besplatni it i dizajn centar
 
Šta kažu naši polaznici
igor dikic"Namera mi je bila da završim ITAcademy i odem u inostranstvo gde su već bili mnogi moji prijatelji koji su se hvalili odličnim zaradama kao programeri. Ali sada sam u svojoj kompaniji razvio kompletno novi softverski paket koji mi je omogucio da zarađujem nekoliko puta više nego pre upisa na ITAcademy...” Igor Dikić, Beograd

"Iznenađen sam nivoom podrške koju sam dobio. Hvala puno svima. Ovakvu korisničku podršku ima malo koja škola ili fakultet i u inostranstvu, a kod nas i da ne pričamo, zato vam želim svako dobro i uspešan dalji rad..." Boro Lučić, Australija

"Obuku sam brzo i efikasno završila sa velikim procentom uspešnosti. To sam ostvarila zahvaljujući Vama i Vašem DL sistemu. Ceo proces je brz, lak i jednostavan. Lekcije su napisane razumljivim jezikom, sažeto, a opet sa velikom količinom korisnih i potrebnih informacija..." Ljiljana Grujić, Gornji Milanovac


IT Akademija iskustva pročitajte sve utiske
 

Adobe sertifikat

 

Nakon uspešno završenog školovanja na ITAcademy možete da polažete za sticanje cenjenih Adobe sertifikata.

 

Adobe sertifikat jedan je od najprestižnijih pokazatelja koliko se dobro snalazite u oblasti dizajna, weba i videa. Priznat je u celom svetu, a naročito se ceni u Srbiji. Adobe sertifikat neće biti samo još jedna nesigurna stavka u Vašoj radnoj biografiji, već ulaznica u svet dobro plaćenih poslova.

 

Zato Vas tokom nastavne godine kontinuirano pripremamo za sticanje Adobe sertifikacije, prenosimo Vam znanja koja su esencijalna za jednog Adobe eksperta, i, na kraju, omogućavamo Vam da besplatno polažete jedan ispit u okviru Adobe sertifikacije, i to u prostorijama ITAcademy.

Nakon školovanja možete polagati za zvanja:

 

ACE (Adobe Certified Expert)

 • ACE Dreamweaver
 • ACE InDesign
 • ACE Illustrator
 • ACE Photoshop
 • ACE Acrobat
 • ACE Premier Pro
 • ACE After Effect

ACA (Adobe Certified Associate)

  • ACA Visual Comunication
  • ACA Web Comunication
  • ACA Video Comunication

 

Posedovanjem više Adobe Certified Expert sertifikata u mogućnosti ste da steknete i sledeća zvanja:

 

ADOBE SPECIALIST (2 obavezna + 1 izborni ACE sertifikat)

 • Adobe Web Specialist
 • Adobe Design Specialist
 • Adobe Video Specialist

ADOBE MASTER (4 ili 5 obaveznih ACE sertifikata)

 • Adobe Web Master
 • Adobe Design Master
 • Adobe Video Master

 

ADOBE CERTIFIED EXPERT

Na infografiku možete pogledati kako funkcioniše sistem Adobe sertifikacije ekspertskog nivoa. Kako biste postali ACE (Adobe Certified Expert) u korišćenju nekog Adobe proizvoda (npr. Photoshopa), neophodno je da položite ispit predviđen za taj Adobe alat. Spisak ispita koje možete da polažete i steknete Adobe sertifikat pogledajte ovde.

 

Specialist zvanje dobijate kada postanete ekspert u korišćenju više Adobe proizvoda (2 obavezna + 1 izborni), odnosno u određenoj oblasti: dizajn, web ili video. Na primer, kako biste postali Design Adobe Specialist neophodno je da prvo postanete ACE za Adobe InDesign, Adobe Acrobat, kao i ACE za Adobe Illustrator ILI Adobe Photoshop.

 

Najviši nivo je Master zvanje, koje se takođe dodeljuje za tri oblasti: design, web ili video. Na primer, da biste postali Adobe Design Master, neophodno je da prvo postanete ACE za Adobe InDesign, Adobe Acrobat, Adobe Illustrator i Adobe Photoshop.


 

ADOBE CERTIFIED ASSOCIATE

Adobe Certified Associate je takođe zvanična potvrda napredne upotrebe Adobe alata u okviru izabranog programa, a pruža i mogućnost lakšeg sticanja međunarodno priznatog sertifikata. Kraći i manje obiman test bez poteškoća ćete savladati znanjima stečenim u toku školovanja na ITAcademy i na taj način odmah postati sertifikovani stručnjak iz jedne ili više glavnh dizajn oblasti: Web, Design ili Video. 

 

Šta Vam nudimo?

 

Kao polaznik ITAcademy savlađivaćete napredna znanja u design, video i web oblasti koristeći najnovije Adobe softverske proizvode. Pored praktične obuke za rad u ovim programima, steći ćete i znanja neophodna za dobijanje Adobe sertifikata. 

Ovo su programi na kojima školujemo buduće Adobe eksperte:

 

PROGRAM DESIGN & MULTIMEDIA:

 

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Letnji upisni rok je u toku!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.
Copyright 2014 © ITAcademy, ogranak LINK group-a. Sva prava zadržana. Privatnost. Pravila školovanja. Pravila školovanja od 06.05.2014.
Služba za prijem polaznika: office@it-akademija.com; Cara Dušana 34, 11080 Zemun, Beograd, Srbija
+381 (11) 7856 100, +381 (11) 7856 140
Powered by LINK CMS.