dan-programera

SVIM BUDUĆIM PROGRAMERIMA POKLANJAMO do 850€ POPUSTA I NOVI AI & PYTHON DEVELOPMENT PROGRAM!

Programeri i svi vi koji se tako osećate, ovo je vaš dan! Svakog 256. dana u godini u svetu se obeležava Dan programera, a na ITAcademy proslava traje sve do 15. septembra, do kada važi do 850€ popusta za sve one koji se odluče da započnu školovanje na Programming i Mobile Development odsecima i AI & Python Development programu – novom smeru za veštačku inteligenciju, mašinsko učenje i programski jezik Python, koji se najviše koristi za razvoj AI alata.

Da li i ti želiš da jedan dan u godini bude posvećen tebi? Onda postani programer!

KAKO DA PROSLAVIŠ DAN PROGRAMERA?

Programeri će svoj dan obeležiti onim što najviše vole – programiranjem!

Svi ostali za početak moraju da znaju zašto se Dan programera slavi baš 256. dana u godini. Broj 256 (2 na osmi) izabran je zato što je to ukupan broj vrednosti koje se mogu predstaviti osmobitnim bajtovima – broj koji je veoma dobro poznat programerima.

Ako imaš programera u blizini, nemoj ga ometati svojim čestitkama i zagrljajima, posebno ako je usred pisanja koda! Zapravo, najbolji i najpametniji način da proslaviš Dan programera jeste da postaneš jedan od njih.

code

AI TEHNOLOGIJE OTVARAJU BROJNA RADNA MESTA ZA NOVU GENERACIJU PROGRAMERA. POSTANI JEDAN OD NJIH ZA MANJE OD 12 MESECI

Svedoci smo da nove tehnologije nastaju iz dana u dan, a to samo znači jedno: napredak IT industrije i stvaranje novih poslova i pozicija u njoj.

Nedavni prodor veštačke inteligencije i moćnih AI alata kao što su ChatGPT i Midjourney u svakodnevni život predstavlja snažan impuls za razvoj IT oblasti i, osim što će neke poslove automatizovati, očekuje se da dovede do nastanka mnogih novih radnih mesta za novu generaciju programera. Osim toga, visoke zarade, lak i brz pronalazak posla, mogućnost rada od kuće, kao i brojni drugi benefiti koje programeri imaju, glavni su razlozi zbog kojih će programiranje ostati jedno od najpopularnijih zanimanja u budućnosti.

Da bi usvojio/la potrebna znanja koja će ti omogućiti da se baviš programiranjem, potrebno ti je nešto manje od 12 meseci savremenog školovanja. U tom periodu usvojićeš sve neophodne praktične veštine uz koje ćeš i ti moći da zakoračiš u uzbudljivi svet programiranja.

IZABERI PROGRAM ŠKOLOVANJA ZA SVOJ NOVI POSAO PROGRAMERA:

Školovanjem na ITAcademy pripremićeš se za rad na celokupnom procesu projektovanja, izrade i implementacije softvera, od početne analize, planiranja i dizajna, preko kodiranja i testiranja, do instalacije i održavanja softvera na mestu njegovog korišćenja.

Školovanje podrazumeva rad na konkretnim projektima, sa ciljem samostalne izrade softverskih rešenja.

Zvanični IT sertifikati koji ti otvaraju vrata najvećih kompanija

ITAcademy je jedina škola u regionu koju su sve najveće svetske IT kompanije izabrale za svog partnera.

Zvanja koja stekneš imaju istu težinu kao da si ih usvojio/la u jakim centrima u Evropi ili SAD, jer ih dobijaš direktno iz organizacija kao što su Microsoft, Oracle i druge ili sa najuglednijih univerziteta kao što je Cambridge. Na taj način svoje usluge jednako možeš da ponudiš poslodavcima kod nas i širom sveta i tako ostvariš odličnu zaradu.

NASTAVA U UČIONICI ILI OD KUĆE

Bez obzira na to za koji od ova dva modela obrazovanja se odlučiš, na kraju školovanja steći ćeš isti kvalitet znanja koji će ti omogućiti da brzo pronađeš odgovarajući posao.

NASTAVA
U UČIONICAMA

Predavanja u ITAcademy učionicama su zasnovana na minimumu teorije i maksimumu prakse. Učenje je bazirano na zadacima i projektima, čime se veoma brzo osposobljavaš da samostalno obavljaš budući posao. Nastava se izvodi u Beogradu, 2 do 3 puta nedeljno, u blokovima od 4 časa. Svaki polaznik ima svoj računar, na kom samostalno obavlja zadatke.

Online
nastava

Online nastavu možeš pratiti iz bilo kog grada ili zemlje preko najsavremenije Distance Learning platforme. Obuka uključuje online lekcije i materijale, live stream predavanja, video i audio tutorijale, kontakt sa predavačima u realnom vremenu, interaktivne testove za proveru znanja... Baš kao da nastavu pohađaš u učionici. Dovoljno je da imaš računar i internet.

ŠTA JOŠ DOBIJAŠ?

BESPLATNA PODRŠKA ZA UČENJE I NAPREDOVANJE U KARIJERI

Ono što školovanje na ITAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi koji će ti pomoći da ostvariš uspešnu IT karijeru.

BESPLATNO USAVRŠAVANJE DO KRAJA ŽIVOTA

Znanja koja stekneš na ITAcademy odmah su primenljiva, sertifikati priznati širom sveta, a uslovi u kojima se školuješ najviši mogući.

Međutim, znanje veoma brzo zastareva, posebno u oblasti IT-ja. Zato smo stvorili program koji ti omogućava da i nakon školovanja nastaviš sa usavršavanjem.

Čim se nova verzija softvera za koji si slušao nastavu pojavi u programu ITAcademy, stičeš pravo da se prijaviš za besplatno usavršavanje.

Ovu mogućnost možeš iskoristiti neograničen broj puta, neograničen broj godina. Jednostavno i otvoreno. Najbolje školovanje koje ćeš imati. Dovoljno za dugogodišnju karijeru.

16 GENERACIJA USPEŠNIH IT STRUČNJAKA
120 POLAZNICI IZ PREKO 120
ZEMALJA
365
MOTIVISANIH PREDAVAČA I ISTAKNUTIH STRUČNJAKA
675 PARTNERSKIH KOMPANIJA IZ CELOG SVETA

ISKORISTI AKCIJU ZA DAN PROGRAMERA I UŠTEDI do 850€!
SAMO DO 15. SEPTEMBRA

ITAcademy program Za prijave do
15.9.2023.*
Puna cena 12 rata
Online školovanje 1649 2500 146
Tradicionalno školovanje 1749 2500 154

* Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

OSIGURAJ SVOJE MESTO NA VREME

Ova akcija traje do 15. septembra. Ipak, zbog ograničenog broja mesta, ne možemo da garantujemo da ćemo prihvatiti vašu prijavu ukoliko se ne prijavite danas.Otvori pop-up