network-administration

SVIM BUDUĆIM SYSTEM ADMINIMA POKLANJAMO DO 900€ POPUSTA!

Svakog poslednjeg petka u julu obeležava se SysAdmin Day, dan kada cela planeta slavi prave heroje modernog doba – sistem administratore. Ali, na ITAcademy proslava počinje malo ranije i traje sve do 31. jula, do kada važi do čak 900€ popusta za sve one koji odluče da započnu školovanje na Administration odseku.

Da li i ti želiš da jedan dan u godini bude posvećen tebi? Onda postani sistem administrator!

KO SU SYSTEM ADMINI
I ZAŠTO IM JE, ZABOGA, POSVEĆEN CEO JEDAN DAN?

Kada vam baguje internet ili ne radi računar, ili se zaglavite sat vremena u pošti čekajući u redu zbog problema zvanog „pao nam je sistem”, administratori su ti koji rešavaju sve vaše probleme i brige. Kad ste već tu, zahvalite im i što neki zlonamerni haker sa drugog kraja sveta još uvek nije upao na sve vaše online naloge i što vam štampač u kancelariji radi bez problema...

Zato i jesu među najvažnijim IT stručnjacima.
Zato su i zaslužili svoj dan u godini.
Zato vam i pružamo priliku da postanete jedan od njih.

POSTANI SYSTEM ADMIN ZATO ŠTO SU ČAK I PROGRAMERIMA POTREBNI HEROJI

Sistem administratori su među najplaćenijim i najtraženijim stručnjacima iz IT sektora. To ne treba da vas čudi, jer, na kraju krajeva, čak ni programeri ne mogu da funkcionišu bez njih. Zbog važne uloge koju imaju, postali su nezamenljivi deo svake velike kompanije i organizacije čiji rad zavisi od besprekornog funkcionisanja umreženih računara.

Jednostavno, veštine konfigurisanja, implementacije i održavanja kompletne mrežne infrastrukture postale su jedan od najbržih i najlakših puteva do odlično plaćenog posla.

network-administration

IZABERI PROGRAM ŠKOLOVANJA ZA TVOJ NOVI POSAO SYSTEM ADMINA:

network-administration

Network Administration

Za one koji žele da znaju sve

Pripremite se za rad u čak 5 oblasti u okviru administracije mreže i sistema. Savladajte napredne mrežene sisteme, naučite da dizajnirate SQL server baze podataka, postanite ekspert za Windows OS, Windows servere i Microsoft Cloud – Azure.

microsoft-administration

Microsoft Administration

Postani sistem administrator

Upoznajte tehnike umrežavanja i sve tipove mreža. Steknite veštine servisiranja i održavanja PC računara i postanite odlično plaćen stručnjak sistemske i mrežne administracije na Windows Server platformama.

linux-administration

Linux Administration

Odgovori na kompleksne izazove

Naučite da instalirate, konfigurišete i održavate mreže sa Linux operativnim sistemima i postanite mrežni administrator. Saznajte sve o Postfix serveru i savladajte praktične veštine za zaštitu Linux mrežne infrastrukture.

STEKNI PRESTIŽNE MEĐUNARODNE SERTIFIKATE ZA ODLIČAN POČETAK

Školovanje po programima sa Administration departmenta omogućava vam sticanje prestižnih međunarodnih sertifkata koji će vam otvoriti vrata velikih kompanija kako u zemlji, tako i u inostranstvu.


img Set Microsoftovih sertifikata za administratore spada u najvrednije svetske Network sertifikate. ITAcademy je zvanični Microsoft Gold Partner, što polaznicima garantuje ekspertski nivo stručnosti u radu sa Microsoft tehnologijama, dok će Microsoft sertifikat predstavljati potvrdu znanja za rad u mrežnim i cloud okruženjima.
imgITAcademy je zvanični CompTIA Authorized Partner, što vam garantuje najmoderniju obuku. CompTIA je vodeći svetski provajder brend-neutralnih IT sertifikata, a mnoge kompanije ovu sertifikaciju zahtevaju kao neophodan i glavni uslov pri zapošljavanju.
img U pitanju je jedan od najpopularnijih IT sertifikata koji su namenjeni mrežnim inženjerima koji žele da steknu znanje iz oblasti računarskih mreža. Ovaj svetski priznati sertifikacioni program omogućiće vam da steknete praktične veštine koje su potrebne za instaliranje i održavanje mrežne infrastrukture i konfiguraciju mrežnih uređaja.
img Linux Professional Institute je prva svetska organizacija koja pomaže korisnicima prilikom profesionalne upotrebe Linux operativnih sistema. ITAcademy je LPI Approved Academic Partner, što garantuje ekspertski nivo stručnosti u radu sa Linux tehnologijama, a LPIC sertifikacija je najviši stepen potvrde znanja u ovoj oblasti.

ŠKOLUJ SE PO MODELU KOJI TI NAJVIŠE ODGOVARA

Bez obzira na to da li se opredelite za obrazovanje u učionici ili preko interneta, na kraju školovanja steći ćete jednako kvalitetno znanje koje će vam omogućiti da brzo pronađete odgovarajući posao.

NASTAVA
U UČIONICAMA

Predavanja u ITAcademy učionicama su zasnovana na minimumu teorije i maksimumu prakse. Učenje je bazirano na zadacima i projektima, čime se veoma brzo osposobljavate da samostalno obavljate budući posao. Nastava se izvodi u Beogradu, 2 do 3 puta nedeljno, u blokovima od 4 časa. Svaki polaznik ima svoj računar, na kom samostalno obavlja zadatke.

Online
nastava

Online nastavu možete pratiti iz bilo kog grada ili zemlje preko najsavremenije Distance Learning platforme. Obuka uključuje online lekcije i materijale, live stream predavanja, video i audio tutorijale, kontakt sa predavačima u realnom vremenu, interaktivne testove za proveru znanja... Baš kao da nastavu pohađate u učionici. Dovoljno je da imate računar i internet.

ŠTA JOŠ DOBIJAŠ?

BESPLATNA PODRŠKA ZA UČENJE I NAPREDOVANJE U KARIJERI

Ono što školovanje na ITAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi koji će vam pomoći da ostvarite uspešnu IT karijeru.

img Dobijate 100 besplatnih sati u IT HUBovima za razvoj freelance karijere i startup biznisa Kao polaznik tradicionalne nastave na ITAcademy imate jedinstvenu mogućnost da iskoristite podršku i brojne resurse koje nude coworking HUBovi. Na taj način ćete imati ptiliku da u društvu rastuće IT zajednice primenite znanja koja ste stekli, upoznate ljude sa kojima ćete pokrenuti zajedničke projekte i stvorite nove poslovne prilike.
imgZa karijeru bez granica Danas je za mnoge profesije poznavanje stranog jezika neophodnost. To je posebno tačno kada je reč o programerima, dizajnerima, IT menadžerima i administratorima. Pored najkompletnije obuke za savladavanje IT veština, na ITAcademy dobijate i mogućnost da potpuno besplatno usavršite svoje znanje engleskog i nemačkog jezika za rad u inostranstvu.
img Steknite dragoceno iskustvo i šansu da budete primećeni Školovanjem na ITAcademy dobijate mogućnost da steknete praktično iskustvo i postanete idealan kandidat za posao u najvećim kompanijama. Na programima kao što su ProgrammingFactory, BusinessGroup i DesignStudio radićete na realnim projektima uz podršku iskusnih stručnjaka i steći ćete nezamenjive veštine koje će vam omogućiti ulazak u svet najuspešnijih programera, dizajnera, menadžera.
imgRadno iskustvo odmah po završetku školovanja Kako biste što pre stekli neophodno radno iskustvo, praktična znanja i tražene veštine, omogućili smo vam da učestvujete u jedinstvenom LINK Apprentice Programu, u okviru kog 3 meseca radite u realnim uslovima poslovanja internacionalne kompanije LINKgroup, osnivača ITAcademy.
imgResursi za profitabilnu karijeru U okviru ITAcademy postoji Centar za razvoj karijere (CCD), koji vam pomaže da donosite najbolje i najprofitabilnije odluke u vezi sa svojom karijerom. Usluge Centra uključuju resurse, posebne programe, seminare i individualna savetovanja na temu razvoja karijere, kao i asistenciju u obezbeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.
imgŠansa za zaposlenje na LINK2job sajmu LINK2job sajam zapošljavanja, iza kojeg stoji Centar za razvoj karijere (CCD), idealna je prilika da svoje znanje sa ITAcademy predstavite renomiranim poslodavcima koji tragaju za perspektivnim IT stručnjacima. Na jednom mestu moći ćete da pronađete sve kompanije u kojima biste želeli da radite i kojima odmah možete da se predstavite, date svoj CV ili dogovorite intervjue.
imgVeštine koje garantuju uspeh Personal Development Program omogućava sticanje transverzalnih veština (motivacija, samopouzdanje, fokus, koncentracija, selekcija prioriteta i dr.) neophodnih za uspešno obavljanje posla, ali i za sticanje konkurentskih prednosti atraktivnih za buduće poslodavce ili poslovne partnere.
imgČetvorogodišnje veštine za 12 meseci ili manje Za savladavanje novih veština koristimo proces „arhitektura saznanja“, koji na pravilan način koristi sve savremene medije za prenos znanja. Rezultat je brže preuzimanje novih informacija. Ova nova metodologija omogućava tri do četiri puta veće angažovanje tokom predavanja i učenja, tako da je moguće da u roku od 12 meseci preuzmete veštine za koje su ranije bile potrebne dve do četiri godine. Bez obzira na to da li se školujete tradicionalno ili učenjem na daljinu.
imgZnanje na dodir i svuda sa vama Pomoću besplatne ITAcademy iOS i Android aplikacije možete da pratite predavanja uživo, upravljate kursevima, pristupate nastavnim modulima, lekcijama i multimedijalnim sadržajima, preuzimate materijale za učenje, rešavate testove, komunicirate sa predavačima i organizujete svoje zadatke preko mobilnog telefona ili tablet računara.
imgPomoć u učenju, kad god vam zatreba Školovanje nije uvek jednostavno, a usvajanje najnaprednijih IT veština zahteva pravilan pristup učenju i veoma dobru organizaciju vremena. Ukoliko tokom usavršavanja na ITAcademy budete imali bilo kakvih poteškoća pri savladavanju gradiva, u svakom trenutku možete da se obratite Savetniku za pomoć u učenju.
Savetnik za pomoć u učenju radi sa svim polaznicima koji imaju probleme tokom školovanja, ali i sa onima koji žele da poboljšaju svoje strategije učenja.
imgDa vam školovanje bude zanimljivije Polaznici ITAcademy dobijaju pretplatu na program i sve materijale prve edukativne televizije na ovim prostorima – LINKeduTV. U LINKeduTV paketu naći ćete sve što vam je potrebno da upotpunite svoje školovanje i učinite ga interesantnijim, a ujedno ćete na veoma lak i jednostavan način naučiti mnogo korisnih stvari.

BESPLATNO USAVRŠAVANJE DO KRAJA ŽIVOTA

Znanja koja steknete na ITAcademy odmah su primenljiva, sertifikati priznati širom sveta, a uslovi u kojima se školujete najviši mogući.

Međutim, znanje veoma brzo zastareva, posebno u oblasti IT-ja. Zato smo stvorili program koji vam omogućava da i nakon školovanja nastavite sa usavršavanjem.

Čim se nova verzija softvera za koji ste slušali nastavu pojavi u programu ITAcademy, stičete pravo da se prijavite za besplatno usavršavanje.

Ovu mogućnost možete iskoristiti neograničen broj puta, neograničen broj godina. Jednostavno i otvoreno. Najbolje školovanje koje ćete imati. Dovoljno za dugogodišnju karijeru.

16 GENERACIJA USPEŠNIH IT STRUČNJAKA
120 POLAZNICI IZ PREKO 120
ZEMALJA
365
MOTIVISANIH PREDAVAČA I ISTAKNUTIH STRUČNJAKA
675 PARTNERSKE KOMPANIJE IZ CELOG SVETA

ISKORISTI SYSADMIN DAY AKCIJU I UŠTEDI DO 900€!
SAMO OD 24. DO 31. JULA

ITAcademy program Prijave za SysAdmin Day do
31.7.2023.*
Puna cena 12 rata 17 rata
Online školovanje 1599 2500 142 110
Tradicionalna nastava 1699 2500 150 116

*Iznos školarine za prijavljene do 31. 7. je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: Platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Za sva dodatna pitanja obratite nam se na broj telefona 011/40-11-200, ili putem mejla office@it-akademija.com.

OSIGURAJ SVOJE MESTO NA VREME

Ova akcija traje do 31. jula. Ipak, zbog ograničenog broja mesta, ne možemo da garantujemo da ćemo prihvatiti vašu prijavu ukoliko se ne prijavite danas.Otvori pop-up