograničenog broja mesta, ne možemo da garantujemo da ćemo prihvatiti vašu prijavu ukoliko se ne prijavite danas.

Otvori pop-up