Najmodernija jednogodišnja obuka za prestižne IT sertifikate

img

ITAcademy radi na najvišem nivou partnerstava sa vodećim IT institucijama i kompanijama i, kao takva, jedina je institucija na Balkanu i jedna od malobrojnih u Evropi koja ima ovlašćenja da obučava polaznike za sticanje međunarodnih IT sertifikata.

Cambridge, Microsoft, Zend, Autodesk, Oracle i Adobe sertifikati su samo neki od brojnih koje možete dobiti potpuno besplatno nakon školovanja, a oni će biti siguran dokaz kvaliteta stečenog znanja na ITAcademy i velika prednost pri zaposlenju.

Stručna praksa u regionalnim IT kompanijama

Nakon završenog školovanja, ITAcademy polaznici imaju mogućnost da obavljaju stručnu praksu u nekim od najprestižnijih IT kompanija na tržištu. ITAcademy, kroz Centar za razvoj karijere (CCD), na različite načine poslovno sarađuje sa preko 300 uspešnih regionalnih kompanija.

U mnogim od njih polaznici su već ostvarili radnu praksu i stvorili sebi mogućnost za otpočinjanje perspektivne karijere.

100 besplatnih sati u coworking hubovima za polaznike koji nastavu pohađaju u ITAcademy učionicama

img

Kao polaznik tradicionalne nastave na ITAcademy, zahvaljujući našoj saradnji sa Novom Iskrom i drugim IT hubovima, imaćete jedinstvenu mogućnost da iskoristite podršku i brojne resurse koje ovi coworking prostori pružaju.

100 radnih sati koje dobijate besplatno, odmah nakon školovanja, omogućiće vam da u društvu rastuće lokalne IT zajednice iskoristite znanje koje ste stekli na ITAcademy, upoznate ljude sa kojima ćete moći da pokrenete zajedničke projekte i stvarate nove poslovne prilike.

img

Šta još dobijate
na ITAcademy?

img
imgResursi za profitabilnu karijeru U okviru ITAcademy postoji Centar za razvoj karijere (CCD), koji vam pomaže da donosite najbolje i najprofitabilnije odluke u vezi sa svojom karijerom. Usluge Centra uključuju resurse, posebne programe, seminare i individualna savetovanja na temu razvoja karijere, kao i asistenciju u obezbeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.
imgRadno iskustvo odmah po završetku školovanja Kako biste što pre stekli neophodno radno iskustvo, praktična znanja i tražene veštine, omogućili smo vam da učestvujete u jedinstvenom LINK Apprentice Programu, u okviru kog 3 meseca radite u realnim uslovima poslovanja internacionalne kompanije LINK group, osnivača ITAcademy.
imgVeštine koje garantuju uspeh Personal Development Program omogućava sticanje transverzalnih veština (motivacija, samopouzdanje, fokus, koncentracija, selekcija prioriteta i dr.) neophodnih za uspešno obavljanje posla, ali i za sticanje konkurentskih prednosti atraktivnih za buduće poslodavce ili poslovne partnere.
imgŠansa za zaposlenje na LINK2job sajmu LINK2job sajam zapošljavanja, iza kojeg stoji Centar za razvoj karijere (CCD), idealna je prilika da svoje znanje sa ITAcademy predstavite renomiranim poslodavcima koji tragaju za perspektivnim IT stručnjacima. Na jednom mestu moći ćete da pronađete sve kompanije u kojima biste želeli da radite i kojima odmah možete da se predstavite, date svoj CV ili dogovorite intervjue.
imgDa vam školovanje bude zanimljivije Polaznici ITAcademy dobijaju pretplatu na program i sve materijale prve edukativne televizije na ovim prostorima – LINKeduTV. U LINKeduTV paketu naći ćete sve što vam je potrebno da upotpunite svoje školovanje i učinite ga interesantnijim, a ujedno ćete na veoma lak i jednostavan način naučiti mnogo korisnih stvari.
imgČetvorogodišnje veštine za 12 meseci ili manje Za savladavanje novih veština koristimo proces „arhitektura saznanja“, koji na pravilan način koristi sve savremene medije za prenos znanja. Rezultat je brže preuzimanje novih informacija. Ova nova metodologija omogućava tri do četiri puta veće angažovanje tokom predavanja i učenja, tako da je moguće da u roku od 12 meseci preuzmete veštine za koje su ranije bile potrebne dve do četiri godine. Bez obzira na to da li se školujete tradicionalno ili učenjem na daljinu.
imgZnanje na dodir i svuda sa vama Pomoću besplatne ITAcademy iOS i Android aplikacije možete da pratite predavanja uživo, upravljate kursevima, pristupate nastavnim modulima, lekcijama i multimedijalnim sadržajima, preuzimate materijale za učenje, rešavate testove, komunicirate sa predavačima i organizujete svoje zadatke preko mobilnog telefona ili tablet računara.
imgPomoć u učenju, kad god vam zatreba Školovanje nije uvek jednostavno, a usvajanje najnaprednijih IT veština zahteva pravilan pristup učenju i veoma dobru organizaciju vremena. Ukoliko tokom usavršavanja na ITAcademy budete imali bilo kakvih poteškoća pri savladavanju gradiva, u svakom trenutku možete da se obratite Savetniku za pomoć u učenju.
Savetnik za pomoć u učenju radi sa svim polaznicima koji imaju probleme tokom školovanja, ali i sa onima koji žele da poboljšaju svoje strategije učenja.

Koja od ovih IT oblasti vas najviše interesuje?

Odaberite oblast informacionih tehnologija u kojoj želite da izgradite uspešnu karijeru. Školovanjem na nekom od 6 odseka ITAcademy specijalizovaćete svoja znanja i pripremićete se za profesionalnu IT karijeru za samo 12 meseci.

Uspesi naših polaznika

NASTAVA U UČIONICAMA

Tokom školovanja, na raspolaganju vam je više od 500 računara u najmodernije opremljenim učionicama dizajniranim po standardu Univerziteta Cambridge. Svaki polaznik ima svoj računar na kome samostalno obavlja predviđene zadatke, a svaki od njih sadrži licencirane softvere najnovije generacije, vredne od nekoliko stotina do 7.000 evra.

ONLINE NASTAVA

Ako želite veću slobodu u učenju ili vam nije praktično da fizički dolazite na nastavu, sve profitabilne veštine i diplome obezbeđene na ITAcademy možete steći učenjem preko interneta – iz bilo kog grada, bilo koje zemlje. ITAcademy Distance Learning System razvijan je više od 20 godina i omogućava vam da pratite sva predavanja, čitate materijale, izvršavate testove i zadatke, radite sa profesorima, isto kao da ste u učionici.

Steknite priznati sertifikat koji će vas izdvojiti od konkurencije

Znanja koja ćete dobiti biće prepoznatljiva svuda u svetu zahvaljujući međunarodno priznatim sertifikatima koje možete steći besplatno nakon školovanja na ITAcademy.


imgOracle WDP Partner za IT prekvalifikaciju ITAcademy je prva i jedina obrazovna institucija u Srbiji koja je ovlašćeni Oracle WDP (Workforce Development Program) Partner. Ovakvom saradnjom sa drugom po veličini kompanijom za proizvodnju softvera ITAcademy se pridružila najkvalitetnijim edukativnim ustanovama širom sveta koje ispunjavaju najviše obrazovne kriterijume i svojim polaznicima omogućila upotrebu brojnih programa, pohađanje originalnih Oracle University kurseva, kao i pripremu za prestižne međunarodne Oracle sertifikate.
imgAdobe Training Centre Potvrda ugleda, profesionalnosti i kvaliteta školovanja na ITAcademy se ogleda i u dugogodišnjoj saradnji i partnerstvu sa vodećom svetskom softverskom kompanijom Adobe. Ovlašćeni smo Adobe Training Centre, što znači da naši polaznici pohađaju nastavu koja je usklađena sa Adobe programom, koristeći najnovije Adobe softverske pakete. Pored toga, naši polaznici imaju mogućnost sticanja prestižnih Adobe sertifikata, koji predstavljaju potvrdu ekspertskih veština za korišćenje jednog ili više Adobe proizvoda.
imgAutodesk Training Center i Autodesk Authorized Academic Partner Autodesk je multinacionalna softverska korporacija, lider u oblasti 3D softvera za dizajn, projektovanje i kreiranje digitalnih sadržaja. ITAcademy je autorizovani Autodesk Training Center (Autodesk ATC), zahvaljujući čemu svojim polaznicima pruža nastavu po Autodeskovim principima obuke koristeći najnovije softverske pakete ove kompanije i omogućava sticanje prestižnih Autodesk sertifikata. Pored toga, ITAcademy je i zvanični Autodesk Authorized Academic Partner (Autodesk AAP) i pruža obuku, resurse i sertifikaciju predavačima, studentima i obrazovnim institucijama.
imgMicrosoft Partner Silver Learning Dugogodišnje partnerstvo sa kompanijom Microsoft i status Microsoft Partner potvrđuju najviši nivo znanja i stručnosti u radu sa Microsoft tehnologijama i najbliži poslovni odnos sa kompanijom Microsoft. Ovo našim polaznicima obezbeđuje najnovije MS tehnologije u radu, kompletnu tehničku podršku, tehničke podatke, sve vrste raspoloživih MS softvera, beta verzije i druge prednosti koje su dostupne samo partnerskim organizacijama. Naši programi u potpunosti prate praktična i teorijska znanja ne samo za efikasan rad i zaradu već i za polaganje Microsoft sertifikacionih ispita.
imgZend Training Partner ITAcademy je jedan od retkih Zend Training centara u svetu i prvi i jedini Training Center sa licencom za Distance Learning program. U Srbiji 25% ukupnog broja Zend sertifikata koji predstavljaju industrijski standard za PHP sertifikaciju pripada upravo ITAcademy polaznicima. Zend sertifikat predstavlja industrijski standard za PHP sertifikaciju, koja potvrđuje izvanrednu ekspertizu u oblasti PHP programiranja. Oblasti ispita specifikovane od strane borda nezavisnih vrhunskih PHP eksperata i zajednice širom sveta osiguravaju priznatost i donose jasnu prednost sertifikovanim Zend PHP inženjerima.
imgApple Authorized Training Provider ITAcademy je partner multinacionalne kompanije Apple kao Authorized Training Provider. Ovo partnerstvo omogućava izvođenje licencirane obuke i pristup najsavremenijim tehnologijama ove kompanije.

Naš cilj je da vas opremimo znanjima i veštinama koji će vam pomoći da postignete vrhunske rezultate. Da vaš rad bude cenjen i priznat, na poslu koji volite, i da za to budete odlično plaćeni. Da vaš talenat pretvorimo u profitabilnu sposobnost. Da budete sigurni da ćete nakon što završite ITAcademy naći vrhunski posao u struci, i to u najkraćem roku.

Zajedno ćemo postaviti temelje vašeg uspeha.

Upisni rok je otvoren!
Brzina će biti nagrađena

Ako ste zainteresovani, požurite.

Imamo kvote za svaki upisni rok, tako da trenutnu uštedu neće moći da iskoriste svi. Ovo važi kako za polaznike koji se odluče na tradicionalno školovanje, ali i za polaznike koji odaberu školovanje na daljinu, korišćenjem Distance learning platforme preko interneta.

ITAcademy program Za prijave do 30.9.2022.* Puna cena 12 rata 14 rata
Tradicionalna nastava 1649 2099 150 134
Online školovanje 1599 2099 142 126

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Specijalni popusti za dvoje ili više zaposlenih iz iste kompanije, kao i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite +381 (0)11 4011 200.


Za nezaposlene:
Platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.
Za sva dodatna pitanja obratite nam se na broj telefona +381 (0)11 4011 200 ili putem mejla .Osigurajte svoje mesto na vreme

Prijavite se po sniženim cenama, do 30.9.