SREĆAN VAM 256. DAN U GODINI //SVETSKI DAN PROGRAMERA


SVIM BUDUĆIM PROGRAMERIMA POKLANJAMO PREKO 600€ POPUSTA!

Programeri i svi vi koji se tako osećate, ovo je vaš dan! Svakog 256. dana u godini u svetu se obeležava Dan programera, a na ITAcademy proslava traje sve do 14. septembra, do kada važi preko 600€ popusta za sve one koji se odluče da započnu školovanje na Programming i Mobile Development odsecima.

Da li i ti želiš da jedan dan u godini bude posvećen tebi? Onda postani programer!

KAKO DA PROSLAVIŠ DAN PROGRAMERA?

Programeri će svoj dan obeležiti onim što najviše vole – programiranjem!

Svi ostali za početak moraju da znaju zašto se Dan programera slavi baš 256. dana u godini. Broj 256 (2 na osmi) izabran je zato što je to ukupan broj vrednosti koje se mogu predstaviti osmobitnim bajtovima – broj koji je veoma dobro poznat programerima.

Ako imate programera u blizini, nemojte ga ometati svojim čestitkama i zagrljajima, posebno ako su usred pisanja koda! Zapravo, najbolji i najpametniji način da proslavite Dan programera jeste da postanete jedan od njih.

code

POSTANI I TI PROGRAMER ZA MANJE OD 12 MESECI

Visoke zarade, lak i brz pronalazak posla, mogućnost rada od kuće, kao i brojni drugi benefiti koje programeri imaju, glavni su razlozi zbog kojih je programiranje postalo jedno od najpopularnijih zanimanja 21. veka.

Da biste usvojili potrebna znanja koja će vam omogućiti da se bavite programiranjem, potrebno vam je nešto manje od godinu dana savremenog školovanja. U tom periodu usvojićete sve neophodne praktične veštine uz koje ćete i vi moći da zakoračite u uzbudljivi svet programiranja.

IZABERI PROGRAM ŠKOLOVANJA ZA SVOJ NOVI POSAO PROGRAMERA:

Školovanjem na ITAcademy pripremićete se za rad na celokupnom procesu projektovanja, izrade i implementacije softvera, od početne analize, planiranja i dizajna, preko kodiranja i testiranja, do instalacije i održavanja softvera na mestu njegovog korišćenja.

Školovanje podrazumeva rad na konkretnim projektima, sa ciljem samostalne izrade softverskih rešenja.

Zvanični IT sertifikati koji ti otvaraju vrata najvećih kompanija

ITAcademy je jedina škola u regionu koju su sve najveće svetske IT kompanije izabrale za svog partnera.

Zvanja koja steknete imaju istu težinu kao da ste ih stekli u jakim centrima u Evropi ili SAD, jer ih dobijate direktno iz organizacija kao što su Zend, Microsoft, Oracle i druge ili sa najuglednijih univerziteta kao što je Cambridge. Na taj način svoje usluge jednako možete da ponudite poslodavcima kod nas i širom sveta i tako ostvarite odličnu zaradu.

imgZvanični Zend training centarITAcademy je jedan od retkih Zend training centara u svetu i prvi i jedini training centar sa licencom za Distance Learning program. U našem regionu 25% ukupnog broja Zend sertifikata pripada upravo ITAcademy polaznicima. Zend sertifikat predstavlja zlatni standard kada je reč o PHP programskom jeziku i otvara vrata najvećih IT kompanija, kako kod nas tako i u svetu.
imgZvanični Oracle WDP Partner ITAcademy je prva i jedina obrazovna institucija u zemlji koja je postala zvanični Oracle WDP Partner. ITAcademy polaznici jedini u regionu imaju priliku da pohađaju specijalizovane grupe Java kurseva usklađenih sa Oracle programima koji donose praktična znanja prilagođena potrebama IT tržišta i prestižne međunarodne Oracle sertifikate, koji su naročito cenjeni kod poslodavaca širom sveta zbog velike zastupljenosti programerskih rešenja ove kompanije.
imgZvanični Microsoft PartnerDugogodišnje partnerstvo sa kompanijom Microsoft i status Microsoft Partner polaznicima ITAcademy omogućava da steknu najviši nivo znanja i stručnosti u radu sa MS tehnologijama i zvanične Microsoft sertifikate za programere, koji su među najcenjenijim u IT industriji. Ovaj status obezbeđuje vam najnovije MS tehnologije tokom školovanja, sve vrste raspoloživih MS softvera, beta verzije i druge prednosti, koje su dostupne samo partnerskim organizacijama.

NASTAVA U UČIONICI ILI OD KUĆE

Bez obzira na to za koji od ova dva modela obrazovanja se odlučite, na kraju školovanja steći ćete isti kvalitet znanja koji će vam omogućiti da brzo pronađete odgovarajući posao.

NASTAVA
U UČIONICAMA

Predavanja u ITAcademy učionicama su zasnovana na minimumu teorije i maksimumu prakse. Učenje je bazirano na zadacima i projektima, čime se veoma brzo osposobljavaš da samostalno obavljaš budući posao. Nastava se izvodi u Beogradu, 2 do 3 puta nedeljno, u blokovima od 4 časa. Svaki polaznik ima svoj računar, na kom samostalno obavlja zadatke.

Online
nastava

Online nastavu možeš pratiti iz bilo kog grada ili zemlje preko najsavremenije Distance Learning platforme. Obuka uključuje online lekcije i materijale, live stream predavanja, video i audio tutorijale, kontakt sa predavačima u realnom vremenu, interaktivne testove za proveru znanja... Baš kao da nastavu pohađaš u učionici. Dovoljno je da imaš računar i internet.

ŠTA JOŠ DOBIJAŠ?

BESPLATNA PODRŠKA ZA UČENJE I NAPREDOVANJE U KARIJERI

Ono što školovanje na ITAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi koji će vam pomoći da ostvarite uspešnu IT karijeru.

img Dobijate 100 besplatnih sati u IT HUBovima za razvoj freelance karijere i startup biznisa

Kao polaznik ITAcademy, imate jedinstvenu mogućnost da iskoristite podršku i brojne resurse koje nude coworking HUBovi. Na taj način ćete imati priliku da u društvu rastuće IT zajednice primenite znanja koja ste stekli, upoznate ljude sa kojima ćete pokrenuti zajedničke projekte i stvorite nove poslovne prilike.


imgZa karijeru bez granica Danas je za mnoge profesije poznavanje stranog jezika neophodnost. To je posebno tačno kada je reč o programerima, dizajnerima, IT menadžerima i administratorima. Pored najkompletnije obuke za savladavanje IT veština, na ITAcademy dobijate i mogućnost da potpuno besplatno usavršite svoje znanje engleskog i nemačkog jezika za rad u inostranstvu.
img Steknite dragoceno iskustvo i šansu da budete primećeni Školovanjem na ITAcademy dobijate mogućnost da steknete praktično iskustvo i postanete idealan kandidat za posao u najvećim kompanijama. Na programima kao što su ProgrammingFactory, BusinessGroup i DesignStudio radićete na realnim projektima uz podršku iskusnih stručnjaka i steći nezamenjive veštine koje će vam omogućiti ulazak u svet najuspešnijih programera, dizajnera, menadžera.
imgRadno iskustvo odmah po završetku školovanja Kako biste što pre stekli neophodno radno iskustvo, praktična znanja i tražene veštine, omogućili smo vam da učestvujete u jedinstvenom LINK Apprentice Programu, u okviru kog 3 meseca radite u realnim uslovima poslovanja internacionalne kompanije LINKgroup, osnivača ITAcademy.
imgResursi za profitabilnu karijeru U okviru ITAcademy postoji Centar za razvoj karijere (CCD), koji vam pomaže da donosite najbolje i najprofitabilnije odluke u vezi sa svojom karijerom. Usluge Centra uključuju resurse, posebne programe, seminare i individualna savetovanja na temu razvoja karijere, kao i asistenciju u obezbeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.
imgŠansa za zaposlenje na LINK2job sajmu LINK2job sajam zapošljavanja, iza kojeg stoji Centar za razvoj karijere (CCD), idealna je prilika da svoje znanje sa ITAcademy predstavite renomiranim poslodavcima koji tragaju za perspektivnim IT stručnjacima. Na jednom mestu moći ćete da pronađete sve kompanije u kojima biste želeli da radite i kojima odmah možete da se predstavite, date svoj CV ili da sa njima dogovorite intervjue.
imgVeštine koje garantuju uspeh Personal Development Program omogućava sticanje transverzalnih veština (motivacija, samopouzdanje, fokus, koncentracija, selekcija prioriteta i dr.) neophodnih za uspešno obavljanje posla, ali i za sticanje konkurentskih prednosti atraktivnih za buduće poslodavce ili poslovne partnere.
imgČetvorogodišnje veštine za 12 meseci ili manje Za savladavanje novih veština koristimo proces „Arhitektura saznanja”, koji na pravilan način koristi sve savremene medije za prenos znanja. Rezultat je brže preuzimanje novih informacija. Ova nova metodologija omogućava tri do četiri puta veće angažovanje tokom predavanja i učenja, tako da je moguće da u roku od 12 meseci preuzmete veštine za koje su ranije bile potrebne dve do četiri godine. Bez obzira na to da li se školujete tradicionalno ili učenjem na daljinu.
imgZnanje na dodir i svuda sa vama Pomoću besplatne ITAcademy iOS i Android aplikacije možete da pratite predavanja uživo, upravljate kursevima, pristupate nastavnim modulima, lekcijama i multimedijalnim sadržajima, preuzimate materijale za učenje, rešavate testove, komunicirate sa predavačima i organizujete svoje zadatke preko mobilnog telefona ili tablet računara.
imgPomoć u učenju, kad god vam zatreba Školovanje nije uvek jednostavno, a usvajanje najnaprednijih IT veština zahteva pravilan pristup učenju i veoma dobru organizaciju vremena. Ukoliko tokom usavršavanja na ITAcademy budete imali bilo kakvih poteškoća pri savladavanju gradiva, u svakom trenutku možete da se obratite Savetniku za pomoć u učenju.
Savetnik za pomoć u učenju radi sa svim polaznicima koji imaju probleme tokom školovanja, ali i sa onima koji žele da poboljšaju svoje strategije učenja.
imgDa vam školovanje bude zanimljivije Polaznici ITAcademy dobijaju pretplatu na program i sve materijale prve edukativne televizije na ovim prostorima – LINKeduTV. U LINKeduTV paketu naći ćete sve što vam je potrebno da upotpunite svoje školovanje i učinite ga interesantnijim, a ujedno ćete na veoma lak i jednostavan način naučiti mnogo korisnih stvari.
13 GENERACIJA USPEŠNIH IT STRUČNJAKA
120 POLAZNICI IZ PREKO 120
ZEMALJA
365
MOTIVISANIH PREDAVAČA I ISTAKNUTIH STRUČNJAKA
647 PARTNERSKIH KOMPANIJA IZ CELOG SVETA

ISKORISTI AKCIJU ZA DAN PROGRAMERA I UŠTEDI VIŠE OD 600€!
SAMO DO 14. SEPTEMBRA

ITAcademy program Za prijave do
14. 9. 2020.*
Puna cena 12 rata
Online školovanje 1.395 2.000 129
Tradicionalno školovanje 1.508 2.000 140

* Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Specijalni popusti za dvoje ili više zaposlenih iz iste kompanije, kao i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

OSIGURAJ SVOJE MESTO NA VREME

Ova akcija traje do 14. septembra. Ipak, zbog ograničenog broja mesta, ne možemo da garantujemo da ćemo prihvatiti vašu prijavu ukoliko se ne prijavite danas.Otvori pop-up