Vašu odlučnost i brzinu nagrađujemo sa preko 40% popusta

Upis nove generacije budućih IT stručnjaka na ITAcademy je počeo. A pošto polaznici upisani u prvom upisnom krugu štede preko 40% i imaju zagarantovano mesto u novoj generaciji, prijave su počele da stižu čim smo otvorili upisni rok.

Ako ste ozbiljni i odlučni u nameri da započnete uspešnu IT karijeru, požurite. Imamo ograničen broj mesta za svaki upisni rok, tako da trenutnu uštedu i dodatne pogodnosti ranog upisa neće moći da iskoriste svi.

Tražimo osobe koje žele siguran i odlično plaćen IT posao

Tražimo kandidate koji mogu imati značajne koristi od školovanja koje je na prvom mestu okrenuto praksi i sticanju znanja i veština neophodnih za najtraženije IT poslove – od mladih i ambicioznih do zrelih, iskusnih i dokazanih. Jedini uslov je da iskreno želite da ostvarite uspešnu IT karijeru.

Važno je da znate da ITAcademy radi po zvaničnom ovlašćenju Cambridge odeljenja za međunarodne ispite i vodećih svetskih IT sertifikacionih programa i da je kao takva jedina institucija na Balkanu i jedna od malobrojnih u Evropi koja ima ovlašćenja da obučava polaznike za sticanje prestižnih međunarodnih IT sertifikata. Sve o tome kako na ITAcademy izgleda najkompletnije IT školovanje u regionu možete saznati u nastavku ove stranice.

Samo za prijavljene do 15. marta: Besplatna praktična obuka za najmoćnije AI alate

Eksplozija upotrebe veštačke inteligencije, zahvaljujući softverima kao što su ChatGPT i Midjourney, dovela je do nove tehnološke revolucije, u kojoj je jedna od najbitnijih veština koje kompanije traže kod IT profesionalaca upravo rad sa AI alatima. Drugim rečima, svi oni koji uspešno usvoje znanja za efikasan rad sa AI alatima imaće svetlu budućnost u IT industriji.

Zato smo za sve buduće polaznike koji se prijave do 15. marta obezbedili ekskluzivnu mogućnost da u okviru svog školovanja potpuno besplatno pohađaju i novi ITAcademy kurs – ChatGPT i Midjourney.

Šta još dobijate na ITAcademy?

Steknite najtraženija IT znanja za samo 12 meseci.
Nastavite sa besplatnim usavršavanjem kad god se pojavi nova tehnologija

Znanja koja steknete na ITAcademy odmah su primenljiva, sertifikati priznati širom sveta, a uslovi u kojima se školujete po najvišim standardima.

Međutim, znanje veoma brzo zastareva, posebno u oblasti IT-ja. Zato smo stvorili program koji vam omogućava da i nakon školovanja nastavite sa usavršavanjem.

Čim se u programu ITAcademy pojavi nova verzija softvera za koji ste slušali nastavu, stičete pravo da se prijavite za besplatno usavršavanje.

Ovu mogućnost možete koristiti neograničen broj puta, neograničen broj godina. Jednostavno i otvoreno. Najbolje školovanje koje ćete imati. Dovoljno za dugogodišnju karijeru.

Koja od ovih IT oblasti vas najviše interesuje?

Odaberite oblast informacionih tehnologija u kojoj želite da izgradite uspešnu karijeru. Školovanjem na nekom od 6 odseka ITAcademy specijalizovaćete svoja znanja i pripremićete se za profesionalnu IT karijeru za samo 12 meseci.

Uspesi naših polaznika

Mnogi polaznici iz zemlje i regiona, ali i iz 120 zemalja sveta završili su školovanje na ITAcademy i započeli svoje uspešne karijere već u toku ili nakon školovanja. Pridružite im se i steknite znanja i veštine koji će vas odvesti do odlično plaćenog posla.NASTAVA U UČIONICAMA

Predavanja u ITAcademy učionicama zasnovana su na minimumu teorije i maksimumu prakse. Učenje je bazirano na zadacima i projektima, čime se veoma brzo osposobljavate da samostalno obavljate budući posao. Nastava se izvodi u Beogradu 2 do 3 puta nedeljno, u blokovima od 4 časa. Svaki polaznik ima svoj računar, na kom prati nastavu i obavlja dodeljene zadatke uz konstantnu podršku predavača.

ONLINE NASTAVA

Ukoliko želite veću slobodu u učenju ili vam nije praktično da dolazite na nastavu, sve profitabilne veštine i diplome obezbeđene na ITAcademy možete steći učenjem putem interneta – iz bilo kog grada, bilo koje zemlje. ITAcademy Distance Learning System razvijan je više od 20 godina i omogućava vam da pratite sva predavanja, čitate materijale, rešavate testove i zadatke, radite sa profesorima, isto kao da ste u učionici.

Steknite priznati sertifikat koji će vas izdvojiti od konkurencije

Znanja koja ćete dobiti biće prepoznatljiva svuda u svetu zahvaljujući međunarodno priznatim sertifikatima koje možete steći besplatno nakon školovanja na ITAcademy.


imgCambridge International School ITAcademy je Cambridge International School, što polaznicima omogućava sticanje jedne od najpriznatijih internacionalnih kvalifikacija − Cambridge International A&AS Level Computer Science. Ovaj sertifikat za IT stručnjake priznaju profesionalna tela, poslodavaci i univerziteti iz celog sveta. Neki od najprestižnijih univerziteta koji priznaju A&AS Level Computer Science su Yale University, Harvard University, Boston University, New York University.
imgMicrosoft Partner Gold Learning Dugogodišnje partnerstvo sa kompanijom Microsoft i status Microsoft Partner potvrđuju najviši nivo znanja i stručnosti u radu sa Microsoft tehnologijama i najbliži poslovni odnos sa kompanijom Microsoft. Ovo našim polaznicima obezbeđuje najnovije MS tehnologije u radu, kompletnu tehničku podršku, tehničke podatke, sve vrste raspoloživih MS softvera, beta verzije i druge prednosti koje su dostupne samo partnerskim organizacijama. Naši programi u potpunosti prate praktična i teorijska znanja ne samo za efikasan rad i zaradu već i za polaganje Microsoft sertifikacionih ispita.
imgAdobe Certified Professional Nakon uspešno završenog školovanja na ITAcademy možete besplatno da polažete ispit za sticanje nekog od cenjenih Adobe sertifikata. Adobe sertifikat jedan je od najprestižnijih pokazatelja koliko se dobro snalazite u oblasti dizajna, weba i videa. Priznat je u celom svetu, a naročito se ceni u regionu. Ovo više neće biti još jedna nesigurna stavka u vašoj radnoj biografiji, već ulaznica u svet dobro plaćenih poslova.
imgLPI Approved Academic Partner ITAcademy je LPI Approved Academic Partner, što garantuje ekspertski nivo stručnosti u radu sa Linux i open-source tehnologijama. Ovo partnerstvo potvrđuje da je ITAcademy ispunila sve zahtevne uslove LPI programa i svojim polaznicima obezbedila najsavremeniju obuku, podržanu od ovog instituta.
imgOracle Oracle sertifikacija demonstrira kompetencije koje se izdvajaju u visokokonkurentskoj oblasti informacionih tehnologija. Oracle sertifikacija omogućava da potvrdite svoja znanja i veštine, budete kvalifikovaniji i različiti od konkurencije na tržištu rada. Oracle sertifikacioni program za Java programiranje i tehnologiju je prestižna međunarodno priznata sertifikacija, koja se fokusira na značajne uloge u razvoju aplikativnog softvera i projektovanja poslovnih sistema.
imgCisco Certified Network Associate U pitanju je jedan od najpopularnijih IT sertifikata koji su namenjeni mrežnim inženjerima koji žele da steknu znanje iz oblasti računarskih mreža. Ovaj svetski priznati sertifikacioni program omogućiće vam da steknete praktične veštine koje su potrebne za instaliranje i održavanje mrežne infrastrukture i konfiguraciju mrežnih uređaja.
imgInternational Qualifications Network Kao jedini Exam Preparation Partner za IQN qualifications u Srbiji, ITAcademy LINKgroup vam pruža mogućnost da steknete kvalifikacije vodeće globalne organizacije u oblasti biznisa i IT-ja. Znanja koja pruža ovaj britanski institut idu u korak sa najnovijim trendovima, konceptima i praksama savremenog poslovanja u oblasti informacionih tehnologija i biznisa. Sertifikati IQN zvanično su priznati i cenjeni u više od 160 zemalja sveta.
imgAutodesk Training Center Autodesk je multinacionalna softverska korporacija, lider u oblasti 3D softvera za dizajn, projektovanje i kreiranje digitalnih sadržaja. ITAcademy je autorizovani Autodesk Training Center (Autodesk ATC), zahvaljujući čemu svojim polaznicima pruža nastavu po Autodeskovim principima obuke koristeći najnovije softverske pakete ove kompanije i omogućava sticanje prestižnih Autodesk sertifikata. Pored toga, ITAcademy je i zvanični Autodesk Authorized Academic Partner (Autodesk AAP) i pruža obuku, resurse i sertifikaciju predavačima, studentima i obrazovnim institucijama.
imgCompTIA Authorized Partner ITAcademy je zvanični CompTIA Authorized Partner što polaznicima garantuje najmoderniju obuku i priliku da usvoje najaktuelnija znanja i veštine za početak ili unapređenje IT karijere. CompTIA (The Computing Technology Industry Association) je vodeći svetski provajder brend-neutralnih (vendor-neutral) IT sertifikata koji su priznati od najvećih hardver i softver proizvođača, distributera i prodavaca kao što su Microsoft, Hewlett-Packard i Cisco, ali i kompanija Dell, Intel, Lenovo, CompuCom, Ricoh, koje su CompTIA sertifikate proglasile obaveznim za svoje tehničke stručnjake. Bez obzira na to da li želite veću platu u IT oblasti, bolje radno mesto koje će vam doneti ravnotežu između privatnog i poslovnog života ili poslovnu poziciju sa većom mogućnošću napredovanja, CompTIA sertifikati mogu da vam pomognu u tome.
imgISTQB® (International Software Testing Qualifications Board) ISTQB® je neprofitno udruženje koje okuplja stotine međunarodnih stručnjaka za testiranje softvera. Ova organizacija je kreirala najuspešniju šemu za sertifikaciju softver testera sa više od 720.000 izdatih sertifikacija u 129 zemalja širom sveta. Školovanjem na Software Testing and QA programu na ITAcademy stičete znanje koje vam je potrebno za polaganje ispita u okviru ISTQB® Tester Foundation Level sertifikacije, koja predstavlja osnovu i najvažniji deo ISTQB® Certified Tester šeme.
imgCertified Internet Web Certified Internet Web (CIW), svetski program za sertifikaciju u oblasti IT i veb tehnologija, pokrenula je zajednica veb-dizajnera i programera pre više od 30 godina. Posedovanje ovog sertifikata predstavljaće jedinstvenu potvrdu veština, kojoj klijenti veruju, i biće najbolji dokaz o vašoj stručnosti za trenutno i buduće zaposlenje.
imgPython Institute Python Institute osnovala je kompanija Open Education and Development Group (OpenEDG) sa ciljem da pruži podršku novim generacijama Python programera i obezbedi im najmoćniju potvrdu veština – visoko cenjenu sertifikaciju. Na programu Python Development na ITAcademy steći ćeš veštine za polaganje ispita i dobijanje sertifikata u okviru Python Institute i time dobiti pristup odlično plaćenim poslovima Python programera.
imgUnity Technologies Kompanija Unity Technologies je lider u razvoju najmoćnijeg softverskog alata za izradu modernih 2D i 3D aplikacija i video-igara. Po završetku obuke na MS programima na ITAcademy imaćeš priliku da postaneš vlasnik svetski priznatog sertifikata kompanije Unity Technologies. Ovaj sertifikat predstavljaće potvrdu poslodavcima širom sveta da si vešt u radu sa Unity tehnologijama i u izvođenju projekta od koncepcije do projektovanja, pa i dalje.
imgInformation Technology Specialist Information Technology Specialist program sertifikacije omogućava stručnjacima iz različitih IT oblasti da svoja znanja i veštine dokumentuju visoko cenjenim dokumentom koji izdaju svetski lideri među test centrima – Certiport i Pearson VUE. Ovaj svetski priznat sertifikat veoma je cenjen kod poslodavaca, a predstavljaće potvrdu širokog spektra vaših sposobnosti – od prepoznavanja i pisanja Python koda do otklanjanja bagova.

Vaša uzbudljiva IT karijera počinje ovde!
Prijavite se do 15. marta i iskoristite jedinstvene pogodnosti ranog upisa

Da se prijavite za školovanje na ITAcademy, ostavite svoje podatke u formi ispod. Nakon prijave, s vama će kontaktirati savetnik za upis, koji će vas detaljno informisati o školovanju na ITAcademy, pomoći u izboru programa i objasniti dalje korake u okviru procedure za upis.

ITAcademy program Za prijave do 15. 3. 2024.* Puna cena 12 rata 18 rata
Tradicionalna nastava 1649 2500 146 107
Online školovanje 1549 2500 137 101

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Specijalni popusti za dvoje ili više zaposlenih iz iste kompanije, kao i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite +381 (0)11 4011 200.


Za nezaposlene:
Platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.
Za sva dodatna pitanja obratite nam se na broj telefona +381 (0)11 4011 200 ili putem mejla .Rezervišite svoje mesto na vreme

Imamo ograničen broj mesta za svaki upisni rok, tako da trenutnu uštedu i dodatne pogodnosti ranog upisa neće moći da iskoriste svi. Ovo važi kako za polaznike koji se odluče za tradicionalno školovanje, tako i za polaznike koji odaberu školovanje na daljinu, korišćenjem najsavremenije Distance Learning platforme putem interneta. Rezervišite svoje mesto do 15. 3.

Otvori pop-up