ita
IZABERI IT OBLAST KOJA TE ZANIMA

Proveri da li ima slobodnih mesta za tvoj odsek, iskoristi šansu i prijavi se za upis po sniženim cenama.

UČI ONAKO KAKO TEBI NAJVIŠE ODGOVARA

Najtraženije IT veštine možeš usvojiti za samo godinu dana školovanja, kroz tradicionalnu ili online nastavu.

STEKNI PRIZNATI SERTIFIKAT

Na kraju školovanja možeš besplatno polagati za neki od međunarodno priznatih IT sertifikata.

PRIDRUŽI SE USPEŠNIM IT STRUČNJACIMA

Profitabilne karijere brojnih polaznika najbolji su pokazatelj kako praktična znanja mogu postati odlično naplativ alat.

Ita
SYS ADMIN DAY

Dan zahvalnosti prema sistem administratorima obeležavamo uz popust za upis na sve smerove

Svakog poslednjeg petka u julu obeležava se Sys Admin Day, dan kada cela planeta slavi prave heroje modernog doba – sistem administratore. Ove godine smo im posebno zahvalni, jer bi bez njih ceo svet stao usled pandemije. Zato na ITAcademy proslava traje sve do 2. avgusta, a popust do 696€ važi za sve smerove.

PROGRAMI ITACADEMY

Izaberi program za svoje buduće zanimanje

Izgradi uspešnu karijeru u oblasti informacionih tehnologija.
Školovanjem na nekom od 6 odseka na ITAcademy specijalizovaćeš svoja znanja i pripremićeš se za profesionalnu IT karijeru za samo 12 meseci.

NAČINI ŠKOLOVANJA

Školuj se po modelu koji ti
najviše odgovara

Nastava u učionicama

Tradicionalna nastava odvija se u savremenim računarskim laboratorijama i omogućava ti da praktično znanje i veštine stekneš direktno od stručnih predavača, programera i dizajnera sa velikim iskustvom.

Garantovan kvalitet znanja

Bez obzira na to za koji od ova dva modela obrazovanja se odlučiš, na kraju školovanja steći ćeš isti kvalitet znanja koji će ti omogućiti da brzo pronađeš odgovarajući posao.

Online nastava

ITAcademy Distance Learning System razvijan je više od 20 godina i omogućava ti da pratiš sva predavanja, čitaš materijale, izvršavaš testove i zadatke, radiš sa profesorima i kolegama isto kao da si u učionici – iz bilo kog grada, bilo koje zemlje.

Nastava u učionicama

Svaki polaznik ima svoj računar na kom samostalno obavlja zadatke, a svaki od njih sadrži licencirane programe najnovije generacije, vredne od nekoliko stotina do 7.000 evra. Na predavanjima se koriste projektori, video-bimovi i moderni multimedijalni alati za izvođenje nastave.

Garantovan kvalitet znanja

Bez obzira na to za koji od ova dva modela obrazovanja se odlučiš, na kraju školovanja steći ćeš isti kvalitet znanja koji će ti omogućiti da brzo pronađeš odgovarajući posao.

Online nastava

Online nastavu možeš pratiti iz bilo kog grada ili zemlje, preko računara, tableta ili telefona, pomoću najsavremenije Distance Learning platforme kreirane po standardima vodećih svetskih univerziteta.

PRIZNATI SERTIFIKATI

Stekni prestižne
međunarodne sertifikate

Školovanje po programima na ITAcademy omogućava ti sticanje prestižnih međunarodnih sertifikata
koji će ti otvoriti vrata velikih kompanija, kako u zemlji tako i u inostranstvu.

microsoftMicrosoft Partner Gold Learning Dugogodišnje partnerstvo sa kompanijom Microsoft i status Microsoft Partner potvrđuju najviši nivo znanja i stručnosti u radu sa Microsoft tehnologijama i najbliži poslovni odnos sa kompanijom Microsoft. Ovo našim polaznicima obezbeđuje najnovije MS tehnologije u radu, kompletnu tehničku podršku, tehničke podatke, sve vrste raspoloživih MS softvera, beta verzije i druge prednosti koje su dostupne samo partnerskim organizacijama. Naši programi u potpunosti prate praktična i teorijska znanja ne samo za efikasan rad i zaradu već i za polaganje Microsoft sertifikacionih ispita.
appleApple Authorized Training Provider ITAcademy je partner multinacionalne kompanije Apple kao Authorized Training Provider. Ovo partnerstvo omogućava izvođenje licencirane obuke i pristup najsavremenijim tehnologijama ove kompanije.
adobeAdobe Authorised Training Center Adobe System je najveća softverska korporacija koja proizvodi programe za dizajn i multimediju. Zbog toga njihova ekspertska zvanja spadaju u vodeće IT titule za dizajnere koji koriste računare u svojoj umetnosti ili poslu. Polaznici smera Design & Multimedia imaju mogućnost da svoje znanje potvrde Adobe Certified Associate i Adobe Certified Expert sertifikacijom.
zendZend Training Partner ITAcademy je jedan od retkih Zend Training centara u svetu i prvi i jedini Training Center sa licencom za Distance Learning program. U Srbiji 25% ukupnog broja Zend sertifikata pripada upravo ITAcademy polaznicima. Zend sertifikat predstavlja industrijski standard za PHP sertifikaciju, koja potvrđuje izvanrednu ekspertizu u oblasti PHP programiranja. Oblasti ispita specifikovane od borda nezavisnih vrhunskih PHP eksperata i zajednice širom sveta osiguravaju priznatost i donose jasnu prednost sertifikovanim Zend PHP inženjerima.
oracleOracle WDP Partner za IT prekvalifikaciju ITAcademy je prva i jedina obrazovna institucija u Srbiji koja je ovlašćeni Oracle WDP (Workforce Development Program) Partner. Ovakvom saradnjom sa drugom po veličini kompanijom za proizvodnju softvera ITAcademy se pridružila najkvalitetnijim edukativnim ustanovama širom sveta koje ispunjavaju najviše obrazovne kriterijume i svojim polaznicima omogućila upotrebu brojnih programa, pohađanje originalnih Oracle University kurseva, kao i pripremu za prestižne međunarodne Oracle sertifikate.
ciscoCisco Certified Network Associate U pitanju je jedan od najpopularnijih IT sertifikata koji su namenjeni mrežnim inženjerima koji žele da steknu znanje iz oblasti računarskih mreža. Ovaj svetski priznati sertifikacioni program omogućiće vam da steknete praktične veštine koje su potrebne za instaliranje i održavanje mrežne infrastrukture i konfiguraciju mrežnih uređaja.
mikrotikMikroTik ITAcademy je akreditovani MikroTik Training Center, koji polaznicima omogućava sticanje prepoznatljivih sertifikata o posedovanju znanja i veština iz područja upravljanja i konfiguracije mreža na RouterOS-u, operativnom sistemu kompanije MikroTik. Znanja koja se ovimsertifikatima garantuju smatraju se neophodnim za sve vrhunske IT stručnjake.
IQNInternational Qualifications Network Kao jedini Registered Training Center za IQN (dosadašnji BIMS UK) qualifications u Srbiji, ITAcademy LINKgroup vam pruža mogućnost da steknete kvalifikacije vodeće globalne organizacije u oblasti biznisa i IT-ja. Znanja koja pruža ovaj britanski institut idu u korak sa najnovijim trendovima, konceptima i praksama savremenog poslovanja u oblasti informacionih tehnologija i biznisa. Sertifikati IQN zvanično su priznati i cenjeni u više od 160 zemalja sveta.
autodeskAutodesk Training Center Autodesk je multinacionalna softverska korporacija, lider u oblasti 3D softvera za dizajn, projektovanje i kreiranje digitalnih sadržaja. ITAcademy je autorizovani Autodesk Training Center (Autodesk ATC), zahvaljujući čemu svojim polaznicima pruža nastavu po Autodeskovim principima obuke koristeći najnovije softverske pakete ove kompanije i omogućava sticanje prestižnih Autodesk sertifikata. Pored toga, ITAcademy je i zvanični Autodesk Authorized Academic Partner (Autodesk AAP) i pruža obuku, resurse i sertifikaciju predavačima, studentima i obrazovnim institucijama.
CompTIACompTIA CompTIA je najjače stručno zvanje za PC tehničare. Kompanije kao što su Microsoft, Hewlett-Packard i Cisco zahtevaju CompTIA sertifikaciju za svoje tehničare, a CompuCom i Ricoh ovu sertifikaciju zahtevaju kao neophodan i glavni uslov pri zapošljavanju.
BESPLATNI EDUKATIVNI SERVISI

Šta još dobijaš u okviru školovanja na ITAcademy?

100 besplatnih sati u IT HUBovima
Kao polaznik tradicionalne nastave imaćeš sjajnu priliku da u društvu rastuće IT zajednice primeniš znanja koja si stekao, upoznaš ljude sa kojima ćeš pokrenuti zajedničke projekte i stvoriš nove poslovne prilike.
Fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika

Pored najkompletnije obuke za savladavanje IT veština, na ITAcademy dobijaš i mogućnost da potpuno besplatno usavršiš svoje znanje engleskog i nemačkog jezika za rad u inostranstvu.

Dragoceno iskustvo već u toku školovanja

Na programima kao što su ProgrammingFactory, BusinessGroup i DesignStudio radićeš na realnim projektima uz podršku iskusnih stručnjaka i steći ćeš nezamenjive veštine koje će ti omogućiti ulazak u svet najuspešnijih programera, dizajnera, menadžera.

Pomoć pri zapošljavanju

Usluge Centra za razvoj karijere su besplatne za polaznike, a one uključuju resurse, posebne programe, seminare i individualna savetovanja na temu razvoja karijere, kao i asistenciju u obezbeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.

Veštine koje garantuju uspeh

Personal Development Program omogućava sticanje transverzalnih veština neophodnih za uspešno obavljanje posla, ali i za sticanje konkurentskih prednosti atraktivnih za buduće poslodavce ili poslovne partnere.

seo
seo
Radno iskustvo odmah po završetku školovanja
ITAcademy polaznici koji se istaknu svojim rezultatima tokom obuke imaju šansu da dobiju stručnu praksu u nekim od najprestižnijih kompanija na tržištu i tako steknu neophodno radno iskustvo.
Šansa za zaposlenje na LINK2job sajmu

Na jednom mestu moći ćeš da pronađete sve kompanije u kojima bi želeoi da radiš i kojima odmah možete da se predstaviš, daš svoj CV ili dogovoriš intervjue.

Četvorogodišnje veštine za 12 meseci ili manje

Arhitektura saznanja omogućava tri do četiri puta veće angažovanje tokom predavanja i učenja, tako da ćeš u roku od 12 meseci preuzeti veštine za koje su ranije bile potrebne dve do četiri godine.

Besplatne aplikacije za mobilno učenje

Pomoću besplatne ITAcademy iOS i Android aplikacije možeš da pratiš predavanja uživo, upravljaš kursevima, pristupaš nastavnim modulima, lekcijama i multimedijalnim sadržajima, preuzimaš materijale za učenje i još mnogo toga.

Pomoć u učenju, kad god vam zatreba

U svakom trenutku možeš da se obratiš Savetniku za pomoć u učenju, koji radi sa svim polaznicima koji imaju probleme tokom školovanja, ali i sa onima koji žele da poboljšaju svoje strategije učenja.

ITACADEMY POLAZNICI

Uspesi
naših
polaznika

Milance
Za upis na ITAcademy sam se opredelio prvenstveno na osnovu preporuke i nijednog trenutka se nisam pokajao. Naučio sam brojne praktične stvari iz oblasti koja me interesuje i sada imam kompletno znanje za samostalan rad i dalji razvoj i napredovanje. Danas su moji radovi najbolja preporuka za ITAcademy.
Milan Petrović
Web Design
MilosS
Uz praktične vežbe i zadatke i uz stručne predavače za samo godinu dana sam naučio više nego za tri godine studija. Nakon završenih kurseva na ITAcademy, dobio sam i mogućnost da testiram naučeno u realnom poslovnom okruženju kroz višemesečnu praksu, što mi je mnogo pomoglo u profesionalnom usavršavanju i sticanju samopouzdanja, a nakon toga sam se i zaposlio.
Miloš Savatijević
Network Administration
Aleksandra Stopa
ITAcademy sam izabrala zato što je jedina imala sve što je meni bilo potrebno. Pre svega, oduševili su me izbor programa i mogućnost učenja na daljinu – DL platforma. Na ITAcademy stekla sam čvrstu osnovu za samostalan rad na projektima i želju za daljim napredovanjem, a Zend sertifikat će me u poslovnom svetu izdvojiti od konkurencije.
Aleksandra Stopa
PHP Web Development
Irena Čalić
Pored stručnih znanja, zahvaljujući organizaciji predavanja i predavačima, stekla sam i profesionalne poslovne veštine: osećaj za odgovornost, organizovanost i želju za istraživanjem. Školovanje na ITAcademy mi je za samo godinu dana donelo odličan freelance posao i omogućilo mi da se samostalno bavim grafičkim dizajnom.
Irena Čalić
Print & Graphic Design
Boško Velisavljević
ITAcademy mi je poslužila kao jak oslonac za dalju karijeru i napredak, jer znanje koje sam ovde stekao, stavilo me za korak ispred ljudi koji su aplicirali za posao JAVA Developera. Organizacija nastave i sam program su izvanredni. Nastavio sam sa usavršavanjem u oblasti smera koji sam završio, sve zahvaljujući kvalitetnom upoznavanju sa osnovama.
Boško Velisavljević
Java Development
Viktorija Uglješin
Upisala sam ITAcademy i zbog obaveza se odlučila za školovanje na daljinu. Materijal za učenje uvek dostupan i sve je na raspolaganju bilo kada i bilo gde, tako da sam istovremeno mogla da radim, učim i posvetim se deci. Zhvalna sam i predavačima koji su uvek dostupni i odgovaraju u najkraćem roku.
Viktorija Uglješin
Java Development
Anđela Borisavljević
Ponosna sam na znanje koje sam stekla, na projekte koje sam u toku školovanja radila, na svoj završni rad i sertifikat koji je validan svuda u svetu. Za manje od mesec dana nakon školovanja, zahvaljujući znanju koje sam stekla, pronašla sam posao. ITAcademy bih preporučila svima koji žele da se oprobaju u IT svetu.
Anđela Borisavljević
Print & Graphic Design
PRIJAVI SE DO 2. AVGUSTA

Tvoja uzbudljiva IT karijera počinje ovde:
Prijavi se i iskoristi do 696€ popusta!

ITAcademy program Za prijave do
2.8.2020.*
Puna cena 12 rata 15 rata
Online školovanje 1304 2000 121 102
Tradicionalno školovanje 1418 2000 131 111

*Cena školovanja za prijavljene do 2.8.2020. je prikazana za plaćanje odjednom. Sve cene su navedene u evrima.

BROJ MESTA JE OGRANIČEN

Osiguraj svoje mesto na vreme

Ova akcija traje do 2. avgusta. Ipak, zbog ograničenog broja mesta, ne možemo da garantujemo da ćemo prihvatiti tvoju prijavu ukoliko se ne prijaviš danas.

Otvori pop-up